Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך mx5 תמכור כמו brz , שהיבואן מראש מזמין כמה חתיכות בודדות כל שנה ?

אחד מביא 15 חתיכות, אחד 150...

זכור לי שהדור השלישי nc נמכרה יפה מאוד.

בסוף המוצר דיי דומה,  2 הרכבים לא מתאימים עם ילדים ( כל הכבוד למי שמצליח לקשור ילד בכסא בטיחות, עינוי ל 2 הצדדים )

רכב לנהג נטו.

במידה שהייתה הקצאה טובה ומחיר זהה ל brz היה לדעתי תחרות.

אגב תראו את ה mg קבריולט, עושה רושם שנמכרת לא רע ויותר יקרה ב 100,000₪ מהמיאטה. למיטב ידיעתי היבואן הזמין הרבה חתיכות.

איזה סוגי אנשים קונים, דבר אחר...

לא זכור לי שהיה גיול אי פעם למיאטה.

שנה הבאה נקווה תצא Ne...

פורסם
לפני 15 דקות, ortes כתב:

בסוף המוצר דיי דומה,  2 הרכבים לא מתאימים עם ילדים ( כל הכבוד למי שמצליח לקשור ילד בכסא בטיחות, עינוי ל 2 הצדדים )

לא מתאימים לילדים בגיל עגלה, בעיקר כי קשה להכניס עגלה לבגאז' וכי בגיל הזה הילדים פחות יכולים לתפעל את קיפול המושב ולהתיישב לבד בכסאות שלהם. אחרי זה? חופשי.

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 18 דקות, ortes כתב:

איך mx5 תמכור כמו brz , שהיבואן מראש מזמין כמה חתיכות בודדות כל שנה ?

אחד מביא 15 חתיכות, אחד 150...

זכור לי שהדור השלישי nc נמכרה יפה מאוד.

רכב לנהג נטו.

במידה שהייתה הקצאה טובה ומחיר זהה ל brz היה לדעתי תחרות.

אגב תראו את ה mg קבריולט, עושה רושם שנמכרת לא רע ויותר יקרה ב 100,000₪ מהמיאטה. למיטב ידיעתי היבואן הזמין הרבה חתיכות.

איזה סוגי אנשים קונים, דבר אחר...

לא זכור לי שהיה גיול אי פעם למיאטה.

שנה הבאה נקווה תצא Ne...

המוצר במהות שלו דומה ופונה לקהל דומה אבל בביצוע לא דומה בכלל, רכב אחד יכול לשמש בכיף כרכב יחיד לרווק או לזוג ללא שום פשרה משמעותית וגם - יכול להיות רכב שני במשפחה כולל הסעת ילדים ארעית (בגילאים המתאימים) ויש מספיק אנשים שאכן עשו את זה. תכנס לקבוצות של הרכב ותראה. בנוסף תא מטען נורמלי ומרווח יחסית, בטח כשמקפלים את הכסאות. יכול להכיל כמעט כל קנייה גדולה בסופר. 

הרכב השני - בקושי שני אנשים הוא יכול להעביר בנוחות סבירה (בצד נוסע יש בליטה ענקית של תיבת ההילוכים ואם הנוסע ברוחב של יותר מגמד זה אומר שיושב ברגליים חצי מפושקות כל הנסיעה), אין כמעט אחסון נורמלי ובתא המטען אולי אפשר להכניס 2 שקיות תפוצ׳יפס. בקיצור צעצוע לעומת רכב אמיתי.

מבחינת כמויות - נו ברור היבואן מביא לפי הביקוש, זה לא שמאות צבאו על הסוכנות עם רשימת המתנה של אלפים ורק מעטים זכו בזכות לרכוש אחת. בעיקרון כל מי שרצה יכל לקבל, לי היו 2 הזדמנויות שונות, חבר שאני מכיר ב 23 גם החליט לעשות נסיעת מבחן בשביל החוויה וכמובן שלאחריה עשו לו תהליך מכירתי שלא השלים (קנה מאוחר יותר ברז 2 משומשת). היה רוב הזמן רכב זמין לנסיעות מבחן, היתה אפשרות להזמין. זה מה שהלך.

