Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאני בזבזתי בזמנו קצת יותר מכמה שעות ביום במשל כחודשיים על skyrim העבירו עלי ביקורת שאין לי חיים.

ברצוני להודות ליוצרי המשחק הזה שנתנו לי את ההזדמנות להחזיר לכל אותם מבקרים בצורה כפולה ומכופלת.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סתם "משחק" מטומטם. הגעתי לשלב 70 ומחקתי אותו. משעמם וחוזר על עצמו.

בשרותים הרבה יותר כיף לשחק megapolis.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם כבר, אז Hill Climb Challenge, או Bad Piggies (רק חבל שהוא נגמר מהר)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הייתה כתבה בערוץ 2 היום. איך אתם מגיעים לשלבים האלה, אני תקוע ב 90 וקצת גם כי כבר אין כוח לשחק ואני עם ציטים לפעמים...

איך אתם מגיעים לשלבים האלה, אני ״תקוע״ בשלב 12

פשוט כל פעם שאני מתחיל לשחק אני אומר לעצמי בראש ״אחי, אין לך מה לעשות? לך תמצא איזה גיבוב מעניין בקארזפורום״ ואז אני פשוט יוצא מהמשחק.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ביום שישי התחלתי לשחק, אתמול הגעתי למצב שהוא רשם לי שאני צריך לחכות כמה דקות בשביל לשחק שוב כי "נגמרו לי החיים" או משהו כזה.

תגידו לי, מה אתם עושים לי טובה שאתם נותנים לי לשחק ?

מחקתי את המשחק.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
סתם "משחק" מטומטם. הגעתי לשלב 70 ומחקתי אותו. משעמם וחוזר על עצמו.

בשרותים הרבה יותר כיף לשחק megapolis.

בשירותים משחקים רק קליעה למטרה וצוללות

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני רק אוסיף בקטנה ..

לכל מי ש"קונה" תוספות בשביל לעבור שלבים - שידע שלא צריך

יש דרך פשוט להוסיף MOVES בזמן המשחק (מוסיפים עוד 100 MOVES ופשוט עוברים את השלב, מבלי לשלם להם שקל)

אז.. מי שמעוניין לרמות במקום לשלם כסף - שיגגל CHEAT ENGINE 6.3 , שיוריד - ויחפש ביוטוב cheat engine candy crush ויקבל הסבר איך להשתמש.

אני השתמשתי על זה בשלב 53 אני חושב שהייתי תקוע בו מעל חודשיים וכבר השתעממתי מהשלב עצמו.. בכללי כיף לעבוד בלי הצ'יטים אבל זה עדיף מלקנות :)

פורסם
ביום שישי התחלתי לשחק, אתמול הגעתי למצב שהוא רשם לי שאני צריך לחכות כמה דקות בשביל לשחק שוב כי "נגמרו לי החיים" או משהו כזה.

תגידו לי, מה אתם עושים לי טובה שאתם נותנים לי לשחק ?

מחקתי את המשחק.

זה המודל העסקי שלהם. נותנים לך להנות ואז מתנים את זה בזמן. המכורים ישלמו 5 שקלים כדי לקבל עוד 5 לבבות חיים.

לא סתם הם מגלגלים מעל מיליארד דולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עדיף מלקנות? למישהו פה באמת היתה התלבטות פעם אם לקנות משהו בשטויות האלה?!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע אם זה אמיתי או לא, אבל השמן הזה אחד המצחיקים:

http://www.youtube.com/watch?v=KYRcAKYYEG4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם
שאני בזבזתי בזמנו קצת יותר מכמה שעות ביום במשל כחודשיים על skyrim העבירו עלי ביקורת שאין לי חיים.

ברצוני להודות ליוצרי המשחק הזה שנתנו לי את ההזדמנות להחזיר לכל אותם מבקרים בצורה כפולה ומכופלת.

תודה לאל שיש הבדל "קטן" בין סקיירים לבין טטריס של סוכריות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא יודע אם זה אמיתי או לא, אבל השמן הזה אחד המצחיקים:

KYRcAKYYEG4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

זה לא מצחיק, זה עצוב.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ראיתי כתבה על זה אתמול בערוץ 2 בחדשות. נראה כמשחק מטופש שמתאים לכל אלה שסבלו מחוסר משחקים בילדות.

טטריס עדיף בהרבה.

פורסם

האם זה אומר שהתמכרתי? ומה עושים שיוצאת סוכריית dew?

מה זאת אומרת? משתמשים בה נגד אטיופים.

ולענייננו: שנים יש את המשחק הזה בוריאציות שונות ומשונות, לא מבין למה הפעם זה הפך לאובססיה כזו גדולה.

אני נשאר נאמן בהתמכרותי לסונגפופ 8)

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...