רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,620 נושאים בפורום הזה
-
הדרישות שלי לא מוגזמות מידי, 2011 ומעלה, עד 140,000 ק''מ, עד 20,000 ש''ח, ידני בלבד. מעדיף לא צרפתיות. החברה בפורום יעוץ עזרו המון אבל מה שקורה אחרי זה פשוט גומר אותי. 1. נוסע לסופ''ש במרכז, מחליט לקפוץ לראות אלטו שנראתה יפה בתמונות עם נתונים טובים. מגיע בפועל הרכב חבוט מאוד, נוסע בצורה נעימה. ביקשתי מהמוכר לקזז את כל הפגיעות על סה''כ אלף ש''ח מהמחיר אותו ביקש. סירב בתוקף, המשכתי הלאה. 2. סיאט איביזה מכפר מסוים בצפון, נתונים מעולים, בעלים אחלה. נפגשים, הרכב מוזנח בטירוף אבל חצי יום אצל אורן קורולה והוא יהיה כמו מהחברה. בסוף הפגישה לפני הבדיקה עושים מינגלינג, המוכר פולט שהרכב עבר שיפוץ מנוע בדיוק והוא ישר מוכר. המשכתי הלאה.…
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
יש חברות ביטוח שלא נותנות לך לעשות הוספת ביטוח לנהג פחות מ 3 ימים מישהו מכיר חברה ביטוח שנותנת גם ליום. נ.ב אשמח למחירים/ביקורות תודה!
הודעה אחרונה מאת איניגו, -
הי לפני שאני מתחיל ללכת לסוכנויות מכירה שרלוונטיות , רציתי לאמת את המידע לגבי "עיכוב ההספקה" שמסתבר בא עם הרבה דגמים פופולריים. אבקש מכל מי שרוצה להשתתף ואמרו לו לאחרונה זמן איכוב משוער, שיכתוב למטה את המספר. תודה!
הודעה אחרונה מאת gabizon79, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני יומיים באמצע נסיעה בלילה נשרף צד אחד מהרכב כנראה קצר חשמלי בפנס הקדמי כמה חלקים נשרפו אבל הלהבות לא הגיעו למנוע או למצבר .. חוץ מזה האוטו במצב מצוין וקמ נמוך לשנה שלו יש מה לנסות לתקן או למכור לחלקים ?
הודעה אחרונה מאת student, -
-
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
האם תחזור תערוכת המכוניות שבז'נבה שוויץ בשנה הבאה, 2022? לפי ערוץ הטלוויזיה השוויצרית (RTS) סביר מאוד שהתערוכה תחזור בשנה הבאה 2022. זאת בעקבות השלמות תהליך הרכישה של מתחם התערוכות בז'נבה (PALEXPO שקרוב לנמל התעופה) ע"י קונה לא שוויצרי שזהותו טרם ידועה. סנדרו מסקיטה, מנכ"ל קרן GIMS (תערוכת הרכב הבינלאומית של ג'נבה) המארגנת את התערוכה, חשף: "זהו שותף שיאפשר לנו, מבחינה כלכלית, למצוא בסיס יציב, אך גם לפתח את התערוכה. סביר מאוד להניח שהתערוכה תהיה הרבה יותר היברידית עם חלק דיגיטלי גדול יותר, אך עדיין עם חלק פיזי של תצוגות ואירועים. שותפות זו תאפשר ארגון של תערוכה חדשה בשנת 2022." תערוכת הרכב מניבה הכנסות רבות לשוויץ וגם לצרפת השכנה מלינות בבתי המלון, שרותי …
הודעה אחרונה מאת robertf, -
לכול בעלי רכב חשמלי יש ביטוח על הסוללה עד קילומטרים מסוימים או שנים אבל זה לא הרבה (8 שנים או 160 אלף קילומטרים) אבל מה יעשו עם הסוללה עוד 10 שנים?(שעד מסתמא זה יעבור את הקילומטרים ואת השנים)
הודעה אחרונה מאת EvGriga, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 16 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