בנוגע ל NC - על אילו כמויות מדובר שזה נחשב להצלחה? כמו שאמרתי התמחור של ה ND היה חזירי מאוד אבל אני טוען שגם בתמחור הוגן וטוב זה לא היה מגיע ל 200 רכבים בשנה כמו הברז 2 כי הפרקטיות הוא גורם מגביל יותר מהמחיר. אז סבבה היו מזיזים 30-35 יחידות בשנה במקרה הטוב שזה מכובד בהרבה אבל כנראה לא מספיק מבחינתם כדי שהם יתאמצו לכיוון הזה. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 36 דקות, RK כתב:

לא מתאימים לילדים בגיל עגלה, בעיקר כי קשה להכניס עגלה לבגאז' וכי בגיל הזה הילדים פחות יכולים לתפעל את קיפול המושב ולהתיישב לבד בכסאות שלהם. אחרי זה? חופשי.

לפני 36 דקות, RK כתב:

ילדים עם שתי רגליים? 

כי בסיבוב שעשה לי איש מוזר אך אטרקטיבי מעוספייה עם ברז, כשהסתכלתי מאחורה זה ממש נראה שכאשר כיסא הנהג עד הסוף אחורה אולי אטריית פסטה לא מבושלת עוברת שם במרווח שנשאר לרגליים. לא? יש לך ילדים בגיל יותר בוגר שמסתדרים ונוח להם? 

כי זה בעצם גרם לי להבין שהברז תצטרך להיות רכב שלישי אצלי. מבאס. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

אוקיי ולמה שכסא הנהג יהיה עד הסוף אחורה אם אתה צריך להכניס מישהו מאחור? אצלי כסא הנהג לא עד הסוף אחורה (ואני 1.80 אבל מבנה רזה) בדיפולט כשאין אף אחד שם מאחורי.

ומה עם כסא הנוסע גם הוא חייב להיות עד הסוף אחורה? 

אני הכנסתי אנשים מבוגרים בהרכב מלא לרכב ואוקיי אומנם לא כולם היו שחקני NBA מודה אבל בדרך כלל זה ככה (תקח חבורה ממוצעת תמיד יש אחד שניים נמוכים, או סתם אישה שלרוב היא קטנה יחסית וכו׳) וכן - התפשרתי קצת על תנוחת הנהיגה האידיאלית שלי כדי שזה יקרה אבל זה קרה ויותר מפעם אחת עם אנשים שונים וזה עבר בסדר בסך הכל, לא אידיאלי אבל נסבל לנסיעה של עד שעה. 

אבל זה בדיוק הקטע - זה לנסיעות ארעיות עם אנשים/ילדים מאחורה, לא הרכב הקבוע שלך ובשביל זה הוא עושה את העבודה בצורה סבירה ואם הצלחתי עם הרכבים שונים של אנשים להיות 4 מבוגרים ברכב אז אין לי ספק שעם ילדים שזה הכי תרחיש אופטימלי זה אפשרי עוד יותר וזה נסבל הרבה יותר ממה שהיה אצלי. 

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם
לפני 13 שעות, Doron_Z כתב:

אוקיי ולמה שכסא הנהג יהיה עד הסוף אחורה אם אתה צריך להכניס מישהו מאחור?

מה זאת אומרת למה? כי לא כל האנשים על כדור הארץ נוהגים באותה תנוחה, בעלי אותו מבנה, גובה, משקל, וכו וכו'. אין כמעט מכונית שאני נוהג בה כשהכיסא לא עד הסוף אחורה (בקודיאק זה אחד לפני). 

אני הכנסתי אנשים מבוגרים בהרכב מלא לרכב ואוקיי אומנם לא כולם היו שחקני NBA מודה אבל בדרך כלל זה ככה (תקח חבורה ממוצעת תמיד יש אחד שניים נמוכים, או סתם אישה שלרוב היא קטנה יחסית וכו׳) וכן - התפשרתי קצת על תנוחת הנהיגה האידיאלית שלי כדי שזה יקרה אבל זה קרה ויותר מפעם אחת עם אנשים שונים וזה עבר בסדר בסך הכל, לא אידיאלי אבל נסבל לנסיעה של עד שעה. 

יפה, ומה אם אתה צריך כל יום להסיע אנשים? ומה אם זה ילדים? ומה אם יש לך 3 כאלו? ומה אם 4? 

