Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי היום בצהריים למכון רישוי "ישראל" בבאר טוביה כדי להעביר את ריכבי רישוי שנתי. מזעזע. תהליך שאמור לארוך 10-15 דקות ארך שעה וחצי! בדוק, מכיוון שיש על הטופס חותמת בציון השעה בה החל התהליך בשרד הקבלה. סיימתי את הטסט כעבור שעה וחצי פחות שש דקות. זה לא מקרה שבו זה נראה הרבה זמן וזורקים " לקח שעה" או כל זמן אחר. חברים, בדוק על השעון, שעה ו-24 דקות! למשל, בעמדה של בדיקת פליטות עשן, ישב הבוחן וממה שהבנתי מתוך הסתכלות, ישב וניסה ליצור תקשורת בין השעון שלו לבין מכשיר הטלפון הסלולרי שלו. כשסיים בשעה טובה, התפנה לבדוק את הרכב. אנשים מחכים? שיחכו, לסדר את השעון יותר חשוב. מקום מזעזע.

• לא הבנתי... 1
  • מבאס 2
פורסם (נערך)

תארתי תאור עובדתי את מה שאני חוויתי במקום. בשום מקום לא תמצא שכתבתי שזאת שיטה, כל היתר, זו פרשנות שלך. וכן, מקום עבודה שמאפשר לעובד  שלו לנהוג כך כלפי לקוחות, כן זה מזעזע (אותי לפחות).

עריכה אחרונה על ידי avz
  • אהבתי 3
פורסם

אני עושה בקומפיוטסט מודיעין, 10 דקות עד 15 ואתה בחוץ.

לגבי החוייה הלא נעימה- פשוט תגיד להנהלת המקום ואני בטוח שזה יטופל, אם חפצי לקוחות הם.

משתדל לעזור

פורסם

מזעזע זה רצח או אונס של בחורה.

קצת פרופורציות.

חוויה מבאסת, שרות מרושל ומזלזל קצת יותר תואם את ההתרחשות.

רק אומר.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

סלע

פורסם

הניסיון שלי (בדרך כלל במכן הרישוי בנשר) - משך הטסט תלוי בעומס במקום והאם אתה נתקע בתור לבדיקת הפליטות. ההמתנה לבדיקה הזו יכולה להיות ממושכת, גם אם בסוף ההליך שלך קצר. וכמובן אם אחר כל שולחים אותך להחליף מגב או נורה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, avz כתב:

תארתי תאור עובדתי את מה שאני חוויתי במקום. בשום מקום לא תמצא שכתבתי שזאת שיטה, כל היתר, זו פרשנות שלך. וכן, מקום עבודה שמאפשר לעובד  שלו לנהוג כך כלפי לקוחות, כן זה מזעזע (אותי לפחות).

אני אסביר. אם היית מפרט יותר ניחא, אבל שירות מזעזע כי זמן המתנה ארוך ועובד אחד חיבר שעון, אז זמן המתנה יכול להיות כי היה תור ארוך, או כי נפל החשמל או כי הייתה ביקורת של משרד התחבורה או כי הבוחן הראשי איבד את ההכרה ומת, או הכל ביחד ועוד מאה סיבות אחרות. ועובד אחד שפעם אחת חיבר שעון זה לא מוכיח על זילזול של הבעלים ושל המקום (יכול להיות עובד חדש שהבעלים פיטר אותו למחרת בבוקר ומנהל נגדו תביעה על פגיעה בשם הטוב של העסק). בקיצור תן משהו עם קצת יותר בשר, או שלא תתן בכלל. 

• רעיון גרוע 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

למען ההגינות ירון צודק לגמרי, אם יש לך רק את העובד היחיד הזה ולא דיברת על זה עם מישהו ממהנהלה (והוא ענה לך "מה? עכשיו אני הולך לברר" או משהו בסגנון) אין לך ממש מה לכעוס על העסק עצמו.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני רק לא מבין משהו.
אתה יושב באוטו ומחכה שעה שלמה בזמן שההוא משחק בפלפון?
וכולם מאחוריך גם?
ועוד בבאר טוביה? לא קונה את זה.
הוא היה חוטף בעיטה או מאחד האנשים בתור או מהמנהל שלו.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אכן מזעזע.

