Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זוכר שהייתי נער בר מצוה בשנות ה80 המוקדמות, דודה שלי הייתה לוקחת אותי בחיפושית הישנה, לא מזגן ולא נעליים. 

היה לה מאוורר קטן על הדשבורד. אחח הימים שלא הייתה כל הטכנולגיה הלעוסה הזו.. עכשיו אני חוזר לשם מזיע בכיף.

עריכה אחרונה על ידי TsachiE

What worries you, masters you. - John Locke

פורסם

הדבר היחיד שחסר לי מהאייטיז זו זקפת בוקר וסאונד של תופים אלקטרונים.

סתם, בלי התופים

• מצחיק 2
  • מעניין 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעה, TsachiE כתב:

אחח הימים שלא הייתה כל הטכנולגיה הלעוסה הזו.. עכשיו אני חוזר לשם מזיע בכיף.

אחח הימים שלא הייתה גם כל הבטיחות הלעוסה הזו.. איזה כיף אם אתה מעורב בתאונה ואתה איזור הספיגה של המכה.

• מצחיק 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בתאריך 22.3.2021 בשעה 09:09, robertf כתב:

אתה לא יכול לקחת חודש אחד ולהסיק מכך מה המגמה או שרכב כזה או אחר הוא להיט מכירות על סמך זה.

חודש שני ברציפות והמגמה ממשיכה, אם זה ימשך תהיה רעידת אדמה בשוק הרכב האירופי.

PK1.jpg

PK3-1.jpg

פורסם

חוזר למקור של פות"ש. כשנסעתי לסוכנות פיז'ו לא מזמן לטיפול 15k חדר ההמתנה ממש צמוד לאולם התצוגה ויש מעבר פתוח. במשך אותו הבוקר, למיטב זכרוני הגיעו 3 או 4 לקוחות/זוגות לראות את ה 208 ואת ה 2008, וכולם עשו הזמנה במקום. 

הרכבים פשוט מהפנטים. כשאתה בא הביתה עם כזו יפיפייה למי בכלל אכפת שיש לה ציון 70 במתמתיקה 3 יחידות...(;-

הגולף כל כך אנמית, מונוטונית וגנרית בפנים ובחוץ שכל מה שנכתב כאן פשוט לא רלוונטי לרוב עם ישראל, כולל לקוראי פורום משכילי רכב שמבינים בדיוק את המשמעות ואת החשיבות. כנס לאוטו ותשכח הכל ברגע. 

תוסיף לזה שהכל זה אייטמים יחסית קטנים, הרכב אמין ונוסע יפה, נשארת עם "גולף מה?  ...איך אמרת?  DSG משהו...איפה? ...גרמניה?"

תרשום לי בבקשה 208 בכחול מהפנט, תודה.

• אהבתי 1

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

דייקת.

כשהגולף הגיע, לא היתה שום משיכה לצאת איתה לנסיעה. שומדבר מפתה. עם הזמן, למדתי להעריך את העובדה שהכל פשוט עובד מצויין.

בפיז'ו זה אחרת. לא לגמרי הפוך, כי היא עדיין נעימה לנהיגה, אבל בהתחלה כל הזמן רציתי להתנסות איתה עוד. שם לב לדברים שעובדים טוב. קצת מדחיק חסכים. רק אחרי שעובר קצת ירח הדבש מתחיל לשים לב למה שלא כ"כ מוצלח, מה שיוצר קצת אמביוולנטיות.

עדיין, ה-2008 אוטו מוצלח, שקל מאוד לסלוח לו, רק חבל שהוא לא מושלם.

פורסם

כן הכל טוב ויפה והרכבים באמת יפיופים. אבל בסופו של יום לרוכשים יש צרכים, ולא כל אחד יכול להתעלם מדברים מהותיים שלא עובדים עבורו ברכב (לא נקרא להם מגרעות גם אם הם כן), וזה לאו דווקא ספציפית לפיז׳ו המדוברות אלא כל רכב. בן אדם לא יכול להתפשר על רכב שהוא אישית לא יכול למצוא בו תנוחת נהיגה סבירה, או שהרכב צפוף מאחור, וכו׳...

פורסם

לגבי תנוחת נהיגה, אני חושב שזה קריטי, כי בניגוד לתפעול המזגן (לדוגמא), תנוחת הנהיגה מתרחשת 100 אחוז מהזמן שאתה ברכב...

אבל אני ממש אוהב את תנוחת הנהיגה בפיז'ו. ההגה הקטן והמהיר עובד מצויין, כשהוא ממוקם נמוך.

ואני לא יושב מאחור, so fuck that.

• אהבתי 1

פורסם

עדיין, ה-2008 אוטו מוצלח, שקל מאוד לסלוח לו, רק חבל שהוא לא מושלם.

