רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,620 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, מקווה שזה מתאים לפורום הזה. מכירים ביטוח שמאפשר לעשות ביטוח לרכב ליום אחד בלבד? ללא תלות בביטוח שבו אני מבטוח כרגע? החברה שאני נמצא בה כרגע לא מוכנה להוסיף ביטוח ליום אחד. תודה
הודעה אחרונה מאת tinoki, -
-
- אחראי פורום
- 14 עוקבים
- 29 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
אני צריך שמישהו יעשה לי סדר ממה שקורה פה חוקית, מאז שהתחיל הטרנד הזה לפני כמה שנים אני לא מבין איך אופניים חשמליות לא נחשב אופנוע\קטנוע\טוסטוס חשמלי ומחייב רישוי ורישיון שהייתי בבית ספר בתחילת שנות ה2000 היה קטע של להלביש מנוע בנזין קטן על אופניים, זה לא היה חוקי בכלל, אסור היה לסוע על זה או לעשות לזה שום רישוי(זתומרת שאפשר להשתמש בזה רק ב"שטחים"), איך זה לא אותו דבר? מה ההבדל בין אופניים חשמליות לאופנוע חשמלי, הדוושות? אם אני שם אפשרות הנעה עצמית(שהכוח הנעה מגיע מהנהג, כמו דוושות באופניים) ברכב חשמלי - אני יכול לסוע עליו עם המנוע חשמלי בלי רישיון? איך אף אחד ממשרד התחבורה לא עושה עם זה כלום? יש פה גם מלא מס ואגרות שאפשר לאסוף אז…
הודעה אחרונה מאת Hamoriko, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לפחות 20 שנה המדינה מטפחת את דרך יגאל ידין (מפרץ חיפה, הכביש המוביל לקריות המערביות) ובמיוחד את האזור שבין ביה'ס הטכני לבית המלאכה של הרכבת. לדעתי, הון תועפות (לא) הושקע שם במשך השנים כדי להפוך את המקטע הלא קצר הזה לדרך מבחן ליכולות השיכוך של מתלי הרכבים ויכולות ספיגת רעשי הכביש שלהם, שלא לאמר דרך מבחן לכושר הספיגה של תושבי הקריות. זה היה מסלול בדיקות מושלם ! ומה אני מגלה היום ? זופת. נסלל מחדש. בטח בחשכת הלילה כדי למנוע התנגדויות. למה ? עד מתי ????
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברכבים שלי יש גלגל חלופי לשימוש במקרה של תקר. לאורך השנים, תמיד היה באוטו מיכל תרסיס לתיקון תקרים - מיכל בלחץ שיש בו חומר דביק שבשעת פנצ'ר מזריקים דרך הונטיל לצמיג. והוא אמור גם לנפח אותו. נוסעים באוטו והחומר אמור לסתום זמנית את החור שנוצר עד הגעה לפנצ'ריה לתיקון יסודי. (אצל אופנוענים היו שמים מיכל כזה מתוצרת "fast"). אלא שהחומר הזה מאוד דביק, מלכלך את הבפנוכו של הצמיג והחישוק וכנראה גם את חיישן ה TPMS (היכן שיש), קשה לנקותו ולעיתים צריך להשליך הצמיג לפח ולשים חדש במקומו. חושב שגם הפנצ'רמאכרים לא אוהבים את החומר הזה. מצד שני - בחלק מהרכבים החדשים שמוכרים יש ערכת תיקון תקרים - שאולי גם כוללת מיכל כזה. השאלה - אם יש לי גלגל ספייר קבוע באוטו, יש טעם להחזיק בנוסף כזה …
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 5 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מטייל כרגע באיטליה עם יונדאי שכורה. המפרט יהיה מוזר בישראל: מנוע טורבו בנפח ליטר, סוללה היברידית וגיר ידני. הרכב הוא גיפון קטן, זריז יחסית עקב יחסי העברה קצרים וחסכוני מאוד. מוזרה לי האפשרות שהמנוע נכבה בזמן גלישה למרות שהילוך משולב, כנראה יש ניתוק אלקטרוני בין המנוע לגיר. הרכב קטן מיונדאי קונה המוכרת לנו ועיצובו מוזר. אני מאמין שעם גיר אוטומטי הוא ימצא קונים בישראל אבל דחילק יונדאי - כמה דגמים אתם מוצאים כל שנה? זה מתחיל להראות כמו שיאומי שכול 3 חודשים יוצאת עם טלפון חדש לשוק.