אבל זה בדיוק הקטע - זה לנסיעות ארעיות עם אנשים/ילדים מאחורה, לא הרכב הקבוע שלך ובשביל זה הוא עושה את העבודה בצורה סבירה ואם הצלחתי עם הרכבים שונים של אנשים להיות 4 מבוגרים ברכב אז אין לי ספק שעם ילדים שזה הכי תרחיש אופטימלי זה אפשרי עוד יותר וזה נסבל הרבה יותר ממה שהיה אצלי. 

סלח לי, אבל אני באמת לא מצליח להבין מה אתה מנסה להגיד. אני אומר שממה שנראה, עבורי, זה לא יכול להיות רכב שני. רק שלישי. וזה מבאס. עם מה מזה אתה לא מסכים?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
לפני 16 שעות, Doron_Z כתב:

מבחינת כמויות - נו ברור היבואן מביא לפי הביקוש, זה לא שמאות צבאו על הסוכנות עם רשימת המתנה של אלפים ורק מעטים זכו בזכות לרכוש אחת. בעיקרון כל מי שרצה יכל לקבל, לי היו 2 הזדמנויות שונות, חבר שאני מכיר ב 23 גם החליט לעשות נסיעת מבחן בשביל החוויה וכמובן שלאחריה עשו לו תהליך מכירתי שלא השלים (קנה מאוחר יותר ברז 2 משומשת). היה רוב הזמן רכב זמין לנסיעות מבחן, היתה אפשרות להזמין. זה מה שהלך.

נראה שהיה לך חוויה מאוד שונה משלי, ניסיתי ליצור קשר עם כמה סוכנויות מאזדה לראות את המיאטה ולתאם נסיעת מבחן ב2023 - פשוט סיננו אותי ולא חזרו.

היום אני עם ברז דור שני.

פורסם
לפני 54 דקות, ניקו פ. כתב:

אם אני מעביר את הכסא אחורה עד הסוף תנוחת הנהיגה לא בטיחותית עבורי ואני כאמור גבוה אבל במבנה רזה. אם אצלך הסיפור שונה זה משהו אחר, בשביל זה מגיעים לסוכנות ובודקים. 

מבחינת מה שמתאים עבורך רק אתה יודע, אני מאוד ברור בדברים שלי - הברז יכול לשמש כרכב שני לנסיעות ארעיות לרבים מהמשתמשים. לא קבוע ולא כל יום וגם לא מומלץ לנסיעות מאוד ממושכות. לפי מה שאתה אומר אתה צריך לנהוג ברכב המשפחתי והאישה בברז אם כל יום יוצא לך להסיע אנשים וילדים. זאת לא המטרה או ההגדרה של רכב שני בראש שלי. 

לפי פרופיל השימוש שתיארת - כל רכב קופה 2 דלתות גם הכי שימושי שיש לא מתאים בכלל. אפילו אם היה אחלה מקום מאחור נראה לך יש כוח כל יום לקפל מושבים להכניס ולהוציא משם אנשים וילדים על בסיס יומיומי? אין ספק שלפי מה שאתה מתאר הרכב לא מתאים לך בכלל אבל זה ממש לא מבטל את היתרונות השימושיים שלו מול המיאטה לרוב המשתמשים. 

לפני 18 דקות, Loder כתב:

נראה שהיה לך חוויה מאוד שונה משלי, ניסיתי ליצור קשר עם כמה סוכנויות מאזדה לראות את המיאטה ולתאם נסיעת מבחן ב2023 - פשוט סיננו אותי ולא חזרו.

היום אני עם ברז דור שני.

אף פעם לא טענתי למוטיבציה גבוהה מצידם. ללא ספק המיאטה לא הרגיש כמו רכב שהיבואן להוט למכור אבל כן השארתי פרטים באתר כן חזרו אלי כן ביצעתי נסיעת מבחן וכנ״ל חבר שלי שסתם עשה לחוויה למרות שהיה לו ברור שלא קונה. אחרי הנסיעה אמרו זה המחיר אין הנחות אין כלום. רוצה? לא רוצה? ביי תחשוב על זה לא חזרו בכלל לבדוק מה איתי ואם מעוניין, לא לחצו שאשריין לפחות ״לפני שיתפס״ או משהו, לא נראה שמזיז להם. 

