Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן
החלון הפסיק לעבוד. כפתורים אחרים של החלונות מדלת הנהג עובדים.

כשלוחצים על הכפתור, שומעים ״תיק״ קטן, אבל לא זז.

לפני כחודש, הלכתי עם זה לזגג רכב. הוא פתח את הפלסטיק של הדלת, נתן שם דפיקה עם פטיש, וזה חזר לעבוד לחודש, אבל עכשיו שוב לא עובד.

להבנתי אני צריך להחליף את המנוע (לפי הזגג). האם האבחנה נכונה? או שצריך לבצע בדיקות נוספות?

האם זה חלק שאני יכול להזמין בלי בעיה מבחינת מכס? כדאי לבקש מהמוכר לרשום משהו מיוחד?

או לחילופין - להשיג בארץ במחיר סביר (הזגג רוצה 850 ש״ח)

תודה רבה

פורסם

נשמע לי מעט יקר, אפשר לחפש בפירוקיות או אצל זגגים שמזמינים מפירוקיות באופן קבוע

[לדעתי יהיה קצר יותר מאשר להזמין מחו''ל]

אני החלפתי בעבר בסקודה בסביבות 300 ש''ח מפירוק

מהיכן אתה בארץ? בטח @רפי לין יידע להמליץ

משתדל לעזור

פורסם
לפני כשעה, nissanjuke כתב:

תודה רבה על המענה
אני מאיזור באר שבע.עלה לך 300 כולל הרכבה?

כן, אצל בחור מה''מגזר'' [למשל באיזור חורה או רהט במקרה שלך..] להם יש שפע של חלקים מפירוק בדר''כ יותר מהמוסכים הגדולים, אבל אני לא כ''כ מכיר את איזור הדרום..

כמובן משתנה בין רכב לרכב אבל מניח שלא יותר מ 450 לכל היותר

אם אתה חושש מכניסה לאזורים שלהם אז לא אמרתי כלום.. אני מדבר על איזורים ראשיים ומרכזיים לא צדדיים כמובן!

ברשת מצאתי לך ברהט 08-9919045 לא מכיר אותו, מפורסם כסוחר חלפים

ועוד אחד 0506786706

בדר''כ הם יבקשו תמונה של האוטו בווצאפ 

רובם גם יודעים להרכיב במקום [תוכל לשאול מקסימום]

משתדל לעזור

פורסם (נערך)

1. במקומך הייתי הולך לדוד לוי בדרך חברון ושואל אותו על איזה פירוקיות הוא ממליץ ועל מי הוא ממליץ לבצע את העבודה, בדגש על מחיר סביר. ייתכן ויש לו את החלק, חדש, לא מפירוקיה.

הנחה שלי שאם יש לו את החלק חדש, זה יעלה כפול מעליאקספרס או כמעט כפול ככה שסביב ה 250 ש"ח לפחות, אפילו 300.

אני מניח שאתה מכיר אותו ואת המקום.

שים לב, לא עונים שם לטלפון. פשוט ללכת.

2. אתה יכול ללכת לפירוקיה כמו "בדר חלפים עמק שרה" (לא מכיר מנסיון, רק שמעתי, וקראתי ביקורות בגוגל) ולבדוק אם יש להם את החלק. אולי הם כן עונים לטלפון, לא מכיר.

3. המחיר בעליאקספרס, במידה ומדובר בפריט 807131JX30C 80731-3TA0B ( תחפש בעליאקספרס Window lift motor nissan juke 2011-2017 ) הוא כ 45$ עם משלוח ויש קופון 2 דולר ככה  שיוצא 43$, ז"א שמפירוק אתה לא אמור לשלם יותר מזה אני חושב. תברר.

4. יש מצב שהכי חשוב שתבין איזה חלק אתה צריך תעשה חיפוש באתר PARTSOUQ לפי מספר שילדה - יש מצב שאתה לא חייב לבצע שיעורי בית ויש מצב שכן

5. יש מצב שבדר חלפים יש לו את החלק והוא יכול להחליף לך אבל תוודא איתו שהוא באמת יודע מה הוא עושה ואם לא תלך למישהו שיודע. שלא יעשו לך נזק.

6. אני מאד בספק אם יעלה לך 300 ש"ח כולל הכל, אולי 450 ש"ח כולל מע"מ כי החלק מפירוק.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...