Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
מזכיר לי, לפני כמה ימים עמדתי ראשון ברמזור וכשהוא התחלף מאדום לאדום-כתום ועוד רגע לירוק כבר התחילה הצפירה הראשונה,

זוג אנשים מבוגרים ומוגבלים בהליכה (צליעה) שעוד לא הספיקו לבצע את המעבר בשלמותו וצעדו אט אט.

בזמן שהרמזור הפך לירוק, הזוג עוד היה מולי במעבר החצייה.

אבל מה? אני בישראל. לא עברה שנייה מרגע שנהגים ראו ירוק והתחילו צפירות. מי שישמע יחשוב שעצרתי באמצע כביש מהיר.

אנשים במעברי חצייה חוטפים צפירות וכנ"ל אותו חוצפן שמעיז לעצור להולכי רגל.

אגב בנושא הולכי רגל, היום בבוקר, שני נתיבים, ימני ממשיך ישר ושמאלי פונה שמאלה, ממש לפניו מעבר חצייה.

עצרתי לתת לכמה הולכי רגל לעבור (לא מבוגרים וכו', אבל בכל זאת), מיצובישי לאנסר הגיע מהנתיב השמאלי במהירות, כמעט לא הספיק לעצור, זזתי כמעט עד המדרכה ימינה כדי שיהיה לו מקום לאן לברוח.

מכיוון שהכל קרה מצד שמאל שלי לא רואים כלום במצלמה.

אה ואז הוא המשיך ישר מהפנייה שמאלה, אבל שיהיה, זה לא ברמה החדשה של הוידאוים בשרשור, אז הקטע הזה שלו ממשיך לא מעניין כל כך.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מה הפואנטה של הסרטון?

עדי ראייה: "הוא ניסה להחנות".

:|

אין פואנטה, לא כל יום רואים מגאן ספורט. מצחיק שלמרות שהוא נוסע ממש מהר הוא לא מתקדם יותר מהר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש אנשים שבשבילם nowhere fast is better than nowhere slow. זכותם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אין פואנטה, לא כל יום רואים מגאן ספורט. מצחיק שלמרות שהוא נוסע ממש מהר הוא לא מתקדם יותר מהר.

האם נהג הרנו צריך לנסוע לאט (ואף לעכב תנועה) רק בגלל ש-"בסוף גם כך כולם נפגשים ברמזור", לא חושב.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...