אם היה לך ממש חשוב להשיג אז קופצים מבקשים שירשמו אותך למשלוח הבא (הם לא עובדים בשיטה של להביא סטוק גדול לארץ ולהעיף כמו סמלת עם סובארו אלא יותר לפי הזמנות שמצטברות עד שזה מצדיק להביא סטוק) ואם לא נפלת על איש מכירות אנטיפת אז בכיף היו משריינים לך. מהבחינה הזאת התרשמתי לטובה מסוכנות באר שבע (את הנסיעת מבחן בפעם הראשונה שהתעניינתי עשיתי דרך סוכנות תל אביב שם נראה שהיו אדישים. בבאר שבע קיבלתי יחס יותר מזמין), ביקשתי להרשם וכשהגיע סטוק של ND3 עדכנו אותי כמובן לאחר ששריינתי רכב ב 2000 שקלים. 

פורסם
לפני 17 שעות, ניקו פ. כתב:

ילדים עם שתי רגליים? 

כי בסיבוב שעשה לי איש מוזר אך אטרקטיבי מעוספייה עם ברז, כשהסתכלתי מאחורה זה ממש נראה שכאשר כיסא הנהג עד הסוף אחורה אולי אטריית פסטה לא מבושלת עוברת שם במרווח שנשאר לרגליים. לא? יש לך ילדים בגיל יותר בוגר שמסתדרים ונוח להם? 

כי זה בעצם גרם לי להבין שהברז תצטרך להיות רכב שלישי אצלי. מבאס. 

4 מבוגרים גודל מלא בברז זה באמת על גבול העינוי. אפשרי לנסיעה קצרה, אבל לרוב מלווה בסרטונים מרוב שזה קורע. ילדים על כסא ובוסטר - בלי בעיה בכלל. ילדים לא גדולים מדי - כנ"ל. מכל מקום לרוב הרכב לא משמש רכב משפחתי עיקרי, אבל אם צריך לאסוף/להקפיץ, זה בהחלט אפשרי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 4

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
בתאריך 3.6.2026 בשעה 19:38, ניקו פ. כתב:

אני דווקא התלהבתי מהצמיגים, שזה כמו בברז הראשונה, שהייתה פחות מכונית מסלול ויותר מכונית לעשות כיף בכיכר ליד הבית. 

ברגע שאתה מגדיל אחיזה אתה יוצר מכונית מסלול יותר טובה, אבל מכונית שיותר קשה ליהנות איתה בדרך הביתה. טוב שחזרו לצמיג פושר ומי שירצה מכונית יותר מותאמת מסלול יקנה את הגרסה הבכירה, או יחליף צמיגים בהשקעה של עוד כמה אלפים

אני מבין את האבחנה בין רכב מסלול שייתן זמנים טובים יותר להקפה (בזכות אחיזה אופטימלית) לבין רכב יותר שובב ומהנה שנותן בכביש (או במסלול) לבחון את גבולות האחיזה.

זו המציאות בעולם רכבי הספורט כבר הרבה שנים.

גם נתקלתי לא פעם בפרשני רכב שמציינים שברכבים מסויימים היצרן במודע לא מנסה לשפר את האחיזה באופן אופטימלי כדי להשאיר את רכיב הכיף. אני חושב שנתקלתי בזה ביחס לבחירת מידות גלגל/צמיג לרנו אלפין.

מה שאני תוהה זה מתי קרה השינוי הזה? אני מניח שבשנות ה 70 וה 80 זה לא היה ככה. בטכנולוגיה שהיתה אז את רכבי הספורט ניסו לייצר עם מקסימום אחיזה וביצועים וזה לא היה על חשבון הכיף, נכון?

יש בזה משהו קצת מבאס לטעמי. אבל אני לא נוהג ולא רוכש רכבים כאלו. סקרן מה הקהל כאן חושב.

פורסם
לפני 19 דקות, razi_pazi כתב:

מה שאני תוהה זה מתי קרה השינוי הזה? אני מניח שבשנות ה 70 וה 80 זה לא היה ככה. בטכנולוגיה שהיתה אז את רכבי הספורט ניסו לייצר עם מקסימום אחיזה וביצועים וזה לא היה על חשבון הכיף, נכון?

