Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים חדשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

צריך צמיגים חדשים (רביעייה) לאופל אסטרה 2013 שלי

במידות 215-50-R17

בדקתי באתר בשם tiredeal שמאפשר לבחור פנצריות ברחבי הארץ ונשמע טוב, מתלבט בין כמה. התקציב הוא עד 2300 שקל בערך לסט

Falekn ZE310

Michelin Primacy 4

Michelin Primacy 4 + (משהו חדש?)

כרגע יש לי רביעיה סינים כל צמיג מחברה שונה שאין לי מושג מה היא, הכי ישן מ2015 והכי חדש 2017, לא שחוקים בצורה קיצונית אבל אין הרבה בשר ויבשים ויש לי טסט עוד חודש וחצי. קיבלתי את הרכב לפני שנה ממשפחה במתנה כאוטו ראשון ולא יצא לי להחליף עדיין אז אני מניח שכל צמיג יהיה שיפור מסיבי בהשוואה לעכשיו.

האוטו חונה בחניה מקורה ונוסע בערך 10-15 אלף ק"מ בשנה, אוהב לסוע ויעריך אחיזה טובה בפניות וסיבובים

עריכה אחרונה על ידי Aviv13467
פורסם (נערך)

מישהו?
**עריכה: סליחה האתר היה autotire, האתר השני היה נראה לי זהה בחיפוש מהיר**

עריכה אחרונה על ידי Aviv13467
פורסם

פאלקן נהדרים, התמורה לכסף כנראה הטובה ביותר שניתן למצוא וסביר להניח שיספקו אותך. מישלין נחשבים טובים יותר אבל גם יותר יקרים. לשיקולך אם ההפרש הכספי שווה עבורך. 

פורסם (נערך)

גם אני עם מישלין פרימסי 4.

אין לי מושג מה זה "פלוס".

היתרון הגדול של הדגם הזה - שחיקה איטית מאוד של הסוליה.

אצלי אחרי 75 אלף קילומטרים אין צורך להחליף אותם.

במקרה שלך היתרון הזה לא בא לידי ביטוי בכמות הנסיעות שרשמת.

במידה שלך פאלקן ze310 נמכרים במחירים טובים מאוד.

לא רואה כדאיות לשלם משמעותית יותר על מישלין במקרה הספיציפי

העיקר תחליף את סלט הצמיגים הסיניים שיש עכשיו על הרכב.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מבחינתי דיון שלא צריך להתקיים בכלל. צמיגים הם פריט קריטי לבטיחות, מצד שני אינך יודע מה עבר על הצמיג המשומש. אם אתה לא מסוגל לרכוש צמיגים סבירים אל תחזיק רכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

Copy Paste שלי מתוך דיון דומה:

Falken ZIEX ZE310 EcoRun

צמיגים מעולים ומוערכים מכל הבחינות ושווים לכל כיס.

החלפתי את כל ה4 השבוע במידה 215.50.17 - 425 לצמיג, מאוקטובר 21. שמיים וארץ (ולא היו לי צמיגים סיניים לפני ההחלפה), פשוט צמיג אוחז בטירוף.

יכלתי למצוא ביותר זול אבל הפנצ'ריה צמודה למקום העבודה שלי וההפרש היה שווה את הנוחות והמהירות.

במידה שלך אני מעריך סביב 400 +\- לצמיג.

לפני 4 שעות, נהג שלא ממש יודע כתב:

סתם שאלה אם כבר מעלים את הנושא.

השבוע היה לי דיון אם אחד, מה עדיף צמיג יד שניה טוב מחברה טובה, או חדש סיני?

לגבי זה.. לקנות צמיגים יד 2 זה כמו לקנות מנה שווארמה עם ביס. רק שבמקרה הזה החיים שלך ושל המשפחה שלך תלויים בזה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב התקנתי היום, ממש לפני שבוע וחצי לפני הטסט

בנתיים לא יצא לי לסוע יותר מדיי אך אני מרוצה, מרגיש אחיזה הרבה יותר טובה, פחות רעשים. לא יודע אם מדובר על צמיגים שבטופ טופ אבל ביחס לסלט שהיה לי אני מרגיש ככה :)

• תוכן חדש...