Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, shmulik88 כתב:

האם יש משהו אמין ומהיר שעובד על שקע המצית ?

אי אפשר לייצר משהו מהיר במיוחד ברמת תחנת דלק כשמדברים על שקע מצית,

מכוון שאתה מוגבל למתח של 12V וגם מבחינת זרם אתה מוגבל כי החומרה עצמה מוגבלת שם. זה לא יהיה ברמת מהירות תחנת דלק אף פעם אני חושב.

אבל היו לי מקרים שהיה תור בתחנת הדלק ולכן הפתרון הזה עדיף לדעתי. גם אם לוקח דקה לצמיג.

עריכה אחרונה על ידי Chmimo
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Chmimo כתב:

אי אפשר לייצר משהו מהיר במיוחד ברמת תחנת דלק כשמדברים על שקע מצית,

מכוון שאתה מוגבל למתח של 12V וגם מבחינת זרם אתה מוגבל כי החומרה עצמה מוגבלת שם. זה לא יהיה ברמת מהירות תחנת דלק אף פעם אני חושב.

אבל היו לי מקרים שהיה תור בתחנת הדלק ולכן הפתרון הזה עדיף לדעתי. גם אם לוקח דקה לצמיג.

היציאה של המצית היא 12 וולט והפיוז הוא 10A.

זה 120 watt ריגעי.
אני חושב שזה חזק יותר מכל "הצעצועים הנטענים"
אני צודק?

עריכה אחרונה על ידי shmulik88
  • אהבתי 1
פורסם

הצעצוע היחיד שיצא לי לנפח איתו לא ניפח בכלל. עלה בארץ 250 ש"ח של מישהו מהעבודה. היה עם סוללה. 

אז אין לי נסיון עם זה, אבל סומך על שחר ובטח מעדיף משהו ללא סוללה. 

פורסם
לפני כשעה, shmulik88 כתב:

היציאה של המצית היא 12 וולט והפיוז הוא 10A.

זה 120 watt ריגעי.
אני חושב שזה חזק יותר מכל "הצעצועים הנטענים"
אני צודק?

מבחינת פוטנציאל - בוודאי. השאלה היא אם הקומפרסור באמת מנצל את זה כמו שצריך. אני לא חושב שהקומפרסור שלי מממש את כל הפוטנציאל (סביר להניח שיש בשוק קומפרסורים אחרים מהירים יותר), אבל זה לא קריטי מבחינתי. 

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם
לפני 8 שעות, sperial כתב:

בחלק מביטוחי החילוץ יש אפשרות להזמין החלפת גלגל, בחלק מהם האופציה פתוחה לנשים בלבד.

ככה ?
בחוזה?!

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, שחר 1 כתב:

מבחינת פוטנציאל - בוודאי. השאלה היא אם הקומפרסור באמת מנצל את זה כמו שצריך. אני לא חושב שהקומפרסור שלי מממש את כל הפוטנציאל (סביר להניח שיש בשוק קומפרסורים אחרים מהירים יותר), אבל זה לא קריטי מבחינתי. 

לפי הלינק כאן , הקומפרסור צורך 12V, 10A. 

אבל בגלל שהכבל הוא 3 מטרים, ויש התנגדות לכבל הארוך הזה, אין סיכוי שמקבלים בשימוש 120W באמת. לא יודע להגיד כמה בפועל מקבלים.

לגבי הוספה בביטוח לשירות של החלפת גלגל, גם לי הציעו את זה באחת החברות במהלך סקר השוק (אני גבר),

אבל זו חברה שהייתה יקרה משמעותית גם בביטוח החובה וגם במקיף ביחס לאחרות.

עריכה אחרונה על ידי Chmimo
פורסם

הזמנתי לפני מספר חודשים:

הדגם הקטן יותר NOCO AIR10 כנראה יהיה מספיק לשימושים הלא תדירים אצלי והמחיר שלו הוא כ 550 ש"ח (כולל משלוח). 

ד"א, הוא מוגדר כ 138 וואט וצריכת זרם של 12 אמפר אז נתיך של 10 אמפר יחזיק אותו? אני מניח כי אם אשתמש בו עם מנוע מונע (13.8 וולט מתח אספקה) אוכל לא לעבור את ה 10 אמפר

עדיף על כל קישקוש מונע סוללה שבשעת הצורך מגלים כי אינו טעון...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...