Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה להבין מה באמת זה סעפת הפליטה, אני מניח שזו עם היציאות מאחרו ולא הצידיות. כל השאר נראה "קוסמטיקה" 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

למה אתה ככה? מה הבעיה ב14 יציאות פליטה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני כשעה, חיים יונדאי כתב:

איזה דגם זה?

זה הדגם עם המנוע הגדול 4736 סמ"ק 200 כ"ס שנת 1965 יוצר במישיגן

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפחות עכשיו אם מישהו ישאל: " אני ממש נעלב אם אני עובר ליד ניידת והשוטרים לא עוצרים אותי. מה לעשות?" תהיה לנו תשובה בשלוף.

• מצחיק 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני 11 דקות, eladts כתב:

לפחות עכשיו אם מישהו ישאל: " אני ממש נעלב אם אני עובר ליד ניידת והשוטרים לא עוצרים אותי. מה לעשות?" תהיה לנו תשובה בשלוף.

חחחחח השוטרים פוחדים להתקרב אליו

פורסם
לפני 4 שעות, חיים יונדאי כתב:

חחחחח השוטרים פוחדים להתקרב אליו

בטח, עוד ישרוט להם את הניידת עם כל הצנרת הזאת.

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...