Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיי, איך יש לכם כח לזה?! תכלס בזכות השרשור הזה הבנתי איזה בזבוז זמן זה, ופשוט התחלתי לתת לכולם להשתלב.

שיחנקו, באמת. חבל על הבריאות, העצבים והזמן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
בבון ישראלי מצוי בסיוויק שחורה (מספר 82-133-67):

1. נדחף לנתיב (כבר התרגלתי בגלל כאלו לעמוד פה 2-3 רמזורים יותר).

2. אחרי הפניה הוא מנסה לדחוף אותי מהנתיב (נהיגת נחש).

3. תנועה מגונה.

4. נדחף בראש התור ועוצר את התנועה כדי להסתכל "מי התחצף לבבון".

אה, כן - כל זה בלי לאותת.

מאחל לו שלילה מהירה וארוכה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בחיי, איך יש לכם כח לזה?! תכלס בזכות השרשור הזה הבנתי איזה בזבוז זמן זה, ופשוט התחלתי לתת לכולם להשתלב.

שיחנקו, באמת. חבל על הבריאות, העצבים והזמן.

ברוך הבא למועדון. איזה כיף להגיע לעבודה רגוע ומחייך אהה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כמו שכתבתי: כל זה ללא איתות.

איך אני אמור לנחש מה הקופיף רוצה?

יש שם נתיב ימני להמשך ישר ונתיב שמאל לפניה.

אם הוא נוהג כמו נחש (שמאל ימינה) ללא איתות, לא נדחף בכח וזהו, איך אני אמור לדעת מה הוא רוצה?

פורסם

בלי להצדיק אותו, די רואים שיש רכבים בימני והוא יעבור בוודאות שמאלה, ולא משנה מי נמצא שם. אם כבר ידעתי שזה בבון, יכלת לצפות את זה בקלות. בוא נודה באמת, לא רצית לוותר :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בלי להצדיק אותו, די רואים שיש רכבים בימני והוא יעבור בוודאות שמאלה, ולא משנה מי נמצא שם. אם כבר ידעתי שזה בבון, יכלת לצפות את זה בקלות. בוא נודה באמת, לא רצית לוותר :)

אתה נוסע בנתיב, רכב בנתיב צמוד זז אליך, אתה צופר קלות והוא חוזר לנתיב שלו.

אתה יכול לנחש (אם הוא לא מאותת) אם הוא רוצה להדחף שוב כדי להכנס לנתיב שלך או שהוא סתם סימס ובגלל זה גלש לנתיב שלך?

ברור שאני חושב שלא צריך לוותר לכאלו (אבל לא לריב איתם), אבל תראה כמה שניות לפני כן - ברמזור:

אני רבתי איתו או פשוט עברתי לנתיב שמאל כדי לא לריב?

כמו שאמרתי - אני מחכה 2-3 רמזורים יותר כי אני לא רב איתם.

פורסם

נדב בהחלט צודק, ראו את המקרה של המונית בסרטון שלי מאתמול (של אתמול ה-28/9), זה בהחלט יכול להצטייר כנהג שעסוק במשהו אחר, ולפעמים זה גם יהיה נכון

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רואים שכל מה שמעסיק אותו בנהיגה זה להידחף לנתיב השמאלי, זה בכוונה ולא מתוך חוסר תשומת לב.

אמנם נדב צודק, אבל כדי לשמור על הבריאות והשקט הנפשי הכי טוב לתת לזבל להיכנס ולשכוח ממנו. בטח הוא מאחר לדייט שלו במסעדת הקבבים של אבי ביטר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
רואים שכל מה שמעסיק אותו בנהיגה זה להידחף לנתיב השמאלי, זה בכוונה ולא מתוך חוסר תשומת לב.

אמנם נדב צודק, אבל כדי לשמור על הבריאות והשקט הנפשי הכי טוב לתת לזבל להיכנס ולשכוח ממנו. בטח הוא מאחר לדייט שלו במסעדת הקבבים של אבי ביטר.

אתה צודק ואני אחזור על מה שכתבתי קודם - ברמזור, ברור לי מה הבבון עושה ולכן אני אפילו לא מנסה אלא משלם מחיר (עוד רמזורים).