תחילה אדגיש שאני עובד בחברת כלמוביל והנהיגה בוצעה כחלק מההדרכה להבין ולהכיר מזה רכב חשמלי. יצאנו שיירה של 9 רכבים, איוניק 5 וקונה חשמלית. המסלול התחיל ממטה כלמוביל בראש העין, משם נסענו לאנדרטת מגב לעצירה ראשונה, עלינו ליער ריחן וירדנו לכביש 65 מכיוון מי עמי. משם לצומת מגידו ולתחנת דלק פז ליד קיבוץ היוגב, אחרי עצירה קלה המשכנו למוחרקה באיזור דליית אל כרמל וירדנו את בית אורן מהצד של נשר הישר לביג קריות לעצירה קלה ואז ליקנעם ומשם חזרה לראש העין. אני נסעתי חלק מהדרך באיוניק 5 עם הסוללה הגדולה 72.6 קילווואט עם טווח נסיעה 450 ק"מ שהייתה מצויידת במצלמות 360 יחד עם חיישנים היקפיים, תפעול חשמלי מלא למושבים הקדמיים הכולל אוורור וחימום מושבים, גג פנורמי, חישוקי 20" …
הודעה אחרונה מאת Cadillac58, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 22 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
אני טיפוס שלא אוהב לקרוע את הרכב יש לי מנוע 1200וכשזה מגיע לעליות משמעותיות אני מוריד הילוך ונותן לרכב לאכול את העלייה בקצב שלו משהוא כמו 3000 סל"ד אני רואה כמה דלק אוכלת נסיעה אגרסיבית וכמה שמן נאכל פשוט לא בא לי כל עוד אני לא ממהר (אם זה לא היה רכב שלי ולא הייתי משלם על הדלק הייתי מורד אפי 2 הילוכים וקורע את הטורים מצידי עד4000סל"ד) מה שקורה זה שבכבישים עם נתיב אחד מגיע מאחוריי רכב עם מנוע רציני יותר ואז מתחילים עצבים שלא נגמרים איתותים, צפירות ,אצבע משולשת וכן על זה הדרך...... ואני לא רוצה להיות ראש בקיר( למרות שלעיתים יש כאלו שמגיע להם שאתנהג איתם כך)אז אני יורד לשוליים ונותן לעקוףבמצב כזה שהעוקף לא צריך לחצות קו הפרדה רצוף רציתי לדעת מ…
הודעה אחרונה מאת daniel.asu, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 862 צפיות
בתל אביב נ.ב מה אתם אומרים על קומפיוטסט? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Or l, -
חלפים לפוקוס 2012, יש מקור מומלץ?
מאת Guest botzek1- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, התחדשתי לא מזמן בפורד פוקוס 2012, עד כה יש בבעלותי פיג'ו 307 והתרגלתי למחירים של הפולני חיפשתי ברשת חלפים לפורד ולא מצאתי מקור זול לחלפים מקוריים. אשמח אם תשתפו מניסיונכם. בנוסף- אני רוצה להתקין חיישני רוורס. באיביי מוכרים קיטים סיניים בפחות מ-40 ש"ח, שווים משהו? תודה לכולם http://www.ebay.com/itm/Car-Reverse-Parking-4-Sensors-Reversing-Kit-With-LED-Display-New-Best-Stock-BS-/332165332953?var=&hash=item4d5698bfd9:m:maUQ-RtPW5cZ7RKM8B4qIHQ
הודעה אחרונה מאת this_is_me, -
- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום בכרטיס זיכרון למפות יש עדכון מ2017 המפות כבר לא מעודכנות יש למישהו אפשרות לשלוח לי קבצים במידה ויש לו את המפות המעודכנות יותר? התקשרתי לחברה igo שמציעה את השירות ורוצים 350 שקל על עדכון מפות 🤣🤣
הודעה אחרונה מאת daniel.asu, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מעניין אותי איפה מבטחים רכבים ספורטיביים? כיום אני עם רכב רגיל ומבוטח בוובי(3500 חובה ומקיף) אני שוקל מספר הוט האצים ומבדיקה שטחית נראה שבוובי מציעים סדר גודל של 6500-7500, מה שדיי קיצוני. אני אציין שאני כבר לא נהג חדש\צעיר ויש לי עבר ביטוחי נקי, כך שעל פניו אני אמור להיות בקטגוריה הזולה לביטוח. שאלה נוספת בנושא, רכבים בסגמנט שאני מחפש נמכרים מעל "המחירון", לרוב סדר גודל של 20-30% מעל, האם יש דרך לבטח רכב במחיר האמיתי שלו ולא לפי מחירון פיקטיבי שמנותק לחלוטין מהמציאות?
