Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם נפגשו בחתונה של בת-דודה של כלמוביל, ובתור בעמדת הסלטים נפלה ליצרן הצלחת, ותכולתה נשפכה על החולצה הלבנה של כלמוביל. 

היצרן היה נורא נבוך, והציע לכלמוביל שהם יגשו הצידה והוא יעזור לה לנקות את כתמי הסלק מהחולצה הלבנה. כלמוביל הסכימה במבוכה, והיצרן עם ידיו המסוקסות שטף את הכתמים עם הרבה מים. 

חולצה לבנה והרבה מים, וידה-ידה-ידה, ומאז הם בקשר עמוק. 

• רעיון גרוע 1
  • מצחיק 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 7 שעות, Gopher כתב:

המחיר של הטסלה Y עדין לא פורסם אז בטח שאתה לא יודע מהו. לפי השמועות הוא לא יהיה יקר בהרבה מהאאוטלנדר ובטוח הרבה יותר משתלם.

לא הייתי רוצה רכב חשמלי, כזה שאתה יכול להיתקע איתו באמצע שום מקום כי אין עמדת טעינה, או כי יש תור של 20 רכבים בעמדת טעינה וכל רכב נטען בחצי שעה.

רכב היברידי זאת האופציה הכי טובה. רכבים חשמליים הם לא העתיד, לפחות לא העתיד הנראה לעין, ושפני הניסיון די מאוכזבים, כמו שאפשר לראות בקבוצות פייסבוק למיניהם.

על טסלה בכלל אין מה לדבר; חוץ מהמחיר המופרז, מדובר ברכב מטורלל עם שליטה על כל דבר דרך המסך המרכזי, מסורבל ומעצבן בטירוף, איכות הרכבה גרועה, גג שמש מטגן, ועוד הרבה רעות חולות - לא כאן המקום.

אז אני לא יודע מה "משתלם" בטסלה, אני יודע שאני מרוצה מאוד מהאאוטלנדר (עשיתי כמעט 7,000 ק"מ על החדש) והדבר היחידי שמפריע לי הוא הרעש, התוספת החשמלית סוגרת לי את הפינה ומבחינתי הוא הרכב המושלם במסגרת התקציב שלי (גג 250k).

לפני 7 שעות, Gopher כתב:

אם יש לך טעינה חשמלית בבית ואתה כל כך אוהב את החסכון בדלק ואת חווית הנסיעה והשקט החשמלי, מדוע אתה לא קונה פשוט רכב חשמלי מלא אלא מסתפק בטווח קצר של פחות מ-90 ק"מ סוללה?

רוב הנסיעות שלי עירוניות, או בין עירוניות של 60 ק"מ מקסימום (הלוך וחזור יחד).

אני לא צריך את המנוע החשמלי בשביל נסיעות ארוכות, ב160-180 קמ"ש אני בכל מקרה לא ממש מרגיש את המנוע. הוא מפריע לי בעיקר בנסיעות עירוניות, בהתנעה של הרכב, אני חולם על השקט של רכב חשמלי, והיציאה החרישית מהחניה. החיסכון בדלק הוא רק בונוס מבחינתי.

• רעיון גרוע 1

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...