הודעה אחרונה מאת dani666, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 27 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
בוקר טוב, שמחים לפתוח את סוף-השבוע עם מבצע שאנחנו מקדימים ביומיים. המבצע היה אמור להתחיל ביום ראשון 20.6.21 עד ה 20.7.21, והחלטנו להקדים אותו החל מהיום. עבור גולשי קארספורום בלבד, רביעיית צמיגי FALKEN עד מידה 205/55R16 ב 1099 ש"ח 'על האוטו', לרכבים פרטיים (לא מסחריות ולא 4X4) מי שזקוק רק זוג צמיגים - גם אתכם פינקנו - על המותגים HANKOOK, TOYO, FALKEN קבלו צמיג שני ב 60% הנחה. ההטבה הזו היא לכל המידות. מי שיתקין זוג צמיגים או רביעיית צמיגים, יקבל בנוסף את כל חבילת ההטבות - כיסוי נזק לצמיגים, תיקון תקרים ללא הגבלה, מילוי חנקן חינם, החלפת גלגל בדרך, ועוד. חשוב לדעת: מי שצריך רביעיית צמיגים אבל היא מעל…
הודעה אחרונה מאת avargel, -
-
אני עדיין זוכר את היום הקיצי שהגעתי לראות אותה.. היא עמדה בחניה ליד אוניברסיטת תל אביב, הגג היה שרוף, הקילופי צבע על מכסה המנוע נתנו את אותותיהם לבאות.. לאחר שבוע והעברנו בעלות והרכב הגיע למשכנו החדש. כאשר נרכש היה מקורי לגמרי - גם הצבע וגם מבחינה מכנית. הרכב שירת אותי כשנתיים לנסיעות לב"ש, ורוב הזמן נח לו בחניה. כיום הרכב משמש אותי מדי פעם ועדיין רוב הזמן נח לו בחניה. מאז שנרכש הותקנו והורדו פנסי ANGEL EYES, הותקן QS, הוחלף מכסה מיכל דלק לאחד של CITROEN SPORT, הג'אנטים הפשוטים הוחלפו לכאלו של 306 XSI עם צמיגים דביקים, התאורה עודכנה הם מקדימה והן מאחורה - לא עוד צבע צהוב. סה"כ במשך השנים המנוע הפשוט הוכיח כי הוא …
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי, בעוד שבוע האחיין יחגוג יום הולדת ועלה לי רעיון להעניק לו מתנה כיפית ומועילה . האם ישנם כללי אצבע כלשהם כאשר רוצים לבחור מקום טוב ? האם ישנם הבדלים בין הסדנאות השונות שמתמחות בקארטינג כאשר מדובר בגיל כה צעיר ? לי הכי חשוב שיהיה מקום בו מקפידים על בטיחות וזהירות . מה עוד חשוב לבדוק לפני הזמנת המקום ? מהו סדר גודל העלויות ? המשפחה מתגוררת באזור המרכז . נ.ב מדובר בילד מאוד אחראי לדוגמא- ב1.9 היה היום הראשון בוא הוא לקח חלק במשמרות זהב בבית הספר (עלה לכיתה ו') . שאלתי אותו איך היה - הוא ציין "שזה היום הנורא בחייו כי הוא ראה הולכי רגל שלא נשמעים להוראות ". למחרת הוא תפס פיקוד והתחיל להעיר לילדים שעברו את מעבר החציה עם טלפון ביד . …
הודעה אחרונה מאת Octavia-TSI11, -
-
-
- אחראי פורום
- 47 עוקבים
- 407 תגובות
- 76.8 אלף צפיות
בשלב ראשון יגיע הדגם עם מנוע 1.5 eTec בשתי רמות גימור Life, ו-Life Plus. עם אבזור בטיחות מלא הכולל זיהוי בשטח נסתר, בקרת שיוט אדפטיבית, חישוקי סגסוגת וגג פנורמי. המחיר יתחיל מ-145-150K. כשיהיו פרטים נוטספים -אוסיף. גם דגם ה-GTI יגיע עם יחידת כוח זהה לזאת שבאוקטביה RS.
