Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, yoni2sh כתב:

הייתי כבר במרכזי בשורק,ובתל אביב.

עשו נסיעת מבחן.

בתל אביב אמרו לי שאין שום בעיה ושאין שום עדכון תוכנה.

בשורק הבוחן כן הרגיש משהו,אבל מייד אמר שזה בגלל שהרכב עוד חדש (2000K) וצריך עוד לנסוע קצת.

זה בערך רמת השירות בלובינסקי.

אני הייתי חוזר לבוחן בשורק.

פורסם
לפני שעתיים, Super_T כתב:

כמעט ולא קיימים רכבים חדשים עם מיקום מיזוג אידיאלי כיום,
הארונה, הטיגואן, שבי טריילבלייזר והסופרב הם היחידים שקופצים לי לראש ב"שלוף", 
כל השאר הורידו את המזגן לאמצע הקונסולה (קאמיק, לאון חדשה, גולף, יאריס..) או לתהומות הנשייה (אוקטביה החדשה) שם הפתח הזה פשוט מיותר...

המזגן הכי טוב בהיסטוריה שלי, BMW E36. היחיד שהיה גם מעיף את השיער וגם מוציא אדי כפור, מהפתח המרכזי הנדיב.

בכלל האוטו הזה היה מבחינתי פסגת הארגנומיה, רק שהיום יש גם מולטימדיה לתפעל ברכב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הרגו אנשים במדינות חמות בשביל עיצוב "יפה" יותר למולטימדיה ברוב הרכבים.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

שו?!

אני לא זוכר מתי פעם אחרונה הייתי ברכב שהמזגן שלו היה לא מספק.

לפני 15 שעות, yoni2sh כתב:

אני ממש מאוכזב מהתנהגות ה EAT6 ב 208 שלי (2019).

יש הרגשה שהגיר מסרס את המנוע,והוא ממש לא מותאם.

במיוחד בנסיעות פקוקות,יש טלטול מסויים והרגשה של זריקת קלאץ'.

ההרגשה,אם לתאר אותה כמה שאני יכול היא שיש השהייה בתגובת המצערת בתחילת נסיעה,ואז יש פרץ של מומנט ומיד לאחריו הרגשה של בלימת מנוע,החלפת הילוך,טלטול וזריקה קדימה.

כמובן רק בנסיעות פקוקות כמו שציינתי.

עד לרגע זה אני מקננת בי השאלה האם זה בעיה ספציפית אצלי ברכב,או שזה התנהגות נורמלית לרכב הזה עם עם השילוב הנ"ל.

זה עם או בלי הסטופ/סטארט?

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, falou כתב:

שו?!

אני לא זוכר מתי פעם אחרונה הייתי ברכב שהמזגן שלו היה לא מספק.

זה לא עניין של מספק, 
זה לאן המזגן פונה, 
זה כמה זמן לוקח לרכב להתקרר,
זה היכולות שלך כנהג לקבוע כיוון אויר - אליך לפנים / אליך לגוף / לחלל הרכב מבלי שייגע בך אויר,

אתן דוגמאות:

כרגע באוקטביה החדשה: אתה יכול לכוון למי שלידך או לפיקה של ברך ימין שלך כנהג, בשום מצב לא אליך.
כרגע בסובארו פורסטר ובאטקה (על גרסאותיה): אתה יכול לכוון מזגן להגה וליד שאוחזת בו, במקסימום

כרגע בקאמיק/לאון/בגולף החדשה: מכוון למרכז מסה במקסימום, או למרפק אם בא לך 
בסופו של יום, 
אין הרבה רכבים שמאפשרים כיוון נאות של מיזוג לפלג גוף עליון או לפנים, הרוב ילכו למרכז מסה ומטה,
לפעמים גם למרכז הרכב זה לא ממש מאפשר בלי להקפיא איזו גפה או אצבע..

אבל זה עלה בשרשור אחר 🥶

עריכה אחרונה על ידי Super_T

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

בסופו של יום?!
בסופן של שלוש דקות כל הרכב בטמפ' נעימה, וזהו.

גפות קופאות... נו, באמת.

