Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אמא שלי אשה מבוגרת יחסית, ואני עוזר לה.

לפני כחודש היא התקשרה אליי וסיפרה שנסעה בכביש מהיר בתוך העיר ומישהו נכנס בה (צד אל צד, נסעו במקביל בין נתיבים) וברח.

הבן אדם הגיע אליה וטען שהוא עורך דין והגיש תלונה במשטרה. התקשרתי אליו והוא שלח אותי לסוכן הביטוח שלו, סוכן הביטוח שלו טען כי אמא שלי זו שפגעה בו וברחה בלי להשאיר פרטים.

מיותר לציין שאמא שלי לא נהגת מירוצים וקשה לי להאמין שהיא תתבע מישהו.

הנזק מצידנו הסתכם ב300 שח כדי לתקן את הפח.

היום קיבלתי מאותו פוגע כתב תביעה מחברת עוה״ד שלו על סך 70 אלף שח נזקים (יש לו רכב יקר).

אני אציין שאני לא מבין במקרי תנועה או משהו כזה אבל מהמכה שהייתה אצל אמא שלי (באמפ קטן מעל הגלגל) ומהשפשופים שיש אצלו (שלח תמונות של שפשופים על כל הצד) זה לא נראה שבאמת כל המכות האלה זה מהתנגשות צידית עם אמא שלי. 

ניסיתי להשיג את מצלמות התנועה מהחברה העירונית והם רוצים צו בית משפט, וגם אז לא בטוח שהמצלמות מראות את איזור התאונה.

יש לנו ביטוח צד ג כמובן, אבל מאוד מפריע לי שהוא עושה עלינו סיבוב. מרגיש לי שזה חוסר צדק.

מה כדאי לנו לעשות?

עריכה אחרונה על ידי היברידי
פורסם

לצערי פרקטיקה מקובלת. סמרו שערותיי מקריאת כתבי תביעה כאלה. הרבה פעמים הם מכילים סתירות פנימיות. נראה כאילו יש להם טמפלייט מוכן והם עושים "העתק הדבק" ממקרה למקרה.

תן לחברת הביטוח שלך לשבור את הראש מולם (מקווה שעדכנתם אותם בזמן אמת). זה שהוא ברח לא משחק לטובתו, אבל בבתי המשפט שלנו אל תצפה להרבה.

יש לי חלום כשאהיה גדול לטפל בשקרנים האלה. למשל מי שמגיש כתב תביעה ונתפס בשקר מהותי או השמטת פרט מהותי עף מכל המדרגות.

• אהבתי 2
פורסם

בלי תיאור האירוע, תמונות, ואם יש סרטון ממצלמת דרך לא ניתן לתת ייעוץ.

דבר עם סוכן הביטוח שלך. יש בחוזה הביטוח סעיף שמחייב אותך לכך שהייצוג המשפטי יהיה מטעם החברה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 דקות, אלעדית כתב:

זה שהוא ברח לא משחק לטובתו

רק שאין לה הוכחה לזה, הוא טוען שהיא ברחה והיות והיא לא דיווחה על הארוע למשטרה או לחברת הביטוח שלה בסמוך לארוע, אין דרך לסתור אותו.

פורסם
לפני 5 דקות, Be roo כתב:

רק שאין לה הוכחה לזה, הוא טוען שהיא ברחה והיות והיא לא דיווחה על הארוע למשטרה או לחברת הביטוח שלה בסמוך לארוע, אין דרך לסתור אותו.

לא ראיתי שהוא כתב שהיא לא דיווחה בסמוך לארוע, אבל אכן אפשר ללמוד מהסיפור הזה כמה חשוב לדווח ולא להתעצל גם אם בטוח שהשני אשם (ואולי בעיקר אם בטוח שהשני אשם).

פורסם
לפני 27 דקות, אלעדית כתב:

לא ראיתי שהוא כתב שהיא לא דיווחה בסמוך לארוע

ההנחה מתיאור הדברים, שמה שלא נכתב לא קרה. היה לה שפשוף קטן והיא עברה על כך לסדר היום, פרט לכך שהתקשרה לבנה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...