Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלחמת מחירים?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 17 שעות, davemustaine87 כתב:

מה זה מוקדם, אנשים לא מבינים כניראה עד כמה. 

יש לי שני חברים שמוכרים עכשיו רכבים

אחד, שסיפרתי פה בפורום, בעל MG ZS 2020 חשמלית שעברה 180 אלף. כמה מציעים לו עליה? 30 אלף לפני שבכלל באו לראות את הרכב. 

חבר אחר שמוכר יונדאי איי10 2019 מ-0 קילומטר שעברה 210 אלף. מציעים עליה 25 אלף לפני שבאו לראות את הרכב. 

ה-MG עלתה חדשה 140 אלף, היונדאי 67 אלף. 

הפרופורציות אפילו לא קרובות. 

ה-MG שייכת לדור הראשון של החשמליות. מדובר ברכב בנזין שעבר הסבה לחשמלי, עם טווח ריאלי של 200 ק"מ. עם טווח כה קטן, קהל היעד של רכב משומש כזה מצומצם מאוד מלכתחילה.

אגב, בתור קונה יד שנייה - במידה ויש לי אפשרות להתקין עמדת טעינה - הייתי הולך על ה-MG ZS בלי לחשוב פעמיים.

• מעניין 1
פורסם
לפני 16 שעות, nio כתב:

צריך לשים לב שמכירות לליסנג כוללות גם ליסינג פרטי ללקוחות פרטיים.

זה לא משנה, ליסינג לפרטי זה מתוך המלאי של חברת הליסינג ולא ממלאי היבואן כחדש לכן גם לא נחשב למכירה לפרטיים, גם אם זה ממלאי 0 קילומטר, זה כבר לא מכירה מהיבואן לפרטיים זה כבר במחיר מופחת .

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...