Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש אני מעוניין לשדרג רכב לפאביה עד שנת 2011, יש שלושה דגמים ה1200 TSI ידני, 1400 ידני,1600 ידני,

אני יודע יש הבדל במחיר השאלה האם שווה להשקיע יותר על הרכב ,מבחינת צריכת דלק הם חסכוניות ומראה יש מאובזרות יותר מבחינתי אחד השיקולים הוא המכירה שאחרי שאני לא יפסיד הרבה משמעותית, המחירים של הטורבו יקרים יותר אבל עוד שנתיים לערך כמה נפילה אספוג לעומת ה1.4 הפשוט?

פורסם

קודם כל תחליט כמה כ"ס אתה רוצה.

מנוע 1.4MPI מספק 86 כ"ס

מנוע 1.6BTS מספק 105 כ"ס

מנוע 1.2TSI מספק 105 כ"ס

המנוע האחרון הוא החדיש ביותר, מכיל גם טורבו קטן ומכאן יש לו פוטנציאל טוב יותר לתקלות בהמשך. מנועי ה- 1.4 וה- 1.6 ותיקים ואמינים הרבה יותר, משום שהם פשוטים ללא טכנולוגיה מסובכת.

צריכת הדלק תהיה הכי פחות טובה במנוע 1.6BTS, הצריכה הממוצעת שלי לפי המחשב היא 12.5 ק"מ לליטר (הרכב אוטומט). לפי נתוני היצרן בבין עירוני הרכב שותה 16 ק"מ לליטר, כאשר מנוע ה- TSI שותה בבין עירוני 23 ק"מ לליטר.

מכאן תחליט איזה מנוע לרכוש. אגב, אתה יכול לברר גם על האיביזה והפולו, מדובר באותן מכוניות עם עטיפה חיצונית שונה.

פורסם

אני הייתי רוכש את ה1600.

רכב חזק ואמין.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

כל עוד אתה בוחר בוורסיה ידנית, קח את ה-1.2TSI. בשנה האחרונה הוא עבר כמה עידכונים (הוספת ספייסר לווייסגייט בדגמים הראשונים / עדכון תוכנת ניהול ומותחני שרשרת תזמון), אבל בכל הקשור לביצועים וצריכת דלק, הוא מגלה יתרון מוחץ על השאר.

מעבר לכך, במידה וחשקת בעוד כמה סוסים / קג"מים, אתה תמיד תוכל לעשות תוכנה ("אפסולוט" למשל) או קופסה (TMC) - כאשר ההספק יעלה בין 15 ל-35 סוסים. המומנט יטפס לו מ-17.8 קג"מ אל איזור ה-22 / 23 קג"מ. הבדל מהותי ומורגש כמובן!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

1.4 ישני יש הרבה, 1.2TSI ידני יש מעט. לא פעם בשוק קל יותר למכור את המיוחד מאשר את השכיח.

מנוע ה-1.4 מספק ביום יום, במיוחד אם אתה חי באזור מישורי יחסית. ה-1.6 ישדרג אותך מבחינת כוח אבל אם כבר אז ה-1.2TSI עדיף. הוא כבר די מהנה, עם שפע של מומנט זמין, ואם נוהגים ברוגע הוא גם חסכוני למדי.

פורסם
יש גם את הגרסה של 1.2TSI בהספק של 86 כ"ס, רק ידניות.

בודדות להחריד. הרב הן בגרסת הקומבי. בנוסף - נמכרו אך ורק בשידוך לרמת הגימור הבסיסית (אמביאנטה).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...