אין באמת רכב מושלם, בטח לא ברמת המחירים הזו. כן יש רכב מושלם עבור הצרכים של רוכש ספציפי. קל לך לסלוח ל-2008 כי אין לך בעיה אולי למצוא תנוחת נהיגה סבירה, ואתה לא מסיע שלושה ילדים מאחור לדוגמא, אז אם יש פאולים אחרים שמפריעים לך הם אולי לא קריטים.
כמו שכתבתי מקודם, זה תקף לא רק לפיז׳ו.
לגבי תנוחת נהיגה, אני חושב שזה קריטי, כי בניגוד לתפעול המזגן (לדוגמא), תנוחת הנהיגה מתרחשת 100 אחוז מהזמן שאתה ברכב...
אבל אני ממש אוהב את תנוחת הנהיגה בפיז'ו. ההגה הקטן והמהיר עובד מצויין, כשהוא ממוקם נמוך.
ואני לא יושב מאחור, so fuck that.

ענית על מה שכתבתי עוד לפני ששלחתי את זה... [emoji16]
אגב אישית יש לי באמת בעיה למצוא תנוחת נהיגה סבירה אפילו ב-2008, כאשר ב-3008/5008 אין לי שום בעיה כלשהיא (ההיפך הוא נכון. מאוד מאוד נוח לי בצמד הזה).
פורסם

בשביל שלושה ילדים בנוחות אתה צריך מיניוואן או אוטו יותר גדול משמעותית, ואני לא חושב שיש אחד בתקציב.

לגבי הגולף, אין לה פאולים. אפשר להגיד שהאמינות של ה-DSG לא משהו, אבל לי יש ניסיון טוב עם הגיר, בכמה מכוניות, ובכל מקרה, רכב חברה...

האם היא "מושלמת"?!

זה מונח שאני לא יודע להתייחס אליו אובייקטיבית, אבל בגולף אין שום דבר שאתה יכול לבוא אליו בטענות, ביחס למתחרות. היא בנויה מצויין, יחידת ההנעה עובדת מצויין, הנוחות מספקת... פשוט אין שום פאול מהותי. הכל עובד, ולא סתם עובד, עובד מצויין, ממסך המגע ועד ל-S&S. תתניע וסע. תגיע, ואין לך שומדבר להתלונן עליו.

פורסם
בשביל שלושה ילדים בנוחות אתה צריך מיניוואן או אוטו יותר גדול משמעותית, ואני לא חושב שיש אחד בתקציב.

זהו שהיית חושב באמת, אבל אם נישאר באותה קטגוריית הקרוסאוברים הקטנים, בקפצ׳ור החדשה למשל אפשר להכניס כיסא תינוק עם בסיס לא קטן, בוסטר, וילד מתבגר בלי לשמוע יותר מדי תלונות מצדם, פלוס יהיו להם פתחי מיזוג (חשוב) ונקודות USB (פחות חשוב אבל שימושי). אם אינני טועה זה אותו סיפור בקאמיק. ב-2008 פשוט לא.
ברור שלשלושה ילדים מתבגרים צריך כבר רכב גדול יותר.
פורסם

אם רוצים רכב מרווח למשפחה עם 3 ילדים, מבלי לעלות במידה כמעט בכלל אז הספייסטורר של סיטרואן נותן את המענה בצורה המוצלחת ביותר (כל זמן שהוא עדיין בסביבה).

אה...הוא לא SUV.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לפני שעה, robertf כתב:

זהו שהיית חושב באמת, אבל אם נישאר באותה קטגוריית הקרוסאוברים הקטנים, בקפצ׳ור החדשה למשל אפשר להכניס כיסא תינוק עם בסיס לא קטן, בוסטר, וילד מתבגר בלי לשמוע יותר מדי תלונות מצדם, פלוס יהיו להם פתחי מיזוג (חשוב) ונקודות USB (פחות חשוב אבל שימושי). אם אינני טועה זה אותו סיפור בקאמיק. ב-2008 פשוט לא.
ברור שלשלושה ילדים מתבגרים צריך כבר רכב גדול יותר.

אין שום סיבה להישאר "בקטגוריה". רכב קונים לצרכים בתקציב נתון. אני לא מכיר שום רכב בגודל קומפקטי שמושיב כסא תינוק + בוסטר +  ילד, ולפחות הילד לא מחוץ. מתלונן או לא... גם אשתי לא התלוננה, כשהיה לנו אוטו עם שתי דלתות וכסא תינוק. או שנדמה לי שלא. בכל מקרה, היא בעצם גרושתי.

לילד באמצע, בין הכסאות, כנראה אין את האופציה...

פורסם

אין שום סיבה להישאר "בקטגוריה". רכב קונים לצרכים

נכון בעיקרון. אבל לא כולם רוצים לנסוע במשהו גדול יותר (אשתי למשל) אז מחפשים סוג של פשרה לא כואבת מדי.

היה מבחן בידיעות לפני כמה ימים בין ה-2008, קפצ׳ור, קאמיק וקונה, עם דגש על הפרקטיות ושימושיות למשפחה. כידוע אני לא מחזיק הרבה מהמקצועיות שם באופן כללי, אבל במקרה הזה הם צודקים וזה בדיוק מה שאני טוען.

f912c7f4e597ba70eb6d3983d37a589d.png
  • תוכן חדש...