Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בסרטון הראשון שלך נראה פעמיים שאתה מנסה לעקוף מימין (ועם המאזדה השחורה הראשונה גם צמוד יותר מדי אליו).

אין שם שני נתיבים, התנועה היא רק איפה שאני נוסע, לפני שהיה מלא לכלוך על הכביש ה"נתיב" השמאלי הוא למעשה נתיב האטה לפנייה שמאלה למשאיות וכלי העבודה שפונים שמאלה, אחריו היה אי תנועה מצויר ואחריו נתיב האצה לאותה פנייה.

ב-01:25 והלאה אתה יכול לראות בצד שמאל את התמרור שאוסר פנייה שמאלה פרט לרכב עבודה והחל מ-01:30 אתה יכול לראות את הפנייה, וב-01:34 אתה ממש יכול לראות על הכביש קצת שאריות מהאי תנועה שהיה מסומן פעם.

ולגבי בן גוריון, כבר אמרתי, נתיב שמאלי עדיף, כשנקודות התורפה היחידות שקיימות הן הפניות שמאלה בריינס וגולומב מיד לאחר מכן (גבעתיים), סירקין והרצל. אחרי הרוא"ה זה בין כה וכה משתלב למסלול אחד, וגם כשזה נפתח חזרה, עדיף את השמאלי עד אוטו-דיפו.

תיאורטית כן, אבל מעשית כמעט כולם תופסים את השמאלי תמיד שם ככה שזה הופך אותנו לעבריינים שנוהגים בנתיב השמאלי מבלי לעקוף.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

וב-1:34 אתה סוטה ימינה במה שנראה כנסיון לעקוף וכשהוא סוטה פנימה אתה חוזר לשמאל, במקום לשמור מרחק מהבחור שלא נראה יציב ולחכות עד לפתיחת 2 הנתיבים כמו שצריך ולעקוף כמו בסוף הקטע.

הפעם השניה שאני מתייחס אליה הוא עם האוטובוס בבן גוריון החל מדקה 3:00. נראה שאתה מנסה להשתחל שם מימין כשברור שעוד רגע הנתיב נגמר וגם ככה האוטובוס לא דבק לחלוטין בנתיב שלו.

ואני מעדיף להיות עבריין במקרה זה, מאשר להשתגע מאנשים שחונים (אגב, בשבתות ובערבים, הרבה חונים באדום לבן וחוסמים נתיב ימין) ועשויים לצאת בהפתעה או סתם חונים כפול, פלוס אוטובוסים שעוצרים. זה רחוב דינמי...:roll:

פורסם

כן יש נטייה להרבה לנסוע שם על ה"נתיב השמאלי", ומה שאני בד"כ עושה זה נוסע על הנתיב האמיתי, זה לא נחשב עקיפה מימין אם הרכב השני נמצא על נתיב לפנייה או על אי תנועה.

עם האוטובוס הכוונה שלי הייתה לעבור ברמזור בנתיב הימני שריק לחלוטין ולאחר מכן להשתלב בצורה מסודרת בנתיב, אלא שהוא זרק אותי הצידה באמצע הצומת.

אני לא מגיע לבן גוריון בשבתות ובערבים, אבל גם בבקרים זה מחרפן לעבור כל הזמן מהנתיב הימני לשמאלי כדי לעקוף חונים ועוצרים, אבל זה לא פתרון מבחינתי פשוט לנסוע על השמאלי כל הזמן.

ככה מצדיקים את עצמם הנהגים שנוהגים בשמאלי בכביש מהיר.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני לא נוהג בשמאלי בכביש מהיר, אז למה זה הופך אותי?! :wink:

ובכל אופן, זה לא אותו הדבר. אם כבר, זה מקביל מבחינתי ברמה מסוימת למעבר לנתיב אחד שמאלה בהשתלבות כבישים.

אני לא בטוח שהאמירה במשפט הראשון שלך נכונה. אבל אני לא שוטר/שופט.