הודעה אחרונה מאת Hamoriko, -
-
במשך חודש וחצי אני מחפש רכב סופר מיני שמור. התכנון הוא להישאר עם האוטו לפחות ב4-5 שנים הקרובות כל עוד לא יהיו תקלות מכבידות. יצא לי לחפש ריו, איי20, איביזה/פולו (ידנית).. או שיותר מדי קמ, או שהרכב חייב לעבור פחחות, מונית/השכרה לשעבר... בקיצור, מודעות של רכבים שבורים. כל יום נכנסתי לסינון המועדף עליי - פורד פיאסטה ידנית. וכל יום מחדש מספר המודעות נשאר קבוע - 10, ואף אחד מהם לא רלוונטי אליי (קמ/מרחק/שנה). לפני כמה ימים נכנסתי וראיתי מודעה חדשה - הבחור קרוב אליי, 60 אלף קמ, טסט לחצי שנה, 2014. אבל היה 9 בערב לא היה לי נעים להתקשר. קם למחרת - ירדה המודעה. במשך כמה ימים נכנסתי כל שעה למודעות לראות אם יש משהו חדש. פתאום אני רואה תוצאה חדשה - פיאסטה ידנית שנת 201…
הודעה אחרונה מאת bjlb, -
כותרת מעניינת, אה? כידוע בפורום גולשים המון אנשים, הרבה יותר מרשומים ומגיבים, אנחנו תמיד יודעים שאם תעלו את עניין הצרפתיות אז החבר הזה יגיב, ואם תעלו את עניין פורד מונדאו החבר ההוא יגיב, כל אחד ותחומו, זה מה שיפה, תמיד אני מחכה לתגובת צבי, דיסקו, נהג לילה, SAVE ועוד רבים וטובים שללא הם הפורום היה משעמם... אבל בעבר היו כאן כאלו שפתאום נעלמו, צביקה פיק, אביב, ועוד רבים וטובים, איך מחזירים אותם לשורותינו?
הודעה אחרונה מאת Herman, -
מתקפת הקורבטים 1 2 3 4
מאת PriceDevil- 17 עוקבים
- 55 תגובות
- 11.9 אלף צפיות
בכל פעם שיש השקה של דגם / מתיחת פנים או משהו אחר שקשור לקורבט מופיע שורה קבועה בסוף הכתבה "מחברת UMI יבואנית שברולט נמסר שייבוא השברולט קורבט נמצא בבחינה מול היצרן" אבל כפי שאתם יודעים שום דבר לא קרה, והקורבט מעולם לא הגיעה בייבוא סדיר. בייבוא אישי לעומת זה הגיעו בעשור האחרון כ-100 מכוניות מהדגם, רובן המוחלט בשנים 2015-2020. ב-2020 קרה משהו שלא קרה קודם החלו להגיע קורבטים בייבוא מקביל. להלן דוגמאות: סה"כ הגיעו 11 יחידות בייבוא מקביל 3 בחודש אוגוסט ועוד 8(!) בחודשים אוקטובר-נובמבר. לקורבט יש שלוש רמות גימור ועוד חבילות מגוונות נוספות של תוספות שיכולים להגיע איתה. המנוע זהה בכל רמות הגימור …
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאחרונה אני מתעניין ברכבים הברידיים ויש מלא לא חסר . אבל באמת שאחת שונה קצת ולא בולטת במיוחד וזו הקאמרי מדובר על המודל החדש 2021 ובאמת אני רוצה להבין כמה הרכב הזה טוב ? אמינות / צריכת דלק הרכב הזה באמת מפנק ? כיום מתנייד במאזדה 3 החדשה בת שנה בקושי .
