Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם ככה הספריי פאנצ'ר הזה לא באמת מצליח לנפח את הצמיג לגמרי אלא רק קצת. וצריך להשלים עם קומפרסור 

הוא מצליח אם יש חור קטן והצמיג לא פלאט.

היום קומפרסור קטן הוא בגודל של תיק איפור. 

לא מורכב לנפח איתו.

אני אישית ממליץ לפתוח קריאה בידידים 1230

יש לנו את כל הכלים לטפל בבעיה. 

אבל זה מתנדבים. וקריאה יכולה להסגר תוך 5 דקות ויכולה להסגר תוך כמה שעות. תלוי בזמינות של המתנדבים.

לכן לשים בתא מטען ברגי סיליקון וקומפרסור קטן ומברג קטן.

99% שלא תעשה בזה שימוש 

אבל זה עדיף מספריי פאנצ'ר 

ועוד לא דיברנו על הקללות שתחטוף מזה שהספריי פאנצ'ר הרס לה את הציפורניים וכו'

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 35 דקות, om2 כתב:

היום קומפרסור קטן הוא בגודל של תיק איפור. 

איזה דגם מומלץ? להבנתי BASEUS לא מומלץ לקנות בגלל הסוללות שלהם?

עדיפות מעליאקספרס. 

לפני 35 דקות, om2 כתב:

ויכולה להסגר תוך כמה שעות

מסכים, לכן כדאי לקנות קומפרסור קטן.

צריך לבדוק חיי סוללה כל כמה חודשים גם כן?

תודה מראש.

פורסם
לפני 8 שעות, om2 כתב:

גם ככה הספריי פאנצ'ר הזה לא באמת מצליח לנפח את הצמיג לגמרי אלא רק קצת. וצריך להשלים עם קומפרסור 

הוא מצליח אם יש חור קטן והצמיג לא פלאט.

אני לא סגור לגבי גודל החור- אבל הוא ניפח בהצלחה צמיגים שהיו שטוחים לחלוטין. גם את שלי וגם של כמה אחרים שעזרתי להם איתו. 

לפני 8 שעות, om2 כתב:

לכן לשים בתא מטען ברגי סיליקון וקומפרסור קטן ומברג קטן.

99% שלא תעשה בזה שימוש 

אבל זה עדיף מספריי פאנצ'ר 

ועוד לא דיברנו על הקללות שתחטוף מזה שהספריי פאנצ'ר הרס לה את הציפורניים וכו'

הספריי??? הרס לה את הציפורניים? אבל לפרק את הצמיג, לשים את הרזרבי או להתחיל לדחוף ברגי סיליקון, זה מה-עשה לה תוספת שכבה של ג'ל על הלק??? על הגבות אני כבר לא מדבר.

תראו, התרסיס אולי לא תמיד עוזר. 

אבל במקרים שהוא כן יכול לעזור, זה הרבה יותר מהיר וקל מלהחליף גלגל בעצמך. מתחילים מהקל אל הקשה-מנסים את הספריי. עבד? נהדר וחצי. לא עבד? תצטרך להחליף. נו, לפחות ניסית את הדרך הקלה קודם. 

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 23 שעות, ברווז כתב:

מוזר, מעולם לא עשו לי פרצוף. הייתי למיטב זכרוני פעמיים בפנצ'רייה אחרי שימוש בחומר. לא גבו ממני כלום בנוסף ולא עיקמו את האף. 

כל תרסיס שתקנה באוטו דיפו-הום סנטר-אייס יעשה את העבודה. עברתי כבר הרבה סוגים, אני עזרתי להרבה אנשים כשאני השתמשתי על עצמי רק פעמיים. תמיד יש לי 2 בתא המטען, כך אני גם שומר על תחלופה כדי שלא יפוג התוקף - WIN WIN. כולם עבדו היטב. 

רק שים לב לנקודה אחת- התרסיס נועד לאפשר לך להגיע לצמיגייה, זה לא תיקון קבוע. אתה יכול לנסוע איתו עד 80 ק"מ ועד 80 קמ"ש, לפי מה שכתוב על רובם. זה לגמרי מספיק כדי לאפשר לך להגיע למקום שיוכל לתקן לך את הצמיג- או להחליף אותו לאחר אם זה לא בר תיקון. 

מחרה מחזיק. אני מזמן לא מחליף צמיג בצמיג ספייר, למרות שיש כזה. משתמש בקצף, תמיד עובד ואף פעם לא נתקלתי בסירוב, פרצוף חמוץ, או בקשת אקסטרא ג'ובות בפנצ'ריות. פשוט הרבה יותר קל פיזית, אין בכלל מקום להשוואה. 

פורסם

לא השתמשתי עם הקצף מעולם, האמת שהעליתי אותו לדירה כי חששתי לאחסן אותו ברכב בחום של הקיץ - ואני הולך להחזיר אותו היום לבגאז' בעקבות התגובות האחרונות.