פורסם

תקנות התעבורה 47 - עקיפה:

47. (א) נוהג רכב לא יעקוף בכביש רכב אחר, בין שהוא באותו נתיב-נסיעה ובין אם לאו, אלא מצדו השמאלי.

(ב) מותר לנוהג רכב לעבור על פני רכב אחר מצדו הימני במקרים אלה:

(1) נוהג הרכב האחר נמצא בנתיב לפניה שמאלה בלבד או מתכוון לפנות שמאלה ואותת על כך;

כמובן שיש עוד סייגים ועוד סעיפים, אבל זה הרלוונטי :D

צום קל לכולם ונתראה ביום ראשון.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

הנה כמה שלי מהזמן האחרון...

מרצדס עוקף מרצדס על קו לבן, בצומת:

[video=youtube_share;7RnFDRXhGZw]http://youtu.be/7RnFDRXhGZw

למה לפנות באור ירוק ומהנתיב הנכון כשאפשר באור אדום מהנתיב השגוי:

[video=youtube_share;hYtCYdPlLeg]http://youtu.be/hYtCYdPlLeg

סוף סוף המשטרה עושה את שלה, מעמידה בצד שני רכבים שעוקפים על השוליים ומקבלים דו"חות (עם שיר מתאים לאותו רגע):

https://www.youtube.com/watch?v=YdJLMqxfuJQ

עריכה אחרונה על ידי The Who

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם
שניים באדום.

נתקלתי בול! במקרה כזה בראשון לציון מכיוון הסינמה לכביש 4, היכן שהקימו מצלמה חדשה, רק שהפעם אני הייתי בפיאט 500 בדיוק הרמזור הופך אדום ואני עוצר ראשון ברמזור, ובדיוק גם דיברתי עם החברה על איך שיצא לי לראות על השבוע הראשון את המצלמה תופסת מישהו באדום מלא..עוד לא הספקתי לסיים את המשפט, קטנוע טס ברמזור אדום כ 2 שניות לאחר שהוא התחלף כבר, וכמובן תצלום של המצלמה! גם טס על 80 לפחות (מותר 60) וגם באדום.

שמחתי לרגע, וכמובן אמרתי תודה שלא היה רכב שנכנס לצומת כי לאחר מכן הייתי נתקל בתאונה קשה.

Opel Adam S 2017

פורסם
שכחתי לפרסם :oops:

שווה לסכן את שאר הנהגים בדרך, במרדף אחרי גנב רכב בכיוון הנגדי בכביש בין עירוני?!

שלא לדבר על הסקרנים הארצישראלים שנתקעים בכל חור בשולי הדרך :x

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם (נערך)

^

1+ , הייתה לי אותה מחשבה.

ולא קשור: במידה והכביש ריק, כנראה יהיה לו קשה להשיג את האודי לבד בעצמו :lol:

עריכה אחרונה על ידי LowNSlow
פורסם

מקימים מחסום או מקסימום מהקיק הDSG שם יתפרק.:wink:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

adi78

קודם כל תפיסה מאוד יפה, ושונה מיתר הסרטונים (המעניינים לכשעצמם) שמפורסמים פה!

נראה לי שאם נהג המשאית היה קולט בזמן מה קורה שם, והיו לו אשכים של שור - אז יכול היה לסיים את המרדף די בתחילתו.

פורסם
adi78

קודם כל תפיסה מאוד יפה, ושונה מיתר הסרטונים (המעניינים לכשעצמם) שמפורסמים פה!

נראה לי שאם נהג המשאית היה קולט בזמן מה קורה שם, והיו לו אשכים של שור - אז יכול היה לסיים את המרדף די בתחילתו.

סתם סיכון מיותר, אם הוא היה מנסה לחסום הוא היה יכול לאחר או להשאיר פתח שלבסוף היה חוסם רק את המשטרה וזה היה יכול להיות מאוד מביך.

מה גם שלך תדע, בסוף השוטר היה מעדיף להישאר ולתת לו דו"ח.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...