Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו הרכב העירוני המושלם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 9.9.2021 בשעה 23:21, SurfHigh כתב:

זה דיון תיאורטי, תניחו מה שאתם רוצים, העיקר שהתשובה תהיה מנומקת 😄

אם מדובר בדיון תיאורטי ללא שום בסיס, אז מונית.

למה? ככה.

• אהבתי 1

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
לפני 8 שעות, RK כתב:

במתאר הזה - GETT.

לפני 4 שעות, ac cobra כתב:

אם מדובר בדיון תיאורטי ללא שום בסיס, אז מונית.

למה? ככה.

מצער אותי לשמוע תגובות כאלה.

חשבתי שזה פורום חובבי רכב

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם מונית לא תמיד זמינה.

התשובה: כל רכב הכי קטן שיש בתקציב, עם קורקינט חשמלי בתא המטען.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם לא צריך את הגודל, כמובן שה 500E. לא נהגתי, גם לא נסעתי, אבל מתגובות אלו שכן מדובר פשוט ברכב האולטימטיבי לעיר. מצויד יופי, גם באיבזור בטיחות, נוסע ומתנהג יופי, נראה נהדר ( למרות הדמיון ל 500 המוכרת, דגם חדש לחלוטין ), טווח מצוין ( גדול משמעותית מהמיני החשמלית, שמחירה, איך לא, בשמיים ), ביצועים לא רעים, לא דומים כלל לאלו שאנחנו מכירים מה 500 הרגילה, גודל ויכולת תמרון מעולים לעיר ועיקר העיקרים מחיר הגיוני.

פורסם
לפני 10 שעות, vadim6385 כתב:

מצער אותי לשמוע תגובות כאלה.

חשבתי שזה פורום חובבי רכב

חבל ש"צר" לך. כן פורום לחובבי רכב.

יחד עם זאת כאשר שואלים שאלה "כללית" או "תיאורטית", ללא גבולות אז זוכים גם לתשובה ללא גבולות.

זה עוד דיון בסגנון של "אם לסבתא היו גלגלים" וחבל. שיהיה בהצלחה לפותח הדיון סרק הזה.

• אהבתי 3

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לסידורים וחוגים יש רב קו, לקניות יש משלוחים אונליין.

אבל אם זה חייב להיות רכב, הייתי מחפש איזה גולף mk3 ידנית עם קילומטרז' נמוך. יש מזגן, יש מקום לקניות ולציוד, פרקטיות של האצ'בק, משפחתית קומפקטית עם מידות חיצוניות של סופר מיני מודרנית, אחזקה זולה, עלות הרכב גרושים. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סיטרואן C4, פוקוס, או כל רכב דומה בגיל 15 במצב טוב.

עלות הקניה - אפסית.

עלות ביטוח - אפסית, אין צורך במקיף.

הרכב נוח ובטוח כי אינו קטן או ישן מדי.

לא קשה מדי למצוא חניה עם הצ'בקים בגודל כזה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

לא היית בתל אביב אה? אני עם הפיאסטה שלי כל פעם שאני שם מתגעגע לספארק שהייתה לי וכועס מכל הפספוסי חניות פוטנציאליות בגלל העוד 40 סנטימטר האלו.

בתל אביב כל סנטימטר נחשב. כמו שנאמר "אוטו גדול בא עם אחריות (לחנייה) גדולה!"

ולפעמים גדול מדי זה לא טוב, במיוחד לנשים (שלא יצליחו להתמודד עם כל הגודל הזה בחנייה כמובן)

עריכה אחרונה על ידי Shab00
פורסם

הכל תלוי בנקודת הייחוס שלך.

אני נוהג בסידרה 5, לנד קרוזר ארוך, קרניבל לא מעט. 

לכן כשאני לוקח את הגולף של אשתי ל"עיר" אני מרגיש רמאי בחניה.

כמובן שעם רכב מיני עוד יותר קל, בברלין התניידתי עם סמארט וזה פותח הרבה אפשרויות לחניה.

אבל רכבי מיני זאת התפשרות משמעותית בבטיחות לכן לא הייתי ממליץ.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

סקודה פאביה שנת 2010 ומטה. ידוע בתור רכב שעושה קילומטראז גבוה בממוצע במהלך חייו ושימש הרבה מוניות בתקופה ההיא. לכן עונה לכינוי "סוס עבודה". בנוסף מדובר ברכב קטן ופרקטי.

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
פורסם

לי כלל אין ספק מי הזוכה (בהנחה שמוכנים לנהוג בגיר ידני)... פיאט פנדה!

גם 5 דלתות, גם תנוחת ישיבה פנטסטית, גם כושר תמרון מצוין, גם חסכונית יחסית, נוחה ומרווחת לגודלה, אמינה וזולה לתחזוקה.

מניסיון...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, spidrman כתב:

לי כלל אין ספק מי הזוכה (בהנחה שמוכנים לנהוג בגיר ידני)... פיאט פנדה!

הוצאת לי את המילים מהמקלדת.

אני עם פנדה ידנית מעל 10 שנים. הרכב הכי פרקטי שהיה לי אי פעם:

1. מול הנהג הישראלי הפלגמט היא מספיק זריזה (מנוע קטן אבל לא שוקלת כלום) כדי לתמרן בעיר.

2. קיפול המושבים מאפשר הובלה של נפח הרבה משאפשר לדמיין (כולל אופני 29״ עם פירוק גלגל קדמי), ואפילו ארגזים של חברים שעברו בין דירות שותפים).

3. למיטב זכרוני התקלה היחידה (טפו טפו טפו) בזמן זה היתה נזילת מים מהמשאבה. (סייג: נורת המנוע דולקת כבר שנים עם שגיאה של הצתה בצילינדר 2, שלא באה לידי ביטוי בשום צורה אחרת, הרכב סוחב כרגיל. אבחונים ונסיונות תיקון במוסך לא גרמו לנורה לכבות, עד שהחלטתי להשאיר ככה, עד שתמות אצלי ממשהו אחר).

4. כמעט בכל התקופה ביצעה נסיעות קצרות בעיקר (עבודה במרחק 3-6 ק״מ, עם/בלי פקקים). אז לעיתים המצב הולך אחרי שנתיים, אבל האחרון החזיק כמעט 4. אין לרכב אזעקה או קודן שיגזלו חשמל סתם, אבל ההתנעות הרבות והנסיעות הקצרות עושות את שלהן.

5. אני עם רגל כבדה על הגז וזו כנראה הפנדה עם צריכת הדלק הכי גרועה בארץ, אבל כשרציתי לחסוך הגעתי בלי מאמץ מיוחד לצריכה של 1:15.

אז ספורטיבי הוא לא, לא במנוע, לא במתלים או בשום פרמטר אחר. אבל מעלה חיוך בכל פעם שמצליחים לדחוס לתוכו מטען שכולם מסביב בטוחים שאין סיכוי שיכנס, מקבלים 👍 מעובר אורח שראה אותך משתחל לחניה של מטר וחצי, או מזנקים ראשונים ברמזור, כי כולם מזדחלים עם המשפחתיות שלהם בעצלתיים.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

דיהטסו טריוס.

סוס אמין.

צמיגים בחתך גבוה שחיים בשלום עם צלקות התחתית, בורות הביוב והצורך לטפס על מדרכות.

לא כואב הלב על דפיקות חניה.

ישיבה גבוהה שעוזרת לנווט בין חניות ופקקים.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...