Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הבדל בין בוכנות גז סטנדרטיות (למשל כאלו של קלפות מטבח, של ארגזי מצעים וכדומה) לכאלו יעודיות של רכב? או שזה "יעודי" כדי שיעלה יותר ללקוח?

אני לא מדבר על המידות\כח כרגע - על הנייר אפשר למצוא בוכנות זהות 1:1 כחלק חילוף לרכב ובתור "בוכנת גז" סטנדרטית מבחינת הנתונים הטכניים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 4 שעות, ברווז כתב:

יש הבדל בין בוכנות גז סטנדרטיות (למשל כאלו של קלפות מטבח, של ארגזי מצעים וכדומה) לכאלו יעודיות של רכב? או שזה "יעודי" כדי שיעלה יותר ללקוח?

אין בוכנות יעודיות לרכב אבל בהחלט יש כמה סוגים, כאשר הסוג ה"הריל" שמשתמשים במכוניות ובעוד המון סוגי מכסים כבידים נפתחים, הוא הנפוץ יותר.

בסוג הנ"ל יש דמפר שמן בקצה המהלך, זאת אומרת המכסה מאט קצת לקראת סוף  הפתיחה בשביל לא לעצור בנקודה העליונה בבת אחת.

אז יש גם כאלה בלי דמפר.

ועוד סוג שאני מכיר זה Hydrolift שזו טכנולוגיה שמאפשרת לעצור את המכסה בכמה נקודות במהלך הפתיחה ולא רק לפתוח עד למעלה.

בזה לא משתמשים ברכב. 

• אהבתי 1

פורסם

כשאני מרגיש טיפה עייפות, אני נוהג להוציא מק"ט מקורי מקטלוג החלפים של יצרן הרכב, להמיר אותו למק"ט של Stabilus ולהזמין מחו"ל. מארה"ב או מהבלטיות, איפה שיוצא זול.

מפרק רק כשהחדש כבר מוכן אצלי ביד.

אני רוצה שהתוצאה תהיה בדיוק כמו שיצרן הרכב כיוון, לא יותר חזק ולא יותר חלש.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 5 שעות, ברווז כתב:

אני לא מדבר על המידות\כח כרגע - על הנייר אפשר למצוא בוכנות זהות 1:1 כחלק חילוף לרכב ובתור "בוכנת גז" סטנדרטית מבחינת הנתונים הטכניים.

שלום 

זאת הבוכנה המקורית של הרכב 

מס חלק 6F0827 550 B 01S

חרשתי את כל רחבי הרשת מקורית כזו לא ניתן להשיג, רק תואם מקור בקושי יש 

לפי סקירת AI בגוגל 

עבור סיאט איביזה (דוMK5,5) 2020 רמת גימור Reference עם מנוע 1.0 ליטר, בולמי תא המטען הם בדרך כלל באורך של כ-55.4 ס"מ ובעלי כוח דחיפה של 290 עד 350N. מדובר בבולמי גז סטנדרטיים להצ'בק

5 דלתות שמוחלפים בקלות

בולם.gallery.jpg

פורסם

Stabilus 037316.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני כשעה, sonego78 כתב:

שלום 

זאת הבוכנה המקורית של הרכב 

מס חלק 6F0827 550 B 01S

חרשתי את כל רחבי הרשת מקורית כזו לא ניתן להשיג, רק תואם מקור בקושי יש 

לפי סקירת AI בגוגל 

עבור סיאט איביזה (דוMK5,5) 2020 רמת גימור Reference עם מנוע 1.0 ליטר, בולמי תא המטען הם בדרך כלל באורך של כ-55.4 ס"מ ובעלי כוח דחיפה של 290 עד 350N. מדובר בבולמי גז סטנדרטיים להצ'בק

5 דלתות שמוחלפים בקלות

בולם.gallery.jpg

רשום עליו 285N. גם 290 יהיה בסדר גמור, אבל 350 כבר יהיה חזק מידי. 

• רעיון טוב! 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...