הזכיר לי את הפעם שפגשנו ניצולת שואה שסיפרה על החוויות שלה ברכבת לאושוויץ. נכון ששם זה היה כמה ימים, שצריך לשתות את השתן של עצמך, ופה זה בזבוז זמן של שעה-שעה וחצי

אבל זעזוע זה זעזוע

• אהבתי 3
  • מצחיק 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 11 שעות, shellcase כתב:

אני רק לא מבין משהו.
אתה יושב באוטו ומחכה שעה שלמה בזמן שההוא משחק בפלפון?
וכולם מאחוריך גם?

כן. כי אם אתה מעיר לו, לא תעבור טסט.

פורסם (נערך)

לא צריך להעיר לו, אפשר רק לוודא את תקינות הצופר במהלך הטסט 🙃

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני כשעה, יענקו כתב:

כן. כי אם אתה מעיר לו, לא תעבור טסט.

באמת? שעה פלוס לשבת באוטו בשקט כי אתה מפחד לא לעבור טסט? 

אחרי חמש דקות יוצאים, מחפשים את המנהל, ובאדיבות מזרח תיכונית מבקשים שיטפל במאותגר טכנולוגית שלו.

יפסלו בטסט - תלונה חריפה על המכון. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כנראה שלא הובנתי טוב. לא כתבתי שבאותה תחנה המתנתי שעה. מהרגע שסיימתי במשרד הקבלה והתחלתי את מסלול הטסט, עברה כשעה ורבע. צוואר הבקבוק הוא בתחנה של בדיקות הפליטה שזו בדיקה שאורכת את הזמן הרב ביותר. אינני מומחה למכוני רישוי, אבל נראה לי שהיה הגיוני  להוסיף עוד עמדת בדיקה כזאת  כדל לצמצם את הזמן של הבדיקה, בנוסף היה את הקטע שתארתי עם הבוחן. מכיוון שזה לא הפעם הראשונה שאני מעביר רכב טסט, ברור לי שזה לא הליך שאמור לארוך זמן רב כל כך. 

לפני 24 דקות, discoTD5 כתב:

אחרי חמש דקות יוצאים, מחפשים את המנהל, ובאדיבות מזרח תיכונית מבקשים שיטפל במאותגר טכנולוגית שלו.

יפסלו בטסט - תלונה חריפה על המכון. 

אתה בטוח שאנו חיים באותה מדינה? ונניח שהייתי עושה את מה שאתה מציע, חשבת כמה זמן הייתי מבזבז על כל הסיפור הזה? ונניח שהייתי מתלונן על המכון - את הגירסה של מי היו מאמצים? את זו שלי או שלו?

פורסם
לפני 8 דקות, avz כתב:

אתה בטוח שאנו חיים באותה מדינה? ונניח שהייתי עושה את מה שאתה מציע, חשבת כמה זמן הייתי מבזבז על כל הסיפור הזה? ונניח שהייתי מתלונן על המכון - את הגירסה של מי היו מאמצים? את זו שלי או שלו?

כן.

יכול להיות שבגלל שאני 'צפוף פיגמנטים' הייתי מקבל יחס שונה.

יכול להיות בגלל שאני גם יודע לכתוב ולצלם מה שאני צריך, גם התלונה שלי היתה מקבלת התייחסות רצינית.

עם זאת, למען ההגינות, אני נמנע מכניסה למכוני רישוי כבר לא מעט שנים.

אין לי את הזמן לזה ואת האנרגיה לזה.

משלם למוסך על טיפול + שירות להעביר טסט + איסוף מהבית כשצריך - וזה שווה לי שקט ורוגע. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...