Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 19 שעות, sperial כתב:

בגלל זה בארונה של אשתי מתג האורות תמיד על Auto, מבטיח הפעלת התאורה עם ההתנעה וכיבויה עם ההדממה. אחד היתרונות של VAG (לא זוכר לגבי רכבים אירופיים אחרים בהם נהגתי בעשור האחרון).

אצלי אין אפשרות כזו (בהדממת הרכב האורות נותרים דולקים) הפעלת התאורה היא חלק מפרוצדורת ההתנעה, במקביל לוידוי פתיחת המראות ולפני תחילת תנועה.

מניח שמדובר באותו מנגנון תאורה  כמו באוקטביה (דור 3) שלי. האורות נכבים ונדלקים אוטומטית גם כאשר בורר מצבי התאורה על ON

בתאריך 2.11.2021 בשעה 13:51, TDI כתב:

הנראות של DRL ביום, טובה הרבה יותר מהנראות של אורות מעבר.

כאמור, ישנם רכבים שבהם קיימת תאורת יום גם מאחור. (לדוגמא: פיג'ו 2/3/5008, רנו מגאן, סיאט אטקה)

ברכבי VAG ניתן לקודד את הפונקציה הזו דרך אפליקציה/מחשב ייעודי. (שמן הסתם אין למשתמש המצוי)

אני קידדתי את אוקטביה שלי (לא בעצמי, אצל מישהו המנוסה בקידודיי קבוצת VAG) כך שתאורת ה- DRL מפעילה גם את הפנסים האחוריים (ועל הדרך הוספתי ורות קדמיים אדפטיביים)

פורסם

@Night Driverבמצב הזה הפנסים דולקים גם ביום. זו הגרסה הבסיסית של הארונה, כנראה בלי חיישני תאורה.

מכיר את המצב הזה גם מרכבים ששכרתי באירופה בעשור הקודם - גולפים ונדמה לי גם איזו מונדיאו, אבל לגביה אני לא בטוח). 

פלאנק מאיסלנד - מה שאתה עושה בהחלט מפריע לנהגים המגיעים מולך - אם כי מידת ההפרעה תלויה ברכב שלך. מומלץ להמנע מהדלקת פנסי השופוני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 2.11.2021 בשעה 18:28, vadim6385 כתב:

DRL קיים בכל רכב מ2012 ואילך, אז אין לך ממש ברירה אם להדליק או לא (אלא אם יש לך רכב ישן יותר, שאין לו את זה).

לא נכון.

בגיפ רנגלר ספורט 2021 אין DRL (רכב של 300,000 שח ) 

בגרסה היקרה יותר (רוביקון ) הוא מגיע עם 

• מעניין 1

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

טיפה בדקתי את הנושא:

באירופה ה-DRL מחוייב בכל דגם רכב פרטי שקיבל אישור דגם אחרי 7.2.2011 וברכב כבד מאוגוסט 2012. לשים לב - מדובר באישור דגם, לא בייצור רכב ספציפי, כך שיש רכבים שיוצרו אחרי תאריכים אלה ועדיין לא כללו DRL.

בארה"ב ההצעה לחייב DRL נדחתה, והוא אינו מחוייב עד היום.

כיוון שבישראל מקובלת הן תקינה אירופית והן תקינה אמריקאית הרי שקיום ה-DRL נגזר מתקינת הרכב.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...