Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה כואב כל פעם מחדש, לקרוא על אנשים שנופלים בפח.

אין פיקוח על זה? כל אחד "מעמיס" כמה שהוא יכול?

ז"א, באם הסכים לשלם את המחיר, אז הצלחנו, ובאם לא, אז לפחות ניסינו?

פורסם

אני מניח שגם אם יש פיקוח הוא לא קפדני אלא רק כסתח שבא לחמם עוד כמה כיסאות. אם העניין היה ניבדק לעומק לא היינו רואים כמות כזו של מוסכים בארץ.

פורסם

מה שקורה בחלק מהמוסכים זה פשוט עצוב, ללא רחמים, אם אין מישהו שיכוון את ההדיוט\ה הם פשוט טורפים אותם.

נתקלתי בזה לא מעט פעמים, ואך לאחרונה, השבוע, בעזרתי נחלצה מישהי מפני ציפורני מוסך מורשה יונדאי שניסה להשיט עליה תיקונים בעלות של מעל עשרת אלפים שח, לתיקון יחסית פשוט של עד 1000. כל זאת תוך מסע הפחדות, שקרים ומנפולציות. שהכניסו את הבחורה לסרטים, מה שמנע תיקון הרכב במשך כמה שבועות, מה שהיה צריך להפטר ביומיים. ולא, סליחה היא לא קיבלה, נהפוך הוא, מבט זועף ויחס מחפיר על כך ששברה את השיטה.

פורסם
לדעתי המחיר הכולל סביר בהחלט. בעלי מוסכים צריכים להתפרנס ולפרנס.

יש להתפרנס בכבוד ויש לקח סכום מופקע עם רווח אדיר.

קח לדוגמא מוסכים מורשים, החלפת שמן+פילטר יוצא להם 600+ עבודה.

הרכב אני מבטיח לך לא 10 דקות על הליפט.

תאמין לי אין שום הפסד בלקחת 200 ש''ח על עבודה.

ןלא אין לי כלום נגד מוסכים, אני עובד במורשה.

אין פה חזירות מצד המוסך אל תשכחו שעל הרכב עבדו כמה שעות ועשו בדיקות והחליפו מצבר מחיר שפוי בהתחשב שמדובר במוסך.

שימו לב שהמוסך משתמש בחלפים איכות ים כמו מסנן שמן של mann(כפי שנראה לפי מק"ט)

זה סכום אדיר,

שמן 310 שקל??!!!

אני יכול להביא RED LINE במחיר הזה.

1000+ עבודה?!

זה המון, זה כבר מעבר להתפרנס, זה לגנוב!.

500 שקל הייתי מבין.

העבודות האלו ממש פשוטות, גג חצי שעה-שעה הרכב טופל.

שעתון יצרן 150-250 ש''ח?

למה 1000?

רועי

פורסם

אכן מחיר יקר.

המחיר של המצבר זה מחיר מחירון לדעתי. אני רוכש משצברי שנפ 55 סביב 500-600 כולל מע"מ ואפילו פחות.

לא נתקלתי שגובים על החלפת מצבר וכמות השמן נראית גדולה.

בדר"כ יש הנחה של 10 % על החשבון.

בנוסף בוצע טסט לרכב לפי מה שנראה ולא חייבו.

פורסם
אין פה חזירות מצד המוסך אל תשכחו שעל הרכב עבדו כמה שעות ועשו בדיקות והחליפו מצבר מחיר שפוי בהתחשב שמדובר במוסך.

זה נראה לך הגיוני מה שאתה כותב?

אולי הרכב היה כמה שעות במוסך כדי "להצדיק" את שעות העבודה.

אבל המחיר פה מוגזם ברמה מחפירה.

פורסם

עוד הפעם אכן החשבון גדול אבל ברגע שנכנסת למוסך והבאת לבעל המוסך אישור אל תתפלא שהמחיר מנופח.