זו ממש שליית כינים.

פורסם

דווקא ישבתי בעבר בכמה רכבים שהמזגן שלהם היה זוועה. אני לא מדבר על המזגנים שהורכבו בארץ. (למי שזוכר) פיאט לסוגיו, רכבים איטלקיים שירדנו לאילת. זה היה קיים בהחלט בחלק מהמותגים, שהיה אפשר להתבשל עד שהמזגן היה מוציא איזה משב רוח רענן.

לי מפריע משהו אחר, איך עדיין מייצרים רכבים ללא משענת יד מרכזית. עלות נמוכה, מראה ונוחות אחרת. 

פורסם (נערך)
ה 2008 עדיין זולה באופן די משמעותי ביחס לגולף 8, והאיכות של ה 2008 נחותה גם ביחס ל 308 שלא לדבר על ה 308 שהוצגה רק אתמול.
באופן פרדוקסלי זה לא מונע נטישה המונית ל SUV-B מקטגוריה C במכירות באירופה שם ה 2008 היא להיט חם.
דגימת טבלת מכירות חודש ינואר באירופה

אתה לא יכול לקחת חודש אחד ולהסיק מכך מה המגמה או שרכב כזה או אחר הוא להיט מכירות על סמך זה. ה-2008 נמכרת יפה אבל לא נכנסה לעשירייה הראשונה ב2020.
סגמנט הקומפקטיות [emoji2398] עדיין מוביל כש-SUV-B אמנם נושף בעורפו אבל עדיין לא עקף אותו ושם מובילות הרנו קפצ׳ור,  פולקסווגן T-Roc, פיז׳ו 2008,  דאצ׳יה דאסטר ויונדאי קונה. 
הקפצ׳ור מובילה את הקטגוריה כבר שנים ויהיה מעניין לראות אם ה-2008 תצליח לתפוס את מקומה השנה, או שהרנו תשמור על הבכורה.  עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

נתוני המכירות שהבאתי היו יותר להמחיש את העליה של ה 2008 כנגד הירידה של הגולף שניהם דגמים חדשים שהוצגו בערך באותו הזמן, הגולף עם המוניטין

לעומת ה 2008, המגמה שמייצגת את הנהירה ל SUV-B.

פורסם
לפני כשעה, yogev20 כתב:

דווקא ישבתי בעבר בכמה רכבים שהמזגן שלהם היה זוועה. אני לא מדבר על המזגנים שהורכבו בארץ. (למי שזוכר) פיאט לסוגיו, רכבים איטלקיים שירדנו לאילת. זה היה קיים בהחלט בחלק מהמותגים, שהיה אפשר להתבשל עד שהמזגן היה מוציא איזה משב רוח רענן.

דווקא בפיאט 500 שהייתה לי המזגן היה מקרר היטב, גם בנסיעה לאילת באוגוסט.

ברנו קליאו שהייתה לי המזגן באמת היה חלש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני שעה, Super_T כתב:

אני מניח שחלקנו סובלים מחום יותר מאחרים :-)

נכון.

קוראים לי עפר ובין יוני לאוקטובר אתה יכול למצוא אותי או במים או במזגן. אם אני הולך, זה מהמזגן בבית למזגן באוטו או מהים/בריכה לאוטו ובחזרה.

אני לא סובל מחום, כולם סובלים מסביבי, אם חם לי.

• אהבתי 2

פורסם
לפני שעתיים, dorsht כתב:

דווקא בפיאט 500 שהייתה לי המזגן היה מקרר היטב, גם בנסיעה לאילת באוגוסט. ברנו קליאו שהייתה לי המזגן באמת היה חלש.

אני מדבר על רכבים משנות ה 90 ומטה, רוב האירופיות לא הצליחו להתחרות במזגנים יפניים. (ונהגתי בכל הסוגים) 

פורסם

או במזגנים האמריקאים.

המכוניות האחרונות שאני זוכר עם מזגן לא מספק היו מאזדה 3, ו-Audi A3 הראשונה, אבל זה היה אולי יותר קשור לפתחי המזגן, שהיו יפים אבל קטנים מדי.

• תוכן חדש...