Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי פריוס 2015 עם כ- 200K, ולאחרונה שמתי לב שכשאני מאט במהירות עירונית לפני פניה, [בעיקר בירידות] יש קרקושים/ נקישות תוך כדי שאני מסובב את ההגה, מאזור הגלגל הקידמי שמאלי.

אם אני רק מאט ללא סיבוב אין רעש בכלל, אם רק פונה ללא האטה שוב אין רעש,

בנוסף אני לא בטוח כרגע אבל נראה לי שזה רק בפניה ימינה, 

הלכתי היום למוסך הרים את האוטו ואמר לי שנראה לו שיש ענין במוטות מייצב אבל הוא לא בטוח בכלל שזה קשור לרעש הזה,

מפה לשם לא היה לו זמן לעשות סיבוב על האוטו להרגיש וכו', אז דחה אותי למחר.

אז אני צריך את מומחיותכם להבין אם יש קשר בין הדברים, אם יש ענין נוסף שיכול לגרום לרעשים האלו,?

תודה רבה!

[סתם אני מוסיף כשאני נכנס ויוצא מהאוטו לעיתים יש רעשים קלים כשהמשקל יוצא/ נכנס לאוטו, אולי קשור?]

פורסם

לא מכיר את הרכב ודיאגנוסטיקה מרחוק זה תמיד סיכון, אבל כללית, אכן תקתוקים מקדימה בפניה איטית אבל לא בנסיעה ישרה יכולים להעיד על פעמון צירייה שבדרך להתפגר. זו שחיקה של הכדוריות בפנים וכהראה הגומיה קרועה וגם אין שם גריז. בנסיעה ישרה אין לחץ על הציריה אז אין רעש. ככל שהסיבוב מהודק ואיטי יותר יש יותר עומס. תבדוק אם זה מתגבר בסיבוב איטי מהודק מאוד ימינה או שמאלה.

פיתרון זו גומיה חדשה ולמלא גריז, מתישהו תצטרך להחליף פעמון. זה בלאי טבעי.
ולך למכונאי שיש לו זמן וסבלנות אליך...

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...