Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלחמת מחירים?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 26 דקות, yulianx כתב:

מצד שני אייגו עולה 125, הבוקס 86. חתיכת הבדל במחיר.

מצד שלישי ערך הבוקס יתרסק לרסיסים בשוק המשומשות. כבר עכשיו יש מכוניות בנות שנה בלוח ב-73000, ואין קופצים.

לפני 22 דקות, Beacon כתב:

86 ב-0 ק"מ יד 1 

מחיר השקה אם אינני טועה היה באזור ה-100 אלף 

מחיר ההשקה היה 109900 ש"ח עכשיו 115900 ש"ח

לפני 30 דקות, EvGriga כתב:

מעניין, אז עשיתי חישוב מהיר של עלות ההחזקה הכוללת, כולל דלק ל 15 אלף ק"מ בשנה.

טויטה יאריס קרוס היא היברידית מלא (1/18) וסיטרואן היברידי מתון (1/15), ירידת ערך 3% יותר בשנה לסיטרואן.

אז זהו - שהנתונים שהבאת די רחוקים מהמציאות:

היאריס קרוס של אשתי (רוב הנסיעות בינעירוני) עושה 1/23 בעיר מגיעה גם ל-1/27 במבחני דרכים עשתה 1/21. אם הבן שלי לוקח את האוטו ולוחץ עושה 1/19.

הסיטרואן במבחני דרכים עשתה 1/14.

ירידת הערך של הסיטרואן גבוהה בהרבה מזאת של הטיוטה ירידת הערך של הסיטרואן אחקי 4 שנים במונחי המחירון היא 40%, במחיר שוק 54%.

ירידת הערך של הטויוטה אחרי 4 שנים במונחי מחירון 25%, במחיר שוק 21.5%.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני כשעה, EvGriga כתב:

מעניין, אז עשיתי חישוב מהיר של עלות ההחזקה הכוללת, כולל דלק ל 15 אלף ק"מ בשנה.

טויטה יאריס קרוס היא היברידית מלא (1/18) וסיטרואן היברידי מתון (1/15), ירידת ערך 3% יותר בשנה לסיטרואן.

יצאה לי שסיטרואן זולה בכ-150 שקל לחודש, או בכ-5400 שקל ל-3 שנים. כן, זולה יותר אבל לא דרמטית. מי שווה יותר כל אחד יחליט לעצמו.

ואם המנוע או הגיר הדו-מצמדי של סיטרואן עושים בעיות אחרי 3 שנים, מחוץ לאחריות - הכל מתהפך מהר.

כרכב פרטי לטווח ארוך או כיד שניה הייתי מעדיף את יאריס, ליסינג ל-3 שנים - סיטרואן, אבל את זה כבר כולם יודעים עשרות שנים.

לסיטרואן אחריות של 5 שנים.

לפני 53 דקות, zvit כתב:

מצד שלישי ערך הבוקס יתרסק לרסיסים בשוק המשומשות. כבר עכשיו יש מכוניות בנות שנה בלוח ב-73000, ואין קופצים.

מחיר ההשקה היה 109900 ש"ח עכשיו 115900 ש"ח

אז זהו - שהנתונים שהבאת די רחוקים מהמציאות:

היאריס קרוס של אשתי (רוב הנסיעות בינעירוני) עושה 1/23 בעיר מגיעה גם ל-1/27 במבחני דרכים עשתה 1/21. אם הבן שלי לוקח את האוטו ולוחץ עושה 1/19.

הסיטרואן במבחני דרכים עשתה 1/14.

ירידת הערך של הסיטרואן גבוהה בהרבה מזאת של הטיוטה ירידת הערך של הסיטרואן אחקי 4 שנים במונחי המחירון היא 40%, במחיר שוק 54%.

ירידת הערך של הטויוטה אחרי 4 שנים במונחי מחירון 25%, במחיר שוק 21.5%.

כי ב86 יש חדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעה, Doron_Z כתב:

שולי לרכב עירוני שלרוב לא נוסע הרבה. אם מקבלים צריכה של 23 קילומטר לליטר אז הפקטור של העלויות וההפרשים של העלויות שולי לבנאדם שנוסע כמה אלפים בודדים בשנה בעיר. 

מה שחשוב זה שעות עבודת מנוע, לא קילומטרז. בגוש דן יכול לקחת שעה לעבור מרחק של כמה קילומטרים. 

פורסם
לפני 4 דקות, Beacon כתב:

שעות עבודת מנוע

ואיך אתה מונה אותן? זה לא טרקטור או נגמ״ש עם מד שע״מ.

אגב, עד כמה שאני יודע מה שנספר הוא סיבובי המנוע, המומרים לשעות לפי מפתח קבוע. אבל אולי יתקנו אותי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 26 דקות, Beacon כתב:

מה שחשוב זה שעות עבודת מנוע, לא קילומטרז. בגוש דן יכול לקחת שעה לעבור מרחק של כמה קילומטרים. 

ברכב הברידי כמו היאריס בנסיעה שכוולת הרבה בלימות בפקק הסוללה נטענת מהבלימות וברוב המוחלט של הזמן בפקקים הרכב נוסע על חשמל והמנוע כבוי.

כך שבמקרה זה שעות המנוע הן לא העניין. צריכת הדלק הטובה ביותר היא בפקקים, כי רוב הזמן המנוע כבוי.

יש כלי רכב בהם ניתן לקרוא את מס' שעות המנוע באמצעות OBD-II.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...