Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוצאה של 11 אלף ש״ח זה לא הכי שקט....

מעניין מה היה המחיר במידה ולא היית מקבל הנחה על זה או שאם היית מחליף את זה במוסך שהוא לא של היבואן.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

המוסך יבואן שאני עובד איתו לא מחזיק ממיר תחליפי ולא מבצע ניקוי.

ממה שבדקתי אצל מוסך המפלט שנה שעברה אחרי הטסט קיבלתי הצעה בטלפון למחיר של כ5600 שקל + מעמ לממיר אמריקאי תחליפי.

החלטתי ללכת על מקורי בידיעה שהרכב ישמש אותנו לפחות לעוד 3-4 שנים ומהיכרות אישית של כמה שנים עם המנהל הטכני במוסך הוא המליץ לי להימנע מתחליפי שלא מאריכים חיים.

המחיר לפני הנחה לממיר מקורי אצל היבואן היה 14,600. לבסוף סוכם על 11,000 ואישרתי את העבודה אחרי ששקלתי את העניין בכובד ראש.

הוצאה די גדולה אבל לקחתי בחשבון שזה עלול לקרות השנה ונערכתי לזה בהתאם.

• מעניין 1

פורסם

לפני כשעה, TZR84 כתב:

ממה שבדקתי אצל מוסך המפלט שנה שעברה אחרי הטסט קיבלתי הצעה בטלפון למחיר של כ5600 שקל + מעמ לממיר אמריקאי תחליפי.

החלטתי ללכת על מקורי בידיעה שהרכב ישמש אותנו לפחות לעוד 3-4 שנים ומהיכרות אישית של כמה שנים עם המנהל הטכני במוסך הוא המליץ לי להימנע מתחליפי שלא מאריכים חיים.

המחיר לפני הנחה לממיר מקורי אצל היבואן היה 14,600. לבסוף סוכם על 11,000 ואישרתי את העבודה אחרי ששקלתי את העניין בכובד ראש.

טוב שנערכת וצפית את זה.

בהסתכלות לטווח ארוך זה באמת לא נורא הוצאה כזו. כל עוד אין עוד הפתעות

אישית הופתעתי מהמחירים שנתת לממיר קטליטי. זה מחירים להחלפת גיר יקרה. אבל אני לא מהבקיאים

פורסם

צינור טורבו תקנה בכמה שקלים מעלי אקספרס, זה גומי, צריך לעלות 20 שקל לא 3000

וכן, המחלה של הממיר ושל הצינור טורבו (ובהמשך שסתום טורבו) עדיין קיימת,

עניין של זמן

אז מה היה לנו?

רכב נפלא רק שצריך להניח איזה 15,000 ש"ח לתקלות אופייניות שדי בוודאות יבואו.

מה הרווחנו? רכב נפלא שנוסע ונראה נפלא.

• אהבתי 1
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

מצד שני אם היה קונה משהו מקביל של טויוטה אז אולי התחזוקה היתה זולה יותר אבל עלות הרכישה כמשומש היתה כנראה בערך 15,000 יקרה יותר.... והרכב כנראה פחות נפלא למראה ונסיעה.

ואני יודע שה 3008 נהנה מביקוש סביר בהחלט ולא נשחט לגמרי במחיר. ועדיין טויוטה היתה עולה יותר.

נראה שפותח השרשור ידע למה הוא נכנס. ולא חושב שמדובר בטעות בכלל. עניין של העדפה.

מה שכתבת נכון יותר לרכישה כחדש

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
פורסם

תודה על השיתוף, באמת עסקה יחסית מוצלחת וככל הנראה עד כה גם ללא תקלות של הסטיגמה הצרפתית.

לגבי נוחות נסיעה בולמים,

גם צמיגים יבשים שאיבדו מגמישותם עלולים לפגום בנוחות.

למרות שאני מניח שאצלך זה לא המצב.

פורסם

רק לי זה נשמע שתקלה של 11000 ש"ח (אחרי הנחה מכובדת במוסך כדברי פות"ש - מה המחיר המקורי שהם רצו?) ברכב בן 5 שנים (אפשר לומר אפילו 4 שנים - כי ניכרה בעיה בטסט הקודם) זה לא משהו שסביר כל כך?

• אהבתי 2
פורסם
לפני 19 שעות, TZR84 כתב:

למה לא שקלת לעשות את זה לא במוסך יבואן?

כמה גבע לוקח על עבודה כזאת?

פורסם

לא בדקתי אצל גבע / אורן, אני מטפל קבוע במוסך הזה גם בגלל הנוחות (לוקחים ומחזירים לי את הרכב מהבית) וגם בגלל שאני מקבל שם הנחות יפות ואני מרוצה מרמת העבודה שלהם.

עיקר העלות זה מחיר החלק על העבודה לקחו כ900 שקל לפני מע"מ.

• מעניין 1

פורסם

אני לא בקיא במחירי ממירים אבל נשמע לי מחיר מופרך.

אני באופן אישי הייתי בודק גם לרכוש ממיר מפירוק מרכב משנתון חדש.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם (נערך)

תמשיך להנות ולדווח.

האם מעבר לטסט לא נדלקה מנורת מנוע?

זה כמובן שיקול שלך כמה שווה שקט נפשי ומכאן מובנת החלטתך על הממיר. 

האם ניסית לקבל הצעות נוספות מעבר ל 5,600...?  מכיר מי שפתר בהצלחה בעיה כזו בעלות נמוכה מהותית (רכב אחר) וזה לא עשה בעיות לפחות ב 4 שנים שלאחר ההחלפה.

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם
לפני שעה, גור אדם כתב:

רק לי זה נשמע שתקלה של 11000 ש"ח (אחרי הנחה מכובדת במוסך כדברי פות"ש - מה המחיר המקורי שהם רצו?) ברכב בן 5 שנים (אפשר לומר אפילו 4 שנים - כי ניכרה בעיה בטסט הקודם) זה לא משהו שסביר כל כך?

לא רק לך. המחיר המקורי שננקב הוא 14600.

מצד שני אם אני מבין נכון אם היה קונה טויוטה מחיר הרכישה היה כנראה גבוה בהרבה. והוא מאוד נהנה מהרכב וצפה את העניין הזה. אז זה כנראה בסדר בתמונה הכוללת. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...