Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גוגל הסרטונים מסבירים שנתקע בתוך הפילטר חפץ ולכן יש להגיע למשאבה מלמטה, לפרק את הצינור ולנקות את המשאבה.

אין לי סבלנות להתעסק בזה ופניתי לטכנאי מומלץ באיזור

ההמלצה שלו להשתמש בכוח, לשבור את הפילטר ולהחליף אותו בחדש... לטענתו זה הפתרון הכי זול.

מה אומרים חכמי הפורום?

IMG_6331.png

IMG_6330.png

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ביקור טכנאי עולה יותר מ-89 ש״ח. לפחות פי 3. החשש שלי הוא שיישבר עוד משהו, ואז תזקק לטכנאי.

חייב לומר שמעולם לא קרה לי משהו כזה. כלומר פעם נפל לי גרב לתוף במכונת פתח עליון, אבל היתה דרך לפתוח פתח נוסף בתחתית התוף ולשלוף את הגרב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

תמצא חלק שמפעיל כוח קרוב להיקף של הבורג (עדיף שתדפיס איזה ראש שיהיה הנגטיב או שתקח חתיכת עץ או פלסטיק ותעשה לה חריץ)

בחלק הזה תעשה קדח ותכניס לתוכו מברג.

על המברג תדפוק עם פטיש מכות קלות עד שייפתח בלי נזק. מה שתוקע את זה זו אבנית שבירה וברגע שהיא תישבר מהמכות הקלות ההברגה תשתחרר.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

מה שתוקע זה כנראה מטבעות כסף או משהו קשיח. זה מסתובב חצי סיבוב ונתקע לא בעיה של אבנית 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

וואי, הפילטר הזה זאת מכה שלא כתובה בתורה.

כרגיל פריג׳י צודק - תנסה קודם אלימות, אחר כך אלימות קשה ואחר כך אלימות בהגזמה,

ורק אם זה לא עובד תשבור אותו כמו שהטכנאי המליץ אחרי שקנית חדש.

אני מתערב אגב שלא תגלה כלום חוץ מקצת אבנית ורבע שערה... 

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חבל ללכת עקום, אני הגעתי למישהו אחרי שהוא כבר השתמש בעצה הזו ושבר גם את הידית של הפילטר.   

לפרק מהצד השני זה מאוד פשוט,  תהפוך את המכונה על הצד, כנראה לא תצטרך לפרק שום דבר, מקסימום בורג או שתיים, שלוף את הצינור תנקה קצת עם היד והכל ישתחרר. 

• מעניין 1
פורסם (נערך)
לפני 59 דקות, סולל הדרך כתב:

מה שתוקע זה כנראה מטבעות כסף או משהו קשיח. זה מסתובב חצי סיבוב ונתקע לא בעיה של אבנית 

אה. חשבתי תפוס.

אז אם אתה משכיב את המכונה כלפי מעלה, מסובב הלוך חזור ואז מה שנתקע ייפול אחורה. לא?

ניוטון יהיה בצד שלך ולא בצד שנגדך...

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

תודה.

את הפתרון אני מכיר. על המכונה יושב מיבש ולא ממש התחשק לי לזחול מתחת למכונה אבל כנראה שזה מה שיקרה

פורסם

יש לי במקרר פילטר עם אחיזה דומה, להחלפה אני בדרך כלל נעזר בפלאייר/שוודי/קוקוריקו - מה שזמין, עם שאיפה לאחיזה לאורך מרבית הידית. ככל הנראה מה שעוצר את הפילטר הזה הוא כנראה לחץ המים (אוואקום כלשהו).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין לחץ מים וזה לא מקרר
משהו תקוע בפנים!

• תוכן חדש...