Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. סיטרואן קסנטיה 95. יש אוטו שמור טוב, קצת מוזנח חיצונית, גדול ומרווח. מחיר נמוך. האם הוא סחיר?? אני חושב שנצטרך להחליף אותו עוד 3-4 שנים מקס', יהיה מי שיקנה אותו? זה השיקול העיקרי למה לא, כי מכל הבחינות האחרות הוא מתאים לנו.

2. יונדאי לנטרה 96. רכב סחיר בצורה מטורפת, מרווח, מחיר קצת יותר גבוה אבל כנראה זה מוצדק.

3. אפשר לסמוך על הטרייד אין במשרד הרישוי בחולון? יש להם הונדה אקורד שנת 93 שנראית מענינת, אבל האם הם "סוחרים" (במובן הרע של המילה)?

4. מיצובישי גאלאנט שנים 93-94 נראית מתאימה מבחינת גודל ומחיר, אבל אני חושש מאמינות נמוכה. הדעות בפורום היו חלוקות.

תגובות?

*הכותרת נערכה, להבא נא לדייק יותר*

פורסם

עדיף לרשום איזה רכב מחפשים, גודל, תקציב, גיר, וכל פרט אחר שחשוב אולי נוכל להציע משהו מתאים יותר? או לכוון לרכב העדיף מבין אלו שהעלו.

לגבי הטרייד אין אני לא מכיר אותו, אבל חשוב לבדוק טוב טוב רכבים שקונים מסוחרים, לנסות לבדוק אם לא שחקו עם הק"מ, לקחת לבדיקה במקום של הקונה ולא מקום של המוכר שבמקרה גם קרוב או בסביבה.

גיא

פורסם
1. סיטרואן קסנטיה 95. יש אוטו שמור טוב, קצת מוזנח חיצונית, גדול ומרווח. מחיר נמוך. האם הוא סחיר?? אני חושב שנצטרך להחליף אותו עוד 3-4 שנים מקס', יהיה מי שיקנה אותו? זה השיקול העיקרי למה לא, כי מכל הבחינות האחרות הוא מתאים לנו.

2. יונדאי לנטרה 96. רכב סחיר בצורה מטורפת, מרווח, מחיר קצת יותר גבוה אבל כנראה זה מוצדק.

3. אפשר לסמוך על הטרייד אין במשרד הרישוי בחולון? יש להם הונדה אקורד שנת 93 שנראית מענינת, אבל האם הם "סוחרים" (במובן הרע של המילה)?

4. מיצובישי גאלאנט שנים 93-94 נראית מתאימה מבחינת גודל ומחיר, אבל אני חושש מאמינות נמוכה. הדעות בפורום היו חלוקות.

תגובות?

*הכותרת נערכה, להבא נא לדייק יותר*

אני מצטרף לגיא בקשר לפרטים נוספים ...

אבל מבין המכוניות המוזכרות הנ"ל הקסנטיה תהיה הכי טובה, הנוחות מדהימה, הביצועים סבירים אבל הסחירות גרועה. גם ההונדה נשמעת טוב אבל תקח בחשבון שצריך לבדוק ב-7 עניים !!!

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

פרסמתי כאן כמה הודעות בחודש האחרון לגבי אוטו שישרת משפחה עם תאומים. האמת חשבתי שלאנשים יימאס לשמוע את כל הסיפור... :roll:

הגעתי למסקנה שאני לא רוצה יפנומטיות, אז אני רוצה משהו יותר מרווח, אבל עדיין סביב 25K . לכן הקסנטיה והלנטרה (יותר קרובה ל 30K) אופציות רלוונטיות. אני מתלבט לגבי הגאלאנט. כפי שציינתי היא נראית לי מתאימה מבחינת הנוחות והמחיר, אבל הדעות היו חלוקות בפורום לגבי האמינות שלה.

פורסם

הערך של הקסנטיה נשחק ממילא כבר ברובו. לא תפסיד הרבה במכירה.

אני הייתי לוקח אותה - נוחה ביותר, מרווחת ובטוחה. אם מצאת אחת שנראית לך טוב אז לדעתי, קח אותה.

נסה לראות היסטוריית טיפולים (החלפת "בומבות" וכד') - אם יש זה יתרון גדול המעיד על תחזוקה רצינית.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מה זה החארטה הזה? כל הזמן מדברים על "סחירות" כקריטריון לרכישה.

אז לדעתי זו שטות כאשר אתה מדבר על רכב ישן שאתה רוכז כבר כיד שניה. למה? כי ההוצאה העיקרית שלך עשויה להיות בטיפולים ואולי בביטוח, מה שבשלוש שנים סוגר פערים עם "סחירות".

