Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה מציקה של נהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 53 דקות, yosilogen כתב:

יש אנשים שקולטים מהר כמוני, יש אנשים שקולטים לאט כמוך, ויש אנשים כמו דודה שלי שלעולם לא קולטים את המרחק.

אחרי חצי שנה אתה לא תהיה נהג מרוצים, חכה שנתיים/שלוש ותמשיך לנהוג.

העיקר שאתה לא עף על עצמך

• אהבתי 1
פורסם

לי גם היה קשה בהתחלה- המזל שלי היה שבפונטו שלי יש צ'ופצ'יק בדיוק באמצע שבעזרתו אני יודע מתי אני מתקרב למדרכה בצד ימין.

תיראה אם גם לך יש משהו בדשבורד שיכול ליהיות נקודת ייחוס.

image.thumb.png.e63bf38836bf58d3fcd25ac066aab726.png

• רעיון טוב! 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

בלנסר הקודמת שלי היו מראות צד די גדולות. כשקניתי את הרכב היו כמו עיגולים קטנים כאלה של מראה בכל צד, וכשהייתי נוהג זה היה מקל עליי לזהות רכבים בשטח מת, והיה אפשרי לראות איתה את המדרכה די בקלות. איפס אותי כמה פעמים כשחשבתי שאני נורא קרוב למדרכה אבל מסתבר שלא.

לדעתי זה עולה כמה עשרות שקלים. במידה ותרצה אחפש לך לינק למשהו דומה. 

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

אופציה שיכולה לעזור:
תחנה את הרכב כאשר הוא צמוד למדרכה בצד ימין באיזור שקט.
שב בתוך הרכב, ותבדוק איפה אתה "רואה" את המדרכה פוגשת את הקצה התחתון של החלון הקדמי.
תדביק חתיכת איזולירבנד לבן לצד האחורי של הוישר (כך שלא יפגע בניקוי השמשה) בנקודת המפגש.
וודא שאתה יכול לראות את הסימון כאשר אתה יושב בתנוחת נהיגה טבעית.
מרגע זה - הסימון הלבן יהיה נקודת הייחוס שלך.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...