שיפור בטכנולוגיות צמיגים. הוא עצום. אז פשוט גם הצמיגים האוחזים ביותר נתנו אחיזה של צמיגי אמצע טבלה מינוס של היום.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני כשעה, Doron_Z כתב:

אם אני מעביר את הכסא אחורה עד הסוף תנוחת הנהיגה לא בטיחותית עבורי ואני כאמור גבוה אבל במבנה רזה. אם אצלך הסיפור שונה זה משהו אחר, בשביל זה מגיעים לסוכנות ובודקים. 

מבחינת מה שמתאים עבורך רק אתה יודע, אני מאוד ברור בדברים שלי - הברז יכול לשמש כרכב שני לנסיעות ארעיות לרבים מהמשתמשים. לא קבוע ולא כל יום וגם לא מומלץ לנסיעות מאוד ממושכות. לפי מה שאתה אומר אתה צריך לנהוג ברכב המשפחתי והאישה בברז אם כל יום יוצא לך להסיע אנשים וילדים. זאת לא המטרה או ההגדרה של רכב שני בראש שלי. 

לפי פרופיל השימוש שתיארת - כל רכב קופה 2 דלתות גם הכי שימושי שיש לא מתאים בכלל. אפילו אם היה אחלה מקום מאחור נראה לך יש כוח כל יום לקפל מושבים להכניס ולהוציא משם אנשים וילדים על בסיס יומיומי? אין ספק שלפי מה שאתה מתאר הרכב לא מתאים לך בכלל אבל זה ממש לא מבטל את היתרונות השימושיים שלו מול המיאטה לרוב המשתמשים. 

אני לא מבטל כלום. אני חושב שלחינם נפגעת בשם הברז ולא ברור לי על מה. גם לא התייחסתי בשום שלב למיאטה, היא בכלל לא רלוונטית אליי ובשום שלב לא התייחסתי לאנשים שהם לא אני. 

כתבתי - כבר יותר מפעם אחת - שבשבילי זה לא רכב רלוונטי כרכב שני. זהו. לא יכול לחזור על זה יותר. כלומר, לא שהרכב לא מתאים לי בכלל כפי שכתבת, אלא שהוא לא מתאים לי כרכב שני (אלא רק כשלישי). סתם לדוגמה, אצלנו לרוב מישהו מכניס ומישהו אחר מוציא את הילדים, אז מראש צריך 2 מכוניות משפחתיות דרך קבע + ברז וזה מה שביאס אותי כי בסוף זה הרבה עלויות תחזוקה. אם בהתחלה קיוויתי שאפשר להחזיק משפחתית אחת + ברז, אז אחרי שראיתי את המרווח מאחורה, מסתבר שאצלי - לא. זה שיש אנשים אחרים שלהם זה מסתדר, לבריאות, אבל לא רלוונטי במהומה להודעות שאני כתבתי. 

לפני 15 דקות, razi_pazi כתב:

אני מבין את האבחנה בין רכב מסלול שייתן זמנים טובים יותר להקפה (בזכות אחיזה אופטימלית) לבין רכב יותר שובב ומהנה שנותן בכביש (או במסלול) לבחון את גבולות האחיזה.

זו המציאות בעולם רכבי הספורט כבר הרבה שנים.

גם נתקלתי לא פעם בפרשני רכב שמציינים שברכבים מסויימים היצרן במודע לא מנסה לשפר את האחיזה באופן אופטימלי כדי להשאיר את רכיב הכיף. אני חושב שנתקלתי בזה ביחס לבחירת מידות גלגל/צמיג לרנו אלפין.

יש בזה משהו קצת מבאס לטעמי. אבל אני לא נוהג ולא רוכש רכבים כאלו. סקרן מה הקהל כאן חושב.

אני אהבתי את זה כ"אמירה" וחושב שתמיד נחמד כאשר מתכננים רכב עם מחשבה על הנהג בראש ולא על המספרים, אבל מעשית אנשים שאשכרה מחזיקים אחת כתבו שבפועל זה צמיג גרוע מדי, אז קטונתי כמובן. 