הודעה אחרונה מאת lishaina, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן חברה, לפני כמה זמן גיליתי שיש לי סדק קטן בשמשה הקדמית של הרכב מצד ימין למטה בצד של הנוסע ליד הנהג. זה סדק באורך 8-10 ס"מ ומרגישים אותו רק מפנים הרכב, מבחוץ לא מרגישים את הסדק בהעברת אצבע. השאלה שלי אם לפנות לביטוח לתקן את זה? הבנתי שבביטוח מתקינים חליפי ושברוב המקרים ההתקנה יוצאת על הפרצוף. אשמח לקבל קצת בהירות בנושא מה הכי כדאי לעשות / איך הכי כדאי לתקן. אני מתכוון למכור גם את הרכב בקרוב וחשוב לי שזה יסודר בצורה טובה.
הודעה אחרונה מאת naweb, -
-
- אחראי פורום
- 16 עוקבים
- 28 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אני מחפש לאישתי רכב שני קטן לנסיעות קצרות לעבודה וחזרה, והיא נדלקה על הפיקנטו, ואני אומר סבבה, רכב קטן, אני מקציב פחות מהסכום של הרכב המשפחתי (הפורטה) ואז לתדהמתי אני רואה שביד 2 הפיקנטו יותר יקרה מהרכב המשפחתי שלנו😵 איך יתכן?
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי פורד פיאסטה 2010, אני מתכוון לנסוע בתחילת אוקטובר לאילת, נהגתי את הדרך הזאת מספר פעמים עם רכבים חזקים וחדשים יותר, חייב לציין שמעולם יש בי פחד מהסיבובים והירידות בדרך לאילת, לא משנה כמה פעמים אעשה את הדרך הזאת. הרכב עצמו: הוחלפו בלמים לפני כחודשיים, קודם לכן, הרכב עבר טסט לפני חודשיים ללא שום בעיה, לפני כחצי שנה הוחלפו 2 צמיגים ברכב. חשוב לציין שלא החלפתי בשנתיים האחרונות שמנים ומסננים(עצלנות). הרכב עם 138 קמ, בנסיעה עצמה הוא נוסע לי חלק, אני נוסע בו די הרבה. השאלה שלי היא: האם לטעמכם ניתן לנסוע עם הפורד לאילת או שעדיף להשכיר/ להתארגן על רכב אחר? אם כן, האם רצוי לגשת לעשות טיפול ובדיקה במוסך שלי לפני הנסיעה? …
הודעה אחרונה מאת שביט, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
טכנולוגיית צמיג נטול אוויר של מישלן - צפי שיווקי 2024. מעניין איך יהיו בפועל לעומת ה run flat הנוכחיים.