וחוצמזה יש לי לנטרה וגם שתי סיטרואן. אם מישהו היה מוכן להחליף איתי את הלנטרה בקסנטיה ראש-בראש, הייתי עושה זאת היום. הלנטרה מצוינת, אבל אל תעליבו לי הסיטרואנים בהשוואה בכלל...

ורמז לגבי הלנטרה - תקרא מה כתבו על הגיר האוטומטי ועמידותו. זה נכון גם לגבי פוקוס ולנסר. מניסיון של חברים.

והכי חשוב - גם רכב לא סחיר נמכר בסוף. לכל סיר יש מכסה. ואני מדבר כמישהו שמכר פעמיים אופנוע איטלקי בישראל (אחרי שהיבואן כבר נעלם), שזה הדבר הכי לא סחיר שיש בעולם.

פורסם

רק לפני חודש השארתי סכום נכבד על רכב שקניתי מסוחר.

בבדיקה כנראה שהבוחן סיבן אותי במילים יפות לגביי הממצאים הטכניים בבדיקה.

כך הפכה פגיעה בקורה ל"שוות ערך לפגיעה בשילדה, אך אין השפעה על מערכת ההיגוי..." . מנוע שבדיעבד התברר כגמור "אתה תסע איתו בלי בעיה...".

בפועל המנוע נשפך אחרי חודשיים והתברר ששאר המערכות פשוט קורסות.

בקיצור: גם אם לקחת אוטו מסוחר לבדיקה, סביר ביותר שידאגו לייפות במילים את התוצאות, גם אם הנתונים הרשומים יראו אחרת.

כךהבוחן מכוסה לכאורה- הנתונים כתובים בדו"ח הבדיקה, הסוחר- לך תחפש אותו אחרי ששילמת לו את מיטב כספך ואתה- תפסיד סכום כזה שיעכב אותך במעבר למכונית חדשה יותר.

ואם כבר מדברים על סוחרים- סימן ההכר שלהם בשיחות הטלפון הוא חוסר הרצון לנדב פרטים:

המתקשר- הלו, בקשר למודעה!

הסוחר: כן

המתקשר: אפשר לקבל פרטים?

הסוחר: מה רצית לדעת...

וכך הלאה

לא תקבל שום פרט שלא בקשת. גם מה שבקשת ינתן לך במסורה ועם הרבה שקרים מכווונים:איזה יד? שניה

אתה בעל הרכב?

כן, אבל העברתי אותו השבוע על שמי מהאחות\אישתי\השכנה שלי וכו'

אז אתה יד שלישית

אה, כן

והאוטו מפרטי?

כן

גם יד ראשונה?

היא היתה בהשכרה

עכשיו אתה מבין: שומר כספו ירחק מסוחרים

http://www.whatcar.com/ מבחני מכוניות חדשות וישנות. רוב הדגמים מופיעים.
פורסם

עכשיו אתה מבין: שומר כספו ירחק מסוחרים

זה לא דבר גורף , אבל אנשים שהם קצת פחות ממבינים , יתנו לסוחר להאכיל אותם לוקש בלי שום בעיה...

בדרך כלל רכבים שהם באמת מציאה לא יגיעו לסוחרים , אלא רק דברים שהסיכוי למכור אותם במחיר נורמלי ,אם בכלל, הוא נמוך.

(אתה יכול לשאול את ירין אלקיים שמנסה למכור בפורום ספורטיבי יונדאי H100 דיזל נוסעים, יד 14 עם 900 אלף ק"מ :lol: )

לכן לידידנו כדאי לקנות אך ורק מיד פרטית או לחילופין, ליסינג שהם יחסית הוגנים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ביסכומו של עיניין,גם הטרייד-אין ההגון ביותר הוא מסחר במכוניות,ואין כל פסול באנשים שזהו מקור פרנסתם.לשימחתנו ענף הסחר ברכב עובר תהליך התמסדות מואץ בשנים האחרונות,ו"סוחרי המידרכות" לאט אבל בטוח ייעלמו מהנוף.גם בטרייד-אינים למדו שבשביל לקנות מכוניות טובות צריך לשלם מחירים הוגנים,ואף אחד לא עד כדי כך טיפש,שיסכים לרדת 30% המחירון על מכונית טובה ומבוקשת.בעיקרון,הסוחרים הקטנים יכולים לנסות להרוויח רק אם הם קונים עגלות-מכונית טובה ומבוקשת לא צריכה סוחר.לקנות ממגרש-כבדהו וחשדהו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...