כתוב שהונטיל של הצמיג צריך להיות למעלה, זה משנה? למה זה קריטי? כאילו לפי איזה הוראות הלכתם? אם פתאום יש פנצ'ר ומישהו לחוץ חוץ מלנער יש הוראות שצריך לעשות?

תודה

פורסם
לפני 19 שעות, Chmimo כתב:

זה לא רק החור והמילוי על ידי בורג 

נניח זה בורג לא עבה מדי

איך אתה מנפח חזרה? תצייד אותה במנפח מעליאקספרס? 

הספריי אני מניח מנפח גם אוויר או שאני טועה?

פורסם
לפני כשעה, shmulik88 כתב:

הספריי אני מניח מנפח גם אוויר או שאני טועה?

מדברים פה על מצב שמישהו קלט את החור, ושם בו בורג סיליקון. והגלגל לא מנופח.

ואין לו ספריי כזה.

אבל עדיף שיהיה.

פורסם
לפני 15 שעות, Chmimo כתב:

איזה דגם מומלץ? להבנתי BASEUS לא מומלץ לקנות בגלל הסוללות שלהם?

עדיפות מעליאקספרס. 

לי יש כמה שנים קומפרסור קטן של baseus שמתחבר לשקע מצת. הוא לא מהיר במיוחד, אבל עושה את העבודה. 

אני גם משתמש בו לניפוח תקופתי, במקום לנפח בתחנת דלק (הוא עוצר כשמגיע ללחץ המוגדר). 

• אהבתי 1

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם
לפני 7 שעות, Chmimo כתב:

אני מודה לך מאד. אני ארכוש כנראה אחד.

מאד משתדל להימנע מסוללות כשמדובר על BASEUS על סמך נסיון של אנשים ברשת.

אתה יכול לפרט "משתדל להימנע מסוללות כשמדובר על BASEUS על סמך נסיון של אנשים ברשת" ?

לפני 7 שעות, שחר 1 כתב:

לי יש כמה שנים קומפרסור קטן של baseus שמתחבר לשקע מצת. הוא לא מהיר במיוחד, אבל עושה את העבודה. 

אני גם משתמש בו לניפוח תקופתי, במקום לנפח בתחנת דלק (הוא עוצר כשמגיע ללחץ המוגדר). 

האם יש משהו אמין ומהיר שעובד על שקע המצית ?

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, shmulik88 כתב:

אתה יכול לפרט "משתדל להימנע מסוללות כשמדובר על BASEUS על סמך נסיון של אנשים ברשת" ?

לא יודע אם מותר מפורשות להגיד פה שמות של אתרים אחרים,

אחד האתרים המפורסמים בארץ לצרכנות, דיברו שם ב 2022-2024 על זה שאסור לקנות סוללות של BASEUS ביחס למתחרים.

ייתכן ו BASEUS משתמשים בשם מותג אחר, שאני לא יודע אותו. כי מטענים לקיר, נאמר באותו הפורום שיש עוד לפחות 2 מותגים אחרים שמייצרים אצלם, לא יודע האם זה נכון.

המותגים שנאמר כי הם בתכלס BASEUS בשם אחר הם ESSAGER ועוד מותג ששכחתי את שמו.

מנסיון עם אסגר, מטעני קיר שעובדים מעולה.

הבנתי שיש בארץ לא מעט אנשים עם מטען קיר של BASEUS ואין להם בעיות. בסה"כ.

בכל מקרה, עדיף לא לקנות סוללות של BASEUS, למרות שלא ראיתי תלונות ב 2025-2026 (אבל אולי בגלל שאנשים הפסיקו לרכוש)

ההמלצה היא בדרך כלל לרכוש משהו של UTRAI אם רוכשים בעליאקספרס.

עריכה אחרונה על ידי Chmimo
  • אהבתי 1
פורסם

אם הוזכרה בקשה לסיוע - בחלק מביטוחי החילוץ יש אפשרות להזמין החלפת גלגל, בחלק מהם האופציה פתוחה לנשים בלבד.

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 12 שעות, shmulik88 כתב:

האם יש משהו אמין ומהיר שעובד על שקע המצית ?

אין לי ניסיון עם קומפרסורים אחרים, אז לא יודע לגבי המהירות. לגבי אמינות - הקומפרסור שצירפתי עובד אצלי טוב כבר כמה שנים בלי בעיות. 

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם
לפני 8 דקות, שחר 1 כתב:

אין לי ניסיון עם קומפרסורים אחרים, אז לא יודע לגבי המהירות. לגבי אמינות - הקומפרסור שצירפתי עובד אצלי טוב כבר כמה שנים בלי בעיות. 

שחר,

אני מתכוון להזמין את הבאסאוס שהמלצת. 

תוך כמה זמן הוא מנפח נניח מ 30 PSI ל 35?

אני לגמרי מעדיף את זה מללכת לתחנת דלק, שלפעמים יש תור של אנשים.

תודה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...