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
-
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן, רכשתי רכב יד שניה בחודש מרץ האחרון. בעיקרון אני לא מרבה להשתמש בוישרים, אני עושה שטיפות שבועיות או דו שבועיות כך שכמעט ולא קורה שיש לכלוך שמאלץ אותי להתיז מים ולהכניס את המגבים לפעולה. רציתי לשאול איך יודעים שהגיע הזמן להחליף? המגבים נראים לי במצב די טוב, רק שאחד מהם מצבע שחור הפך למעט דהוי בקצה שלו. ויש סוג מומלץ של מגבים? מאיפה ניתן לרכוש? הרכב הוא מאזדה 3 2016. תודה.
הודעה אחרונה מאת שביט, -
כלכליסט "חשמלית ושמה תשוקת רשות המסים" או למה יבואני הרכב לא ימכרו מלאי ההיברידיות עד ינואר
מאת student- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כלכליסט מפרסם כתבה על העלייה הצפוייה במס על החשמליות ועל ההיברידיות החל מ-2022 ועל איך המחסור העולמי ברכבים ישפיע על המיסים שהמדינה מקבלת השנה: https://www.calcalist.co.il/local_news/car/article/h1mtmlnnk אבל לדעתי מה שיותר מעניין בכתבה זה סיבה נוספת מדוע יש מחסור בהיברידיות בחודשים האלה ואיך יבואני הרכב מנצלים את זה כדי להרוויח כסף: כלומר חלק מהיבואנים לא מצליחים להשיג מכוניות מהיצרן אבל גם אלו שהם משיגים, יש להם אינטרס נמוך למכור אותן כעת - ימכרו בינואר ברווח גדול משמעותית האם נראה לכם סביר שאכן יבואנים "יידגרו" על הרכבים אצלם ובכך בעצם אולי ייגרמו ללקוחות פרטיים לעבור ליבואן אחר שאולי פחות "דוגר" או אולי להעד…
הודעה אחרונה מאת EvGriga, -
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני רואה בהרבה מאוד רכבים מותקנים מעמדים לטלפון ממש מול העיניים ומסתירים שדה הראייה, כולל רכבים מודרניים עם מערכת מולטימדיה ֲ שכוללת דיבורית ואפשרות לענות לשיחות מההגה בלי להוציא את הטלפון מהתיק. באמת שזה לא קשה לחבר טלפון למולטימדיה של הרכב. נהגים ברכבים האלו בדרך כלל מקפידים בכל עצירה לסמס. מיילא זה, אבל גם בנסיעה. הרבה פעמים בתור הולך רגל, אני רואה שעיניים של הנהגים לא על הכביש. לכן בכל מעבר חצייה אני מקפיד שהנהג עוצר והמבטים שלנו נפגשו לפני שאני חוצה את הכביש כי אני לא בטוח שהנהג ראה אותי או לא ואני שואל את עצמי האם הוא מאט כדי להסתכל בוואטסאפ או כי ראה אותי מתכוון לחצות את הכביש. יוצא הרבה פעמים שאני רואה - הרכב נוסע, אבל נהגים אפילו לא מרימים א…
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 20 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
נכנסתי היום בצהריים למכון רישוי "ישראל" בבאר טוביה כדי להעביר את ריכבי רישוי שנתי. מזעזע. תהליך שאמור לארוך 10-15 דקות ארך שעה וחצי! בדוק, מכיוון שיש על הטופס חותמת בציון השעה בה החל התהליך בשרד הקבלה. סיימתי את הטסט כעבור שעה וחצי פחות שש דקות. זה לא מקרה שבו זה נראה הרבה זמן וזורקים " לקח שעה" או כל זמן אחר. חברים, בדוק על השעון, שעה ו-24 דקות! למשל, בעמדה של בדיקת פליטות עשן, ישב הבוחן וממה שהבנתי מתוך הסתכלות, ישב וניסה ליצור תקשורת בין השעון שלו לבין מכשיר הטלפון הסלולרי שלו. כשסיים בשעה טובה, התפנה לבדוק את הרכב. אנשים מחכים? שיחכו, לסדר את השעון יותר חשוב. מקום מזעזע.
