Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

קרוב משפחתי מעוניין לבצע עיסקת ליסינג לשנתיים.

ההצעות שעלו לגמר הן:

פוקוס 2013 סטיישן בעלות של 600~ ש"ח לחודש

קורולה 2014 בעלות של 960~ ש"ח לחודש.

בשני המקרים יש אחריות מלאה של חברת הליסינג (כולל על תיבת ההילוכים בפוקוס).

מדובר על נסיעות של כ-20,000 בשנה (90% בינערוני) ומוכן לקבל על עצמו תקיעה עם הרכב פעם בשנה (במקרה של הפוקוס).

אציין כי אלו הרכבים שעלו מבחינתו לגמר והוא לא מעוניין לשמוע על רכבים אחרים או על קניה בצורה אחרת.

מה אתם ממליצים, בהתייחס להפרש במחיר?

פורסם

מהיכרות עם לא מעט אנשים שנאלצו לשבור עסקת ליסינג של פורד פוקוס מהדגם המדובר, לקיחה של פוקוס היא הימור. יתכן שלא תהיינה תקלות כלל, ויתכן שלא יפסיקו להיות תקלות.

אם הוא בן-אדם סולידי - שיקח את הקורולה.

אם הוא נוטה להמר - שיקח את הפוקוס.

לו אני במקומו - הייתי לוקח קורולה בלי לחשוב פעמיים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

מה כלול בעיסקת הליסינג? ב600 שקל כלול ביטוח? כלול טיפולים? מקדמה?

המחיר לפוקוס 2013 בעסקת ליסינג ל12 חודש זה 1750 שקל כאשר אם נפלת על רכב לימון אתה פשוט מחליף אותו ללימון אחר, אופל אסטרה גם עולה אותו מחיר.

המכנה המשותף לרכבים שלחברות הליסינג קשה למכור אותם במחיר שאפילו להם ראוי...

אם מדובר על עסקת ליסינג קל אוטו לרכב משומש קח בחשבון כי יש מגוון תקלות אחרות חוץ מהגיר שכן עליך ולכן זה סיכון מוגבר ולדעתי לא משתלם כלל.

עריכה אחרונה על ידי אליהו שבת
פורסם

אם אלה שני הרכבים שעלו לגמר ועם הסלידה שלי מרכבים משעממים כמו טויוטה אני נאלץ להמליץ על הטויוטה, ורק בגלל שהפוקוס זה ביזיון ברמה עולמית.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

לפי דעתי אין פה שום מקום להשוואה גם אם הפוקוס הייתה עולה 200 שקל לחודש עדיין.

לא מבין איך פורד הוציאו לשוק את הרכב הזה לא ברור

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

מה שקורה מבחינה משפטתית בעולם נגד הרכב הזה זה הזוי, יש סרטונים של אוסטרלים שכמעט מסתערים על הסוכנות המרכזית של פורד באוסטרליה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...