Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש משובש, כביש מס' 1 לים המלח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחצי שנה, אני חושב, החלו קטעים בכביש 1 לשקוע או כמו שאני אוהב לקרוא לזה, "באמפר הפוך".

אני לא יודע מדוע זה, אני לא איש מקצוע, אני רק יכול לשאר שזה קשור לסחף אדמה עקב מעבר מים.

מדובר במקטע כביש בין מצפה יריחו לצומת נבי מוסא, לכיוון מזרח.

יש כמה קטעים שבו יש שקע בכביש וניתן לראות זאת בבירור, ניתן לראות רכבים לעיתים קופצים קלות.

באחד מין המקטעים ישנה סוג של מדרגה וניתן לראות סימני צמיגים ושריטות על הכביש.

זה מקטע כביש שנוסעים בו בין 100 ל-120 קמ"ש ואני חושב שזו תאונה שמחכה להיות.

עצרתי בשול הדרך וצילמתי, אני לא סגור ב-100% אם ניתן לראות כיצד הרכבים מקפצים קלות.

WhatsApp Image 2021-09-12 at 13.38.24.jpeg

WhatsApp Image 2021-09-12 at 13.38.23 (2).jpeg

WhatsApp Image 2021-09-12 at 13.38.23 (1).jpeg

WhatsApp Image 2021-09-12 at 13.38.23.jpeg

פרנקופיל מושבע!

פורסם
לפני 7 דקות, המחליף כתב:

תצלצל מיד לנתיבי ישראל *2120 ותדווח הם אמורים לתקן

מודעים לזה, שמו שלט "מהמורות בדרך", או איך שלא קוראים לשלט הזה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

פרנקופיל מושבע!

פורסם

שלום,

מניסיון רב עם מפגעים כאלו ואחרים טלפון למע"צ *2120 עוזר.

במפגעים כמו מטען שנפל ממשאית או רמזור תקול הטיפול מהיר מאוד (לפעמים דקות).

בשקיעה של הכביש או בורות זה לוקח קצת יותר זמן אבל הם מתייחסים ובודקים כל תלונה.

אם פות"ש מכיר אנשים שנוסעים בכביש הזה באופן קבוע ממליץ לבקש מהם להתקשר ולהתלונן זה יכול להגביר את קצב הטיפול בבעיה.

פורסם

מעניין, עברתי שם לפני שבוע ולא זכור לי כלום.

טוב שדיווחת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה נגרם כתוצאה מתזוזה של המצע שעליו מונח האספלט.
יכול מאד להיות שהתכנון של גובה והרכב המצעים והאספלט או היישום וההידוק שלהם לא נעשה כראוי
ודי סביר שלא לקחו בחשבון את הפעילות הטקטונית הגבוהה יחסית של האיזור.
פחות סביר לדעתי שזה נגרם ממעבר מים כי זהוא איזור יבש מאד ויש ניקוז טוב בצדי הכביש.

ובכל מקרה זהו כביש של 90 קמ"ש, לא 100 ובטח שלא 120.

פורסם

אגב דיווחים לנת"י (מע"צ כבר לא קיימת מזמן), דיווחתי אני ועוד כמה חברים במשך כמה חודשים (כל פעם מישהו אחר) על 2 כבישים באיזור חיפה (לא כבישים ראשיים) ששכבת האספלט העליונה בהם התפרקה בחלקה, בהתחלה באו כחודש אחרי הדיווח ועשו תיקון במה שנקרא 'אספלט קר', אספלט שמהדקים ידנית ולא צריך מכבש, אבל מתאים יותר לסגירה של בורות קטנים ולא התפרקות של כמה מטרים\עשרות מטרים ולאחר מכן כשדיווחנו שוב על זה שהתיקון לא באמת עושה שכל באו וסללו מחדש קטעים שבורים בכביש.

אז תאמינו בעצמכם ותזכרו שאין לנת"י חיישני בכבישים ואם לא ידווחו להם, לא תמיד הם ידעו, במיוחד בכבישים שאינם עורקים ראשיים.

• רעיון טוב! 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שמגיע אז מגיע.

אחרי ההצעה פה, כתבתי להם מייל עם צירוף תמונות.

אני לא יודע אם זה בגלל המייל, אולי זו מקריות גמורה, אבל השבוע ירדתי ותיקנו את המהמורות.

פתחו את הכביש במקטט המדובר, שמו טלאי וזהו.

אז תיקנו, נשאר עוד לתקן וגם בצד השני יש מהמורות.