לדוגמא החלפתי צלחות ורפידות דףקדימיות(ברמבו ורמסה)במוסך מומלץ בפורום שעלותם אצל אבי חלפים הייתה עולה פחות מ500 שקל.

אבל במוסך זה על ביחד עם העבודה 1000 שקל במידה והייתי עושה גם טיפול שמנים ופלגים ופילטרים זה היה מגיע ל2000 שקל וזה עוד בסוזוקי באלנו.

כל עוד מדובר במוסך איכותי אני היה י מוכן לשלם את ההפרש כאשר אני לא בטוח שאוכל לעשות את העבודה.

פורסם

עזוב את המחיר המופקע של 780 ש"ח למצבר (!!!) 100 ש"ח עבודה להחלפה?!

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם
עוד הפעם אכן החשבון גדול אבל ברגע שנכנסת למוסך והבאת לבעל המוסך אישור אל תתפלא שהמחיר מנופח.

לדוגמא החלפתי צלחות ורפידות דףקדימיות(ברמבו ורמסה)במוסך מומלץ בפורום שעלותם אצל אבי חלפים הייתה עולה פחות מ500 שקל.

אבל במוסך זה על ביחד עם העבודה 1000 שקל במידה והייתי עושה גם טיפול שמנים ופלגים ופילטרים זה היה מגיע ל2000 שקל וזה עוד בסוזוקי באלנו.

כל עוד מדובר במוסך איכותי אני היה י מוכן לשלם את ההפרש כאשר אני לא בטוח שאוכל לעשות את העבודה.

למה אל תתפלא, כאילו אתה מראש אמור לדעת שהוא יגנוב אותך איפה היושר והאמון בין המוךס ללקוח?

בגלל זה לוקחים הצעת מחיר קודם שלא יהיו את הגנבות האלו.

אתה שילמת 1000 500 חלפים+500 עבודה?

אני מניח ששילמת 700 חלפים, ו-300 עבודה.

למה לקחת ככה?

הרי המוסך קונה את זה בזול יותר ממה שאניו אתה קונים את זה, אז למה לשלם כל כך הרבה?

גם אם זה 500 ש''ח עבודה זה המון.

200 אני עוד מבין.

רועי

פורסם

440 שקל על השמן זה מחיר של MOBIL 1 או ROYAL PURPLE או RED LINE שהמחירים שלהם מופקעים גם ככה בישראל אבל השמנים מהמדרגה הראשונה.

880 שקל על החלפת מצבר ועוד גבו על העבודה - מצבר 55 אמפר סטנדרנטי, בפעם קודמת הזמנתי מצבר שנפ 55 אמפר מחברת מצברים, הבחור הגיע עד אלי והרכיב ב 500 ש"ח תוך שעה.

100 שקל על נוזל קירור - כמה הושלם? יחידה אחת זה בדרך כלל ליטר וגם זה יקר (מי יודע באיזה נוזל משתמשים?)

וזה רק אני או שעל השורה "טיפול שנתי" גבו ממנו 210 ש"ח?

Opel Adam S 2017

פורסם
440 שקל על השמן זה מחיר של MOBIL 1 או ROYAL PURPLE או RED LINE שהמחירים שלהם מופקעים גם ככה בישראל אבל השמנים מהמדרגה הראשונה.

880 שקל על החלפת מצבר ועוד גבו על העבודה - מצבר 55 אמפר סטנדרנטי, בפעם קודמת הזמנתי מצבר שנפ 55 אמפר מחברת מצברים, הבחור הגיע עד אלי והרכיב ב 500 ש"ח תוך שעה.

100 שקל על נוזל קירור - כמה הושלם? יחידה אחת זה בדרך כלל ליטר וגם זה יקר (מי יודע באיזה נוזל משתמשים?)

וזה רק אני או שעל השורה "טיפול שנתי" גבו ממנו 210 ש"ח?

בו תהייה הוגן עם כולם :-D.

תעלה את הקבלות של החלפת התרמוסטט והחלפת הרדיאטור ברכבך ונגלה עם יצאת חומוס...

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...