Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקע לי בורג באמצע הצמיג (כלומר לא באזור בעייתי, רחוק מהדופן).

הלכתי לפנצ'רייה, והוא תיקן את התקר בצורה רגילה. יומיים אחרי אמרתי לעצמי נבדוק את העבודה, ושמתי סבון על האזור, ויצאו ממש ממש קצת בועות קטנות. ברמה שצריך פנס כדי לראות אותם, וגם להשתמש בסבון לא מדולל.

חזרתי אליו, הוא פירק את הצמיג, אמר כן זה דליפה קטנה, נסדר מחדש. הוא סידר הכל מחדש, כמה שעות אחרי בדקתי שוב לבד עם סבון... ועוד פעם יש בועות.

מה עושים במצב כזה? ללכת למישהו אחר? להשאיר ככה? לחזור אליו? יש אולי כמו דבק שאפשר לשים על זה? זה צמיג שהוא יקר מאוד אז אני חושש שאם אני יחזור שוב הם פשוט יגידו שעדיף להחליף את הצמיג.

אשמח לעזרה כי אני משתגע מנותני שירות פה מצד אחד ומצד שני אני לא אוהב להגיד להם איך לעשות את העבודה שלהם.

למען הסר ספק זה פנצרייה באזור תל אביב. נראית מאוד טוב מבחוץ וגם הביקורות בגוגל נראות בסדר.

פורסם
לפני 5 דקות, FROGIE כתב:

ראית שהוא עשה תיקון פטריה?

כן, בשני המקרים. הצמיג הוסר מהגלגל, שויף מבפנים, הודבק, לכאורה נראה שהתהליך היה תקין.

ככה התיקון נראה עם הבועות. הבועות הם קטנות אבל בכל זאת בועות = אוויר אז אני לא כ"כ יודע מה להסיק מזה
image.png.6af25421fbc2e5e70cee9e1fe993ebb3.png

פורסם
לפני 4 דקות, Chmimo כתב:

לחזור שוב, לא להתבייש לדעתי. להגיד שאתה חושש כי אתה נוסע בבינעירוני וכו'.

יש מצב נפלת על עובד חדש?

לא, שניהם נראו וותיקים

יש איזה שהוא סף שהם פשוט יכולים להגיד לי שלא מתקנים יותר מפעמיים\3\4 וצריך להחליף צמיג? 

פורסם (נערך)

לפעמים במהלך הנסיעה עם פנצ'ר (תקר) , הצמיג מחוסר אוויר נמעך ונוצרת הפרדות בין השכבות.
(סדקים נימיים קטנים) החור העיקרי מתוקן, אבל יש דליפה של אוויר בין השכבות.
אם הצמיג במצב חדש.. אפשר לנסות תיקון שוב עם פטריה. 
יש אפשרות כי צריך להחליף את הצמיג - יש לבדוק טוב אם יש התפוררות גומי, כמו אבק גרגירי שחור
וסדקים נימיים בתוך הצמיג.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לפני שעה, ליין מן כתב:

לפעמים במהלך הנסיעה עם פנצ'ר (תקר) , הצמיג מחוסר אוויר נמעך ונוצרת הפרדות בין השכבות.
(סדקים נימיים קטנים) החור העיקרי מתוקן, אבל יש דליפה של אוויר בין השכבות.
אם הצמיג במצב חדש.. אפשר לנסות תיקון שוב עם פטריה. 
יש אפשרות כי צריך להחליף את הצמיג - יש לבדוק טוב אם יש התפוררות גומי, כמו אבק גרגירי שחור
וסדקים נימיים בתוך הצמיג.

אייל.

נסעתי כ1ק"מ עם התקר ולא ירד ממנו אוויר. הPSI נשאר אותו דבר בדיוק גם עם התקר. שמתי לב לזה רק כי זה היה עושה רעש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...