הודעה אחרונה מאת eladts, -
-
- 19 עוקבים
- 53 תגובות
- 9 אלף צפיות
כמות המסירות של כלי רכב חשמליים ממשיכה לעלות מאז ינואר ועד סוף אוגוסט נמסרו למעלה מ-7500 כלי רכב חשמליים. מה שמביא את סך כל כלי הרכב המונעים בחשמל הנוסעים בכבישי ישראל ליותר מ-10000 כלי רכב. ובסה"כ כמות כלי הרכב הנעים בכבישי ישראל הכפילה את עצמה פי 4 ויותר מאז תחילת ינואר. טסלה מובילה את טבלת המסירות עם למעלה מ-4500 מסירות מתחילת השנה, MG שחצו את רף 1000 המסירות החודש תופסים בבטחה את המקום השני, ובמקום השלישי נמצא המותג הסיני אייוויס עם 275 מסירות. יונדאי החלו למסור כמויות נאות של איוניק 5, וקונה. עוד חדשים בטבלה וולוו עם XC40 החשמלית, סקודה עם ייבוא מקביל של Enyaq, וקיה שהחלו למסור את הנירו החשמלי. עוד בייבוא מקביל יש את השברולט…
הודעה אחרונה מאת PriceDevil, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
ערב טוב חברים מקווה שזה הפורום המתאים. מחפש מגזינים ישנים של "טורבו" במצב טוב. למסירה או לרכישה. אשמח אם יש מישהו כזה בקהל שמעוניין למכור / למסור. תודה רבה! אלי
הודעה אחרונה מאת cabrio, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אהלן, סובל שנים מלשלשת ציפורים בחנייה אשמח אם מישהו יכול לכוון אותי. עדיף ללכת לבעל מקצוע שיבנה לי גגון ועליו למתוח שימשונית או כבר לקנות משהו מוכן כמו הקישור שבתמונה? https://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?productid=423934&came=4220&gclid=Cj0KCQjw4eaJBhDMARIsANhrQACrFzDr44-STctY1O5FGF_KZtQLlOacszL12rM_5YtArhOrIouHttAaAn3BEALw_wcB
הודעה אחרונה מאת liorlev1, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן, רציתי לשאול אם יש סיכון להשאיר רכב בחניה של תחנת רכבת רחובות שישי-שבת ובמהלך השבוע? או שעדיף להשאיר את האוטו במקום אחר?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
רכבים מסנוורים
מאת שלומיש- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
רק לי נידמה או שלאחרונה עולים על הכביש יותר רכבים עם תאורה מסנוורת למשל הטנדרים האמריקאים הגדולים כמו דודג ראם. האם תקן שונה?
הודעה אחרונה מאת yosilogen, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 20 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
שישי שמח לכולם! אני אנסה לכתוב סוג של ביקורת/סקירה קצרה על ה GTI החדשה שלי (עדיין אין לה כינוי) אני נוסע עליה כמעט שבועיים ואני חושב שזה מספיק זמן על מנת לחוות אותהֿ. מראהֿ חיצוני אני פשוט אוהב את המראה שלה, האמת שראיתי את הגולף לראשונה בתמונות לא כל התרשמתי. אבל שהגעתי לאולם התצוגה במהלך הפסח אהבתי מאוד, במיוחד בצבע הלבן אותו בחרתי בסופו של דבר. בכל פעם שאני מתקרב לרכב והוא נפתח חיוך של ילד בן שלוש שקיבל גלידה מרוח על הפנים שלי. חלק אחורי החלק האהוב עלי הוא האחורי, קשה לי להסביר אבל נראה לי שאגרסיביות מעודנת זאת ההגדרה (כן אני יודע שזה פרדוקס). לא יודע אם זה הדיפיוזר (אם אפשר לקרוא לזה דיפיוזר), האגזוזים, …
הודעה אחרונה מאת nik, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 622 צפיות
מחפש המלצה למצלמת רוורס איכותית לרכב שלי תעבוד דרך המולטימדיה ברכב וולוו וי 40 2016 קיטניק
הודעה אחרונה מאת ניר בר, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
האם יש דרך לדעת כמה רכבים קיימים "על הכביש" מדגם ספציפי? מחפש מידע על פורסטר דור 3, מודלים 2008-2012. אני יודע כמה נמכרו בסה"כ אבל מעוניין לדעת כמה קיימים עדיין עם טסט בתוקף (מה שנקרא "על הכביש").
