Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום,

חבר שלח לי קבלה על טיפול שביצע ברכב, רובר 600, המחיר נראה לי מופקע.

מה דעתכם?

המחיר ששילם חברך בגין הטיפול ברכב אינו מופקע רק מחיר המצבר יקר.

איזה כייף לי :)

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכל מופקע. פשוט במצבר הכי קל לנו לשפוט כי אנחנו יודעים כמה עולה לרכוש אחד כזה ולהחליף ושאין שום סיבה שזה יעלה 880 פלוס מע"מ -כלומר מעל 1000 ש"ח על מצבר 55 אמפר שיעלה לך אם תתקשר לאיציק מצברים - כולל הגעה הביתה והחלפה - פחות מחצי.

בשאר הדברים כנראה שההגזמה באותו סדר גודל - פשוט רוב האנשים לא עושים זאת על בסיס יום יומי.

פורסם

גם אתה משלם 436 ש"ח לגלון שמן מנוע?

וזאת בנוסף לעלות 220 ש"ח לטיפול שלא כולל שום דבר מעבר להחלפת נורה. לא בדיקת מערכת קרור בלחץ והחלפת צינור, לא החלפת מצבר שנעשית ללא תשלום בכל חנות שמוכרת מצברים בפחות מחצי המחיר.

כנראה שהמחיר כולל הגשה לטסט, מה שהופך את מחיר הטיפול בלבד לסביר ואת כל היתר למופקע.

לי נראה שהגיע מישהו עם צ'ק פתוח שאמר את מילת הקסם: תעביר לי טסט וטיפול, כל מה שצריך. פלא שלא הוחלפו חלקי מעצור.

המחיר מופקע גם אם הרבה מוסכים עושים זאת.

ואם יורשה לי לצטט את אמנון, מנהל מוסך אמ. הדרך: וודאי שאני מרוויח על חלקים בנוסף לעבודה!!!

פורסם (נערך)
גם אתה משלם 436 ש"ח לגלון שמן מנוע? - לא, כי אני קונה בעצמי שמנים ואין לי הוצאות של מוסך.

תחילה בו נעשה סדר בדברים.

בעל הרכב חוייב על 5 ליטר שמן ולא גלון שמן. גלון בריטי שווה ערך ל-3.8 ליטר וגלון אמריקאי 4.5 ליטר. השמן שמילאו במנוע הוא מסוג

Longlife 01 שהינו שמן שמתאים למפרטי BMW ולא שמן 'רגיל' לכן המחיר שלו יותר יקר ב-40 אחוז בערך.

לדוגמא: בקישור המצורף המחיר ל-4 ליטר של שמן שמתאים למפרטי Longlife 01 הוא 169 שקלים ללא משלוח.

http://www.justmotor.co.il/products/674043/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-Castrol-EDGE-0W40

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
בו תהייה הוגן עם כולם :-D.

תעלה את הקבלות של החלפת התרמוסטט והחלפת הרדיאטור ברכבך ונגלה עם יצאת חומוס...

צודק בהחלט, Guilty as charge!

אבל השתמשתי רק בחלקים מקוריים, ובמוסך מורשה (כמדומני פותח שרשור לא או שאני טועה?)

וחוצמזה, מי יטפל לי בפיאט כמו שצריך כשיש לי את חיים ממוסך שמשון לידי? פעם אחרונה נכוויתי בב"ש..

:p

Opel Adam S 2017

פורסם
תחילה בו נעשה סדר בדברים.

בעל הרכב חוייב על 5 ליטר שמן ולא גלון שמן. גלון בריטי שווה ערך ל-3.8 ליטר וגלון אמריקאי 4.5 ליטר. השמן שמילאו במנוע הוא מסוג

Longlife 01 שהינו שמן שמתאים למפרטי BMW ולא שמן 'רגיל' לכן המחיר שלו יותר יקר ב-40 אחוז בערך.

לדוגמא: בקישור המצורף המחיר ל-4 ליטר של שמן שמתאים למפרטי Longlife 01 הוא 169 שקלים ללא משלוח.

http://www.justmotor.co.il/products/674043/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-Castrol-EDGE-0W40

וזה מחזק את הטענה שמחיר השמן לא מופקע?!

• תוכן חדש...