Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוורור ברכב פעם עובד פעם לא.

עבד מצויין אחרי זה פעם עבד פעם לא עכשיו הפסיק לעבוד לגמרה.

מה זה יכול להיות?

תודה.

פורסם (נערך)

איזה רכב?

דגם?

שנה?

עוד כמה פרטים כלליים (התקנות שביצעת לאחרונה וכדומה...)

בלי עוד פרטים יהיה לעזור קשה עד בלתי אפשרי לך

ניר

עריכה אחרונה על ידי daganir
פורסם (נערך)

חסרים פרטים מהותיים שאמורים להופיע בכותרת - סוג הרכב, שנת ייצור.

כ"כ - צריך להופיע בפורום הטכני.

פונטים ירוקים - טוב לעין (כי זה נמצא באמצע הספקטרום), אבל עם הצבע השחור נסתדר גם :wink:

עריכה - לשני המגיבים הקודמים - מספיק גודל האותיות הסטנדרטי. גם ככה כולנו על משקפיים :lol:

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם

אתה מתכוון למאוורר? אתה מנסה להפעיל את המיזוג (לדוגמה), והמאוורר לא זורק אויר? בהנחה שזה אכן המאוורר, האם כשהוא עובד הוא עובד תקין? אם כן, יתכן שיש איזשהו מגע רופף. האם זה קורה במצב AUTO או גם בניסיון להפעיל את המפוח ידנית?

אם אתה רוצה לנסות למצוא את הבעיה לבד, הייתי מתחיל בלנסות לבדוק את המגעים במפוח ואת המגעים באזור יחידת הבקרה, ולנסות לבודד את מקור הבעיה.

פורסם

ביקורות על הכתיבה כבר קיבלת - מצטרף למבקרים. חסוך לכולנו זמן יקר וייעל את הפורום.

מאוורר (מפוח פנימי)? מזגןן? מה לא עובד?

בכל אופן התקלה האופיינית הינה נגד מהירויות שרוף - קונים חלופי (אפילו סיני זול) ומחליפים לבד

לעיתים זה קונקטורים בתיבת הפיוזים המרכזית - יש לבדוק את החוטים שמסיעים את הזרם למאורר בתיבת הפיוזים ולראות האם רופף / שרוף

לך מהמרכז לפרירפיה:

בדוק קונקטורים - פיוז מאורר - נגד מהירות - מפוח עצמו (כל זה במידה ומדובר במפוח פנימי).

פורסם

אני מפעיל מזגן מאוורר לא זורק אוויר. מה שמוזר פה זה שהוא עובד בבוקר 30 דקות בערך ומפסיק. אם אני מפעיל בחום 30 מעלות בחוץ, הוא לא נדלק

פורסם
אתה מתכוון למאוורר? אתה מנסה להפעיל את המיזוג (לדוגמה), והמאוורר לא זורק אויר? בהנחה שזה אכן המאוורר, האם כשהוא עובד הוא עובד תקין? אם כן, יתכן שיש איזשהו מגע רופף. האם זה קורה במצב AUTO או גם בניסיון להפעיל את המפוח ידנית?

אם אתה רוצה לנסות למצוא את הבעיה לבד, הייתי מתחיל בלנסות לבדוק את המגעים במפוח ואת המגעים באזור יחידת הבקרה, ולנסות לבודד את מקור הבעיה.

אני מפעיל מזגן מאוורר לא זורק אוויר. מה שמוזר פה זה שהוא עובד בבוקר 30 דקות בערך ומפסיק. אם אני מפעיל בחום 30 מעלות בחוץ, הוא לא נדלק]

• תוכן חדש...