Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בקיר/חומה על גג בנין, בעלת הבית רוצה לצבוע אותו עם פוליסיד או מה שזה לא יהיה, ושואלת אם קיים בשוק פיסטולט לצבע הזה, חשמלי (עדיף לא נטען).
אמרתי לה שאשאל בפורום שיודע הכל.
תודה מראש ושבוע טוב.

פורסם

קיימים לא מעט דגמים וכמה יצרנים נחשבים, Wagner הוא הסטנדרט שמולו נמדדים כל השאר. את הדגם הרלוונטי כדאי לבחור לפי גודל הקיר, סוג הצבע, ונתוני ספיקת המשאבה בהתאם לכך. 

זה בהחלט מומלץ לצביעת קירות חיצוניים, ובבתים פרטיים עם תקרות גבוהות יכול לייעל את העבודה גם על קירות פנים. אפשר וכדאי לרכוש Wagner משומש, כל עוד הוא במצב טוב ומגיע עם האביזרים המקוריים. מדובר במכשר שכנראה ישב שנים במחסן בין עבודה לעבודה, לכן בטווח הארוך, אחד כזה מיצרן איכותי ישמור על כושר לאורך זמן רב יותר מסיני חדש וזול. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 10 שעות, Derish כתב:

אפשר וכדאי לרכוש Wagner משומש, כל עוד הוא במצב טוב ומגיע עם האביזרים המקוריים. מדובר במכשר שכנראה ישב שנים במחסן בין עבודה לעבודה, לכן בטווח הארוך, אחד כזה מיצרן איכותי ישמור על כושר לאורך זמן רב יותר מסיני חדש וזול. 

תודה רבה.
מדובר בעבודה חד פעמית, לאחר צביעת הקירות שם (יותר נכון חומה), האקדח הזה יהיה ללא שימוש.

פורסם

כשהייתי צריך לצבוע 2 דירות (זו שיצאתי ממנה וזו שעברתי אליה), קניתי אקדח חשמלי של האנטר. 

שים לב, שצריך להבין איך עובדים איתו. מה שאני לא השכלתי לעשות... 

אבל גם במקרה שלי, זה קצת עזר. 

ממליץ לך בחום לראות סרטונים ביוטיוב על כלים דומים או זה ספציפית שאתה רוצה לקנות כדי להבין יותר טוב מראש איך עובדים עם אחד. 

בכל מקרה תדאג שיהיה לך רולר ומאריך זמינים, וכמובן שצריך למסך היטב כל מה שאתה לא רוצה שייצבע ונמצא באיזור המיידי של הצביעה. 

הדגם שאני קניתי היה ישן הרבה יותר (עברו כ-8 שנים מאז) לעומת מה שיש להם להציע היום

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תודה לכולם.
החומה היא 77 ס"מ גובה ואורך של כ- 20 מטר.
הענין הוא שמי שיצבע להם זה אני. הקיר בגימור מחוספס ורולר או מברשת יהרגו אותי, אני כבר לא צעיר.
כמו כן - האם אקדח גנרי זול לשימוש חד פעמי ידע להתמודד עם צבע קיר.
אגב גם רכש בעליאקספרס בא בחשבון.
מניסיון של מישהו?

פורסם
לפני 15 דקות, ירחמיאל כתב:

כמו כן - האם אקדח גנרי זול לשימוש חד פעמי ידע להתמודד עם צבע קיר.

מניסיון של מישהו?

לפני כשעה, ברווז כתב:

כשהייתי צריך לצבוע 2 דירות (זו שיצאתי ממנה וזו שעברתי אליה), קניתי אקדח חשמלי של האנטר. 

קראת את מה שכתבתי? :lol:

הצבע שהשתמשתי בו היה צבע לקירות של טמבור. מולטיקריל או סופרקריל, לא זוכר. כתוב על המיכל הוראות לשימוש בהתזה (בין היתר), איך לדלל וכדומה (נכון לכל צבע אגב, לא רק לצבע לקירות- היכן שניתן להתיז, זה רשום בהוראות כיצד). 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בזמן הקורונה כשהיה זמן פנוי בבית, צבעתי את הבית שלי (דו משפחתי, שתי קומות עם גג רעפים) לבד עם רולר, סולם, ושני מאריכים למשולש של הגג... לקח זמן - אבל לא היה כזה נורא.

אני לא יודע לגבי אקדח צבע - אבל אתה צריך לוודא שהוא יוכל לעמוד בצמיגות של צבע החוץ. צבע החוץ שאני השתמשתי בו היה מאוד צמיגי (למיטב זכרוני זה היה שליכט צבעוני של טמבור).

פורסם

האקדחים הפשוטים מיועדים בדיוק לזה. לצבע פנים הם בדרך כלל יתנו תוצאות גרועות.

לזה צריך איירליס שזה כלי יקר וגדול. אגב עם כלי כזה תענוע לעבוד עם צבע חוץ זה מהיר כמו שד.

מה שכן לוודא קודם הרכישה שזה מתאים לצבע כזה. אם אני לא טועה הרוב לא מתאימים לצבע לקירות.

• תוכן חדש...