פרנקופיל מושבע!

פורסם (נערך)
בתאריך 12.9.2021 בשעה 14:43, דוב המערות כתב:

שלום,

מניסיון רב עם מפגעים כאלו ואחרים טלפון למע"צ *2120 עוזר.

במפגעים כמו מטען שנפל ממשאית או רמזור תקול הטיפול מהיר מאוד (לפעמים דקות).

בשקיעה של הכביש או בורות זה לוקח קצת יותר זמן אבל הם מתייחסים ובודקים כל תלונה.

אם פות"ש מכיר אנשים שנוסעים בכביש הזה באופן קבוע ממליץ לבקש מהם להתקשר ולהתלונן זה יכול להגביר את קצב הטיפול בבעיה.

מניסיון שלי עם נתיבי ישראל, בור עמוק באמצע כביש בין עירוני מהיר שגם עליו נוסעים בפועל בין 100 - 120 קמ"ש במקרה הטוב לקח 4 פניות שלי ו... שנה שלמה לטיפול. שנה.

עריכה: למען ההגינות, אוסיף שכחודשיים לאחר הפנייה הראשונה הם טיפלו בזה באופן מאוד לא מקצועי וזה שקע שוב כמעט מיידית. לאחר מכן לא טיפלו בזה כראוי למעל 10 חודשים למרות הפניות ובסוף, איזה פלא, הם הצליחו לתקן כפי שצריך.

על הדרך אוסיף שבאותו כביש הייתי עד לתאונה לפני כחודש בו רכב הועף על גדר הבטיחות תוך גרימת נזקים מאוד קשים לגדר שסביר לוודאי פוגעים במטרתה הבטיחותית.

אמנם לא דיווחתי על דבר זה, אבל הייתה שם משטרה לאחר התאונה (הייתי מניח\מצפה שהם ידווחו על נזק לתשתיות), ועד היום הגדר נראית כך. אולי אם היה לי יותר אמון בחברה הזו הייתי מדווח.

עריכה אחרונה על ידי LaCoco
פורסם

@shellcase וכמה זמן לקח למי שאחראי לכביש 22 לתקן את הקטע השבור ב-22 צפון לפני היציאה לידין? שנים הקפדתי לנסוע את הכמה מאות מטרים האלה בנתיב השמאלי, שלשום, הפתעה טובה - הקטע תוקן. נראה לכמה זמן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה היה אולי "אחד המקטעים היותר איכותיים מכבישי ישראל", הבעייה היא שאין לדעתי ולו מקטע אחד באמת איכותי בכבישי ישראל.

הם נראים ומרגישים בסדר תקופה מסוימת (אולי שנה) ומרגע זה מתחילים להתפורר או לשקוע או .... וכל קומבינציה כמובן.

בכבישי ישראל (אלא אם נסללו כרגע) המצב הוא שאו שיש בעייה עם הסלילה, או שיש בעייה עם סימוני הכביש (ואני לא רק מתכונן לדהיה המהירה שלהם.  ראיתם איך הם עקומים ?) או שזה שילוב.

פורסם

הכבישים בישראל טובים משמעותית מאלו שבאמריקה, הם לצערי עוד לא ברמה של מערב אירופה, בוודאי שלא בתוך הערים.
נת"י דווקא הרימו את הרמה של תחזוקת הכבישים, וחלקם גדול מהכבישים הישנים עוברים מודרניזציה (בשנים הקרובות כביש החוף יעבור שדרוגים משמעותיים, לפני זה כביש 4 עבר המון שדרוגים), נכון, מרחיבים אותם - אבל גם מטפלים בניקוז, בתשתיות בגאומטריה ובבטיחות.
@sperial, חוץ מהmoaning, דיווחת פעם שיש בעיה? תבינו חברים - אי אפשר לשבת בחדר ולהתלונן על הריח אבל לא לקום לפתוח את החלון.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא דיווחתי ולא קיטרתי. כאילו שלא עוברים שם כמה עשרות אלפי כלי רכב ביום, כולל של הרשויות. האמת היא שאני אפילו לא יודע מי אחראי על הכביש (עירית חיפה? נת"י? יפה נוף?) באופן כללי הקטע הדרומי של 22 צפון (לפחות בין פז להסתדרות) עשוי ברמה ירודה ביותר, כל הזמן נבעים בורות ונוצרות גבעות. מההסתדרות וצפונה הכביש סביר (חוץ מכמה בורות קטנים) והבעיה היא בעיקר מתנחלים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...