Jump to content

ירון דורפמן

  • הודעות

    243
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי ירון דורפמן

  1. לי יש אוריס 2014, האורות לא נכבים אוטומטית עם היציאה מהרכב, כן נכבים אוטומטית אחרי 20 דקות.
  2. גם אוויל מחריש לחכם יחשב
  3. אני מנסה לדעת ולהבין, במקרה שנהג פגע במישהו "משלנו", נוהגים איתו בחומרה יתירה? מהמידע המוגבל שהצלחתי לדלות, אני מבין שהשופט נהג על השוליים, ושהנהג כנראה היה תחת השפעת סמים. אם אכן התאונה ארעה בגלל השפעה, מגיעה לו שיחמירו איתו כמה שיותר. אבל יש קצת תחושה שעד העונש מחמירים איתו הרבה יותר, אם משווים לדריסה בהפגנה בירושלים, גם באורך המעצר בבית מעצר וגם באורך מעצר הבית. כשנראה לי שאין חולק שחומרת הארוע, והמסוכנות בדריסה בירושלים חמורות לאין ערוך.
  4. איך הריינג רובר איווק, מבחינת ירידת ערך?
  5. לא לגמרי הבנתי למה אי אפשר לעשות גל ירוק, לכל כבי בפני עצמו, כלומר לדוגמא, בצומת דקה תהיה בשביל הגל הירוק שמגיע ממזרח ודקה אחר כך תשתלב בגל הירוק שמגיע מדרום. דבר שני, אני מדבר על כך שגם לכביש ראשי, אין גל ירוק, עד כמה שאני שמתי לב, בתחילת 443, אין גל ירוק כשהשתלבויות שם, הן ממושבים כפר נוער וכו'.
  6. משהו שאני לא מצליח להבין. יש סיבה שלא עושים בכל מקום גל ירוק ברמזורים? אני נוסע, וממש רואים בעיניים איך העצירה בכל רמזור מוסיפה הרבה זמן לנסיעה ויוצרת פקקים, לכאורה בלי שום סיבה. במידה ואין בזה הגיון אלא סתם עובד ציבור שעוד לא הגיע לזה, יש למי לפנות?
  7. צודק זו בהחלט עקיצה, אשמח שתכתוב את שם המוסך, כי אני אדם מוזר שאוהב עקיצות כאלו. תודה
  8. אני מנסה להבין, אם אין חוזה, למה אי אפשר לבטל את ההוראת קבע? ואם החברה טוענת שיש חוזה, שיתכבדו וישלחו העתק מלא וחתום. אגב, עד כמה שאני מבין ריבית מקסימלית ע"פ חוק היא 15 אוז מעל ריבית בנק ישראל, כך שההלוואה בהודעה הקודמת אינה חוקית.
  9. אני נהנתי בפליקס לוד, הרגיש לי שלא מתעכבים על שטויות.
  10. מעניין שכולם כועסים על מי ששוכח ליסוע, ולא על מי שחושב שכולם צריכים להיות חלק מהמחאה שלו.
  11. איזה רכבים יש להם שם רע, שלא בצדק? זקוק לרכב אחר, (7 מקומות) ורוצה להשקיע כמה שפחות, יש כאלו רכבים עם שם רע שלא בצדק? פחות מתעניין עכשיו במכירה עתידית. יכול להיות גם סתם שירשור מעניין באופן כללי.
  12. הכוונה שאם הם עובדים בלי קשר למחשב, גם אם יפעילו את דוושת הגז על מקסימום, אפשר להתגבר ע"ז בקלות.
  13. שואל מחוסר ידיעה, נהיגה מתקדמת כוללת השתחלות מסוכנת בין רכבים אחרים? לקלוט מתי הנרדף מסכן את הנוסעים האחרים? חסימת רכב נרדף? אני מניח ומקווה ששוטרים כן, אבל למה שנהג רכב הצלה יעבור כזה קורס. אני מקווה שאותו רודף יקבל על הראש חזק מאד, אחרת זה יכול להפוך לנורמה, ולך תדע מתי הנהג אמבולנס מפנה יולדת ומתי הוא ממהר לארוחת צהריים. ואני לא מוכן שנהג כזה יסע מאחורי בכביש.
  14. לדעתי האישית, אחד התיעודים הגרועים ביותר שראיתי, בלי הכשה בלי סמכות, וניצול לרעה של האישור שכן קיבלו. https://www.emess.co.il/radio/1189473
  15. תודה על התשובות דיברתי עם הפניקס, והם אמרו שישלחו פניה לאוטוגלס. נראה מה יצא.
  16. תודה אני מבוטח ישירות לחברת ביטוח. שלחתי להם היום מייל, אם הם לא יענו לי אתקשר אליהם מחר. אגב, אוטוגלס שלחו לי שהם רוצים שאבוא עוד פעם להערכת נזק. (אחרי שהייתי שם כבר פעמיים)
  17. תספרו לי אם יש לי מה לעשות, יש לי ביטוח פנסים ומראות דרך הפניקס, המוסך בהסדר הוא אוטוגלס. לפני תקופה עשיתי תאונה עם רכב לפני, ושברתי את שני הפנסים הקדמיים, נגשתי לאוטוגלס כדי לתקן, ומאז התחושה שהם עושים הכל כדי להתיש אותי, בוא כדי לבדוק שהנזק לא מבלאי טבעי, באתי, צילמו ושלחו למחלקת פנסים ומראות, אחרי כמה ימים שהייתי צריך להתקשר כמה פעמים עם המתנות של 10 דקות ומעלה, (חוקי?) קיבלתי תשובה שאני צריך לבוא שוב להמשך הערכת נזק, באתי, שוב צילמו ושלחו למחלקת פנסים, (למה? הרי כבר עשו זאת בדיוק בפעם הראשונה?) שוב המתנה וטלפונים, ואז צריך לשלוח ביטוח של שנה קודמת כדי לבדוק רצף ביטוחי, (למה? הנזק קרה בשנה האחרונה!) שוב המתנה, ו...לשלוח ביטוח משנה קודמת כדי לבדוק רצף ביטוחי. רק לציין שבינתיים הגיע הטסט שכמובן לא עברתי בגלל הפנסים. עכשיו השאלה, מה אני עושה לא נכון, האם אני לא מבין ממספיק מהר שהם אוהבים שמבטחים אצלם, אבל לא כל כך אוהבים לתקן?
  18. אתה כותב מידיעה, או שאם אפשר להשמיץ, אז למה לא?
  19. יש לך אפשרות להרשם עם מספר שנתת לקופת חולים, ושתי שאלות אישיות.
  20. לדעתי אם הבודק נתן שירות לגיטימי, אין לפות"ש בעיה. כוונתו הייתה האם התנהלות הבודק לא מעלה חשד לחוסר הגינות. לדעתי לפי הפורום אם הבודק היה הגון, זה היה מפתיע.
  21. https://www.jdn.co.il/flashes/2115646/
  22. נוסע על טויוטה טורקית, מראה אמינות מרשימה.
×
×
  • תוכן חדש...