הודעה אחרונה מאת TZR84, -
-
- 9 עוקבים
- 16 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
מחשבה שעלתה במוחי. בעידן שלנו של רכבים עם מערכות בטיחות מתקדמות מה קורה כאשר השמשה נשברת מסיבה מסויימת? המערכות האלה הרי עוברות כיול במפעל. לא ראיתי שהפרמיה שלנו על ביטוח שמשות השתנתה, אז אני מניח שהזגגים מקבלים את אותו תשלום - ניחוש שלי: תשכחו מכיול. המאמר הבא אישש את חששותי. כמה פנינים: "For the ADAS safety systems to work properly, your windshield needs to be calibrated and aligned with your car’s numerous sensors and cameras. When you purchase a new car, the OEM (Original Equipment Manufacturer) glass will already be calibrated and ready to rock and roll down the highway." היצרן אכן מבצע תהליך כיול לכל רכב. "The answer is that your win…
הודעה אחרונה מאת TZR84, -
פורים שמח לכולם! בשעה טובה נולדה הילדה הרביעית אבל לא בזה נעסוק היום [emoji6]. נפתחו מקומות 6-7 ברכב למרות שבפועל יש צורך רק ב 6, אבל אם כבר אז העברנו את שני הגדולים אחורה (בת 5.8 ובן 3., שניהם בכסאות צ'יקו מייפיט מעוגנים בחגורה, הקטן יותר (בן 1.6) יושב בשורה האמצעית בכסא צ'יקו נקסטפיט והתינוקת שנולדה תהיה מקדימה בסלקל (גם של צ'יקו, איך לא). בשורה האמצעית יש צורך בכסא אחד פתוח לאשתי וכסא נוסף שיהיה זמין להזזה לכניסה של הילדים וככה נותרנו בלי תא מטען כלל [emoji57]. התא מטען שכן שאר יכול להכיל רק טיולון של הילד אך לא עגלה עם עריסה או קניות, זה תמיד יהיה או זה, או זה, או משהו אחר. מפה לשם נדרש פתרון כלשהו לטווח הארוך, מה זה טווח ארוך? מהיום ועד שיוציאו רשיון משלהם, הרי ל…
הודעה אחרונה מאת HF, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום מכובדי שאלה מנוע שמסתובב כ-12000 סל"ד בדקה יכול להיות שהבוכנה עולה 200 פעמים בשנייה בשנייה הזאת הוא מבצע 200 פעמים (במנוע 4 פעימי) הוא מבצע את הפעולות יניקה דחיסה עבודה ופליטה ?
הודעה אחרונה מאת ALÞћÃ, -
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום יש לי מאזדה 6 מודל 2010 קניתי מערכת אזעקה מעלי אקספרס המתקין הגיע בהתקנה למצב שבהנעה מרחוק המערכת נותנת עוד סטרטר משהו נתקל בתופעה כזו ? VID_20210923_125432.mp4
הודעה אחרונה מאת יניב פינס, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
לפני כחצי שנה, אני חושב, החלו קטעים בכביש 1 לשקוע או כמו שאני אוהב לקרוא לזה, "באמפר הפוך". אני לא יודע מדוע זה, אני לא איש מקצוע, אני רק יכול לשאר שזה קשור לסחף אדמה עקב מעבר מים. מדובר במקטע כביש בין מצפה יריחו לצומת נבי מוסא, לכיוון מזרח. יש כמה קטעים שבו יש שקע בכביש וניתן לראות זאת בבירור, ניתן לראות רכבים לעיתים קופצים קלות. באחד מין המקטעים ישנה סוג של מדרגה וניתן לראות סימני צמיגים ושריטות על הכביש. זה מקטע כביש שנוסעים בו בין 100 ל-120 קמ"ש ואני חושב שזו תאונה שמחכה להיות. עצרתי בשול הדרך וצילמתי, אני לא סגור ב-100% אם ניתן לראות כיצד הרכבים מקפצים קלות.
הודעה אחרונה מאת nathun, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 עוקבים
- 24 תגובות
- 3 אלף צפיות
רציתי לשתף בתופעה שאני חווה ומעניין אותי אם גם אחרים חווים: אני נוסע הרבה נסיעות ארוכות מהמרכז לפריפריה והרבה פעמים קורה שאני מוצא את עצמי נוהג ליד רכב אחר באותו סגנון נהיגה ומהירות מה שגורם שניסע יחד כברת דרך ארוכה לפעמים גם יותר משעה. כמובן שחוץ מזה שאנחנו במקרה נוסעים יחד אין בינינו שום תקשורת או אינטראקציה כלשהי ועדיין אני די נהנה מהקטע ולפעמים קצת "משחק" איתו כמו לדוגמה להוביל חלק מהדרך ואז לתת לו להוביל הלאה. עוד מישהו או שרק אני?
