Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשתף בתופעה שאני חווה ומעניין אותי אם גם אחרים חווים:

אני נוסע הרבה נסיעות ארוכות מהמרכז לפריפריה והרבה פעמים קורה שאני מוצא את עצמי נוהג ליד רכב אחר באותו סגנון נהיגה ומהירות מה שגורם שניסע יחד כברת דרך ארוכה לפעמים גם יותר משעה. כמובן שחוץ מזה שאנחנו במקרה נוסעים יחד אין בינינו שום תקשורת או אינטראקציה כלשהי ועדיין אני די נהנה מהקטע ולפעמים קצת "משחק" איתו כמו לדוגמה להוביל חלק מהדרך ואז לתת לו להוביל הלאה.

עוד מישהו או שרק אני?

פורסם

רוב בני האדם אנשים חברותיים שמחפשים להשתייך לקבוצה. אני מניח שרובנו מתפקדים ככה כשיוצא.

אצלי זה מגיע כשהייתי חוזר מהעבודה לבית ונוסע עם הרכב עד לשכונה שלי.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

לא קורה לי. אבל לפעמים אם משעמם לי אני מדבר עם החברה הוירטואלית שלי, סירי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא אוהב את הקטע הזה, אם יוצא לי מצב כזה אני תופס מרחק או אחורה או קדימה (תלוי איך הנהג השני נוהג), לפחות 100-150 מטר, עדיפות ל300-350+

• אהבתי 3
  • מעניין 1
פורסם
לפני 3 דקות, tza כתב:

למה להיצמד? בכביש פתוח המרחק שלי ממנו יהיה בטווחים שציינת ועדיין רלוונטי מה שכתבתי, אין קשר.

חשבתי שדיברתם על לסוע "יד ביד"

פורסם

אשמור ממנו אותו מרחק שאשמור מכל רכב אחר, יד ביד בהקשר שאם מול שאר הרכבים בכביש אני עוקף או נעקף הוא נשאר "איתי".

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

פעם אחת חזרתי מירושלים לר"ג בשישי בלילה, ואחרי הירידות בכביש 1 צצה אישה בפז'ו 205 כסופה שנסעה בימני ב100 קמ"ש. עקפתי אותה כי רציתי לנסוע 110. אחרי כמה דקות היא עוקפת אותי על 120, חוזרת ימינה, יורדת ל110, אחרי כמה דקות יורדת ל100, ואני שוב עוקף וחוזר ימינה. ואז היא עוד פעם עושה את זה, ושוב אני עוקף, ועוד פעם ועוד פעם וככה נסענו עד שיצאתי ימינה לכביש 4. לזה אתה מתכוון? כי זה היה קצת מעצבן.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • מצחיק 5

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

קורה מדי פעם. 

המצב האידאלי עבורי הוא שאני מתחבר לנהג אחר שזורם בקצב טוב ומוכן לקבל על עצמו את ההובלה. 

מבחנתי זה מושלם.   הוא סופג את כל האש מקדימה ומפנה גם עבורי את הדרך.  

כמובן שאני לא נדבק אליו בשום מצב. 

לפעמים קורה גם הפוך, נהגים שחוברים אלי מאחור. 

אם זה כביש שאני מכיר ממש טוב, הקצב סביר והגיוני לתנאי הדרך, אני מרגיש בטוח והם שומרים ממני מרחק אז בכיף.

אחרי!

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

אהה אתה הבחור שנוסע איתי כל הזמן מהמרכז לפריפריה ונותן לי להוביל מדי פעם?? איזה קטע מה העניינים אחי? 

בוא נעשה קאר פול ונחסוך את החיזורים האלה וזהו. אבל באוטו שלך לא בא לי להעלאות קילומטרז׳ אצלי. ו

• מצחיק 2
פורסם

קורה גם לי. כמובן להקפיד לא לנסוע במקביל ולחסום את הנתיבים אלא לפני\אחרי.

הכי כיף שהיה לי היה עם פורשה כלשהי מצומת רעננה עד מורשה. הכביש היה עמוס באופן בינוני. לו היה את המנוע, לי את יכולות התמרון והצפיה מראש (=נהג טוב יותר 😃)

2 אלו די איזנו את עצמם וכך מצאנו את עצמנו חברים לדרך. בצומת מורשה הכביש התפנה לחלוטין ואז הוא השאיר ענן אבק ונעלם.

פורסם
לפני 58 דקות, SlowRide כתב:

פעם אחת חזרתי מירושלים לר"ג בשישי בלילה, ואחרי הירידות בכביש 1 צצה אישה בפז'ו 205 כסופה שנסעה בימני ב100 קמ"ש. עקפתי אותה כי רציתי לנסוע 110. אחרי כמה דקות היא עוקפת אותי על 120, חוזרת ימינה, יורדת ל110, אחרי כמה דקות יורדת ל100, ואני שוב עוקף וחוזר ימינה. ואז היא עוד פעם עושה את זה, ושוב אני עוקף, ועוד פעם ועוד פעם וככה נסענו עד שיצאתי ימינה לכביש 4. לזה אתה מתכוון? כי זה היה קצת מעצבן.

הרסת עם המשפט האחרון, ציפיתי לקרוא והיום היא אשתי

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • תוכן חדש...