פורסם
לפני 9 דקות, ניקו פ. כתב:

אני לא מבטל כלום. אני חושב שלחינם נפגעת בשם הברז ולא ברור לי על מה. גם לא התייחסתי בשום שלב למיאטה, היא בכלל לא רלוונטית אליי ובשום שלב לא התייחסתי לאנשים שהם לא אני. 

כתבתי - כבר יותר מפעם אחת - שבשבילי זה לא רכב רלוונטי כרכב שני. זהו. לא יכול לחזור על זה יותר. כלומר, לא שהרכב לא מתאים לי בכלל כפי שכתבת, אלא שהוא לא מתאים לי כרכב שני (אלא רק כשלישי). סתם לדוגמה, אצלנו לרוב מישהו מכניס ומישהו אחר מוציא את הילדים, אז מראש צריך 2 מכוניות משפחתיות דרך קבע + ברז וזה מה שביאס אותי כי בסוף זה הרבה עלויות תחזוקה. אם בהתחלה קיוויתי שאפשר להחזיק משפחתית אחת + ברז, אז אחרי שראיתי את המרווח מאחורה, מסתבר שאצלי - לא. זה שיש אנשים אחרים שלהם זה מסתדר, לבריאות, אבל לא רלוונטי במהומה להודעות שאני כתבתי. 

תקשיב אני לא מבין איזה תסריט אתה מריץ. אני לא נפגעתי בשום שלב בשם הברז, אתה רשמת לרומן שישבת לצד מישהו שנהג בברז ושראית שאין מקום מאחור כשכסא הנהג עד הסוף. 

מן הסתם הגיוני שמי שמזיז את הכסא עד הסוף אחורה לא ניתן יהיה להכניס כל דבר שגדול מספיק כדי להוריד רגליים. על זה עניתי לך ואמרתי שלא כולם יושבים גם בדיפולט עם כסא עד הסוף ובלי קשר כשצריך באופן ארעי/מזדמן לקחת ילדים אז מקסימום מתפשרים בתנוחת הנהיגה שתהיה פחות אידיאלית בשביל זה. 

מפה ועד מה שמתאים לך ואיך שהצרכים שלך עובדים אין לי בכלל מושג, אני יודע עד להודעה הנוספת שכתבת שהרכב השני אצלך הוא ברמת שימוש של רכב ראשי? לא. רק הגבתי לנקודה שהעלית שבה נראה לך שעם הברז לא ניתן להכניס לשם נפש חיה שזה לא נכון ואפשרי כרכב משני לנסיעות ארעיות לאסוף ולקחת ילדים בדיוק כמו שרומן כתב פה. 

הנקודה עם המיאטה זה אולי פחות קשור אליך ישירות, רק ציינתי שאומנם במקרה שלך הברז לא מתאימה כרכב שני אבל בהרבה מקרים אחרים זה כן מתאים ולכן זה יתרון מוחשי על המיאטה וזה מתקשר להתחלת הדיון של למה בכל זאת בוחרים בברז למרות שהמיאטה מהנה אפילו יותר. 

מבין שאצלך יש מקרה מורכב יותר שבו הברז לא שימושית בעליל ולכן היא יורדת לדרגה לא הכי ריאלית של רכב שלישי. באסה אבל לפחות אם כבר תוכל יום אחד להביא רכב שלישי אז אתה יכול כבר ללכת עד הסוף עם מיאטה 😄

פורסם
לפני כשעה, ניקו פ. כתב:

אני אהבתי את זה כ"אמירה" וחושב שתמיד נחמד כאשר מתכננים רכב עם מחשבה על הנהג בראש ולא על המספרים, אבל מעשית אנשים שאשכרה מחזיקים אחת כתבו שבפועל זה צמיג גרוע מדי, אז קטונתי כמובן. 

שוב אבהיר, לא התייחסתי לעניין הצמיג. וספציפית שם באלפין דיברו בכלל על המידות ולא על הסוג של הצמיג.

התייחסתי לכך שבאופן כללי היום חלק מרכבי הספורט בכוונה מוותרים על אחיזה ונתונים במסלול לטובת הכיף (שהוא פחות אחיזה בעצם).

ושפעם זה לא היה ככה. תהיתי מתי בעצם זה קרה 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...