הודעה אחרונה מאת eitanuch, -
-
עדיפות לרשתות ארציות ולמגרשים לגיטימיים
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- אחראי פורום
- 17 עוקבים
- 26 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
האם ואיך לדעתכם צריך להסדיר את נושא רכיבת קורקינט/אופניים חשמליות, כדי שתאונות מצערות כאלה לא יקרו שוב? איך מתמודדים עם זה בעולם? https://news.google.com/articles/CAIiED5ylhxwQS-ItL46LnBOseMqGQgEKhAIACoHCAowwuCbCzCG67MDMJm97wY?uo=CAUiIWh0dHBzOi8vd3d3Lmlubi5jby5pbC9uZXdzLzUyNzcxN9IBAA&hl=he&gl=IL&ceid=IL%3Ahe
הודעה אחרונה מאת motior, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 19 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
היי! אני לומד נהיגה. שמתי לב שברכב שלנו (מזדה3, 2008), על פי המדריך למשתמש, האורות האחוריים הם גם אורות הבלימה (צירפתי תרשים). האם הבנתי נכון? אם כן, איך נהגים אחרים אמורים לזהות שאני בולם? רק על פי אור הבלם האמצעי (מתחת לשמשה האחורית)? שאלה נוספת: איפה במכונית הזו הם "אורות החנייה"? הם הם מה שכתוב לגביו "Side marker"? כלומר, הם אורות האיתות הקדמיים? והאם ב"אורות חנייה" אמורים להבחין גם מי שנמצאים מאחורי המכונית?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, יש לי חוב שאני צריך לשלם מכביש 6 חוצה צפון. אני נוסע הרבה מקרית אתא לרחובות, ב-Waze הגדרתי "ללא נסיעה בכבישי אגרה" ובכל זאת קיבלתי חשבון על כביש 6 חוצה צפון. יש מצב ששינו משהו? אני עושה הרבה את המסלול הזה, מעולם לא חויבתי. מקטע הנסיעה הוא "סומך לדרום, רכב רגיל בשעה רגילה" - העלות היא 1.79 ש"ח. השעה שבה הייתי על המקטע הזה היא 5:42 לפנות בוקר. לא מבין את זה. אין מצב שעליתי על כביש אגרה בשעה כ"כ מוקדמת. יכול להיות שהיה כביש רגיל והפכו אותו לכביש אגרה בלי ששמתי לב? יש מצב שהופכים כבישים רגילים לכבישי אגרה?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, עוד כשהוצאתי רישיון אז לדאבוני הוצאתי אוטומט וקצת מתחרט על זה עכשיו ואני מעוניין לבצע השלמה לרישיון ידני. למיטב ידיעתי יש אפשרות לממש כסף מקופת הפיקדון של חיילים משוחררים, איך בדיוק זה מתבצע אם מישהו יודע לומר? החיוב נעשה ישירות מהקופה? או שיש איזה תהליך יותר מעיק שאני צריך לשלם מכספי, להציג קבלות, ולהמתין שיופרש כסף מהקופה אל העו''ש, משהו בסגנון?
הודעה אחרונה מאת Kooper, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, מצאתי אותו ברכב מאחורה (שנקנה לפני חודשיים), מישהוא יודע למה הוא משמש או מה הוא שימש?
הודעה אחרונה מאת motior, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בישראל שורר מחסור קבוע בנהגי משאיות, אבל בחודשים האחרונים הוא מחריף, וניצנים של המשבר הבריטי כבר ניכרים בארץ. עדיין אין בעיה של אספקה לתחנות הדלק או לחנויות, אבל מחסור בנהגי סמי טריילרים הוא אחד הגורמים לפקקים בנמלים, שמאטים את פריקת סחורות היבוא ומייקרים את עלויות ההובלה. https://www.calcalist.co.il/local_news/car/article/rkt6vwtvf חלק גדול מהנהגים בחברות ההיסעים וממפעילי הציוד המכני הכבד תחת משק לשעת חירום הם ערבים־ישראלים, שלא התייצבו למשימות. באיגוד המובילים מתריעים כבר שנים רבות על מחסור גדול בנהגי רכב כבד בשגרה, ובייחוד בעת מצב חירום של מבצע צבאי. במכתב ששלח יו"ר האיגוד גבי בן הרוש לפני כשנתיים לנציב קבילות החיילים האלוף במיל' יצחק בריק …
הודעה אחרונה מאת SuperBamba, -
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 405 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- גולדן191
- mcshmupi
- ArikB
- makatuvkan
- חולגי
- נהג מירוצים ותיק
- guya72
- needforcs
- gadik6
- עדי-אל
- Coresh
- borsood