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
-
לאחרונה חוויתי החלפה של רכב ליסינג אחד באחר, באיחור קורונה סביר של כמה חודשים (הרכב לא שלי, אבל אני נוהג בו הרבה). הרכב החדש הוא פיג'ו 2008, רמת גימור בסיסית, שהחליפה גולף דור 7 (1.4 125 כ"ס), ואמ;לק: אין התקדמות לעומת הרכב החדש. נהפוכו. נתחיל מנקודת החוזק העיקרית של פיז'ו, הרכב יפה. ממש יפה. ממש יפה בחוץ ובפנים. אני גם ממש אוהב את זה שהמחוונים מעל להגה, אני אוהב את ההגה הקטנטן, יש לו Turn-in מהיר וחביב, למרות שהוא נעדר תחושה (כבר התרגלתי לזה שלא עושים יותר הגאים ששווים לירה מהבחינה הזו). מכאן והלאה, יש תחושה שהפיז'ו משחקת בלרדוף אחרי VAG, ולא ממש מגיעה לרמה. אתייחס בתחילה לכל סיגמנט "הפנאי" הקטנות. זה לא סיגמנט, זה תרגיל בע…
הודעה אחרונה מאת falou, -
שמעתי שיש דרך לאותת עם הידיים כשמחוון הכיוון לא עובד, איך בדיוק? אני חושב שכל נהג צריך לדעת.
מאת הקצוץ מהנפחייה-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 7 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
כאילו, ברצינות, זה דיי חשוב נראה לי.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
השאלה בכותרת. מה לדעתכם הרכב המתאים לדרישות הבאות: נסיעות קצרות, סידורים, קניות, חוגים. לא גדול מדי כדי להשתחל בחניות. לא יקר מדי כי בכל זאת זה רכב שנוסעים בו אולי שעה ביום. אמין כמובן, כי זה הרכב שבאמת "עובד". בקיצור סוס עבודה, אבל פוני.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
מחשבון דלק
מאת toys123- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אם שמתם לב קיימים הרבה מחשבוני דלק שמחשבים מחירי דלק לפי קילומטר נסיעה ולפי "צריכת דלק ברכבך ק״מ / ליטר". עכשיו אין לי כוח לבדוק כמה זמן מהנסיעה היא נסיעה עירונית וכמה בינעירונית ולבדוק לפי יצרן רכב כמה ליטר הוא לוקח בעיר וכמה בבינעירוני. אז השאלה שלי אם רכבים שנוצרו משנת 2010 ומעלה שאין להם מנוע מטורף(נגיד מנוע עד 1400) אז מה הכלל אצבע לענות על השאלה "צריכת דלק ברכבך ק״מ / ליטר" ?, לפי מה שאני חשבתי בנסיעה רחוקה(נגיד מפתח תקווה להרצליה) אפשר להגיד ש80 אחוז מהנסיעה היא בינעירונית ו20 אחוז עירונית ורכב ממוצע אוכל 1 ל7 בעיר עם פקקים ורמזורים, ו1 ל15 בכביש מהיר - בינעירוני, ומכך היסקתי שהמספר הנכון להכניס הוא ממוצע של 10 . האם אני צודק? עכשיו ברור שאני לא מדבר על מספר …
הודעה אחרונה מאת שביט, -
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נניח שהייתי מבוטח באותה חברת ביטוח במשך ה12 שנים האחרונות והשנה החלטתי להפסיק את ההתקשרות איתה ולעבור לאחרת, במשך השנים מספר האשראי שלי היה אצלם במערכת וברגע שהודעתי על חידוש לעוד שנה זה היה קורה אוטומטית מבלי שאצטרך לציין שוב את מספר האשראי בפניי הסוכן, אז מה קורה למעשה עכשיו? המספר והפרטים שלי נשארים אצלם במערכת לתמיד או נמחקים מיידית/ לאחר תקופה מסוימת? יש חשש שיעשו שימוש בכרטיס ללא אישורי וידיעתי?
הודעה אחרונה מאת ח חזקי,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 857 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- מחכה
- motior
- AriGof
- danbr
- mikyl
- Fazer
- yohai71
- Markm4
- דוד495
- benny-m
- davemustaine87
- פאר האורה