במקרה שאחרי הפנייה - איך אני אמור לנחש מה עובר לבבון בראש?

אם היה מאותת, הייתי נותן לו להיכנס (למרות שלא מגיע לו).

אם הוא לא מאותת (זה מה שקרה), אין שום דרך לדעת על היצור כלום.

בייחוד שאחרי שצפרתי לו הוא חזר לנתיב ולא המשיך להיכנס (לכן חשבתי שהוא סתם אידיוט מסמס ולא מנסה לקחת את הנתיב כדי לפנות).

אם אני אעצור או אאט על כל בבון בכביש, דרך של 10 דקות תיקח לי 4 שעות.

אנשים היום לא יודעים לשמור על נתיב נסיעה.

נהיגת נחש נהיתה הדבר המקובל היום.

פורסם
לפורום פטיש כפות רגליים:

הנוסעת בפג'ו מניחה רגליים על הדשבורד (מצוין לגמישות ברכב עם כריות אויר)

[video=youtube_share;F_Z18L_jn_Y]

לפני ימיים בכביש 4 עקפתי פיאט 500 שהנהג שלו (!!!) שם רגל שמאל על הדשבורד. לצערי לא יכול להעלות את זה כי לא רואים בצילום את מה שקורה בצד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בגלל זה צריך לזהות את הקוף מרחוק ולשמור ממנו מרחק. המציאות היא שאנשים פה נוהגים כמו מטומטמים. רק אתמול בפניה שמאלה של 2 נתיבים המפגר בשמאלי סטה לימני וכמעט נכנס בי. אחרי שעקפתי אותו ראיתי שמודבקת לו פרסומת של נביעות על כל החלון בצד ובגלל זה הוא לא רואה כלום.

נכון שזה מעכב אבל זה עדיף משיפשוף בפח. לך תדע אם הוא בכלל יעצור להחליף איתך פרטים הטמבל הזה. יותר סביר שיברח כל עוד נפשו בו.

פורסם
בגלל זה צריך לזהות את הקוף מרחוק ולשמור ממנו מרחק. המציאות היא שאנשים פה נוהגים כמו מטומטמים. רק אתמול בפניה שמאלה של 2 נתיבים המפגר בשמאלי סטה לימני וכמעט נכנס בי. אחרי שעקפתי אותו ראיתי שמודבקת לו פרסומת של נביעות על כל החלון בצד ובגלל זה הוא לא רואה כלום.

נכון שזה מעכב אבל זה עדיף משיפשוף בפח. לך תדע אם הוא בכלל יעצור להחליף איתך פרטים הטמבל הזה. יותר סביר שיברח כל עוד נפשו בו.

1. גם אם לא נעים, בדיוק זו הסיבה למצלמה - לא יעצור? יש משטרה ויש חברות ביטוח.

2. בדיוק בגלל שיש כ"כ הרבה מטומטמים ובבונים על הכביש, מה אתה מציע? שאני אשמור מרחק מכולם?

יותר פשוט - אני לא אנהג ואז אני אהיה בעונש? אוותר על הזכות שלי להגיע ממקום למקום ברכב?

או שאסמוך על תחבורה ציבורית ואז ייקח לי יומיים להגיע לכל מקום...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

1. וזה שיש לך את התאונה מצולמת יציל אותך מלהתעסק בתיקון ובניהול העניין מול הביטוח? עדיף להימנע. המצלמה מוכיחה חפות במקרה ולא הצלחת להימנע.

2. כן, שמור מרחק מכל רכב עם התנהגות חשודה. כבר אחרי שנתיים שלוש על הכביש אתה אמור לזהות בבירור את החמורים האלה ממרחק. תחסוך הרבה כאב ראש ועצבים תאמין לי. המצלמה זה למקרים שהקוף בא לך בהפתעה שלא יכלת לזהות. ולא, אל תשתמש בתחבורה ציבורית כי באמת לא תגיע לאף מקום ככה.

פורסם

לא תמיד אפשר להימנע מכל חמור על 4 גלגלים (ויש גם כאלה על 2).

בטח לא צריך לפחד לצאת מהבית בגלל שיש חמורים כאלה מסתובבים.

וזה בדיוק מתקשר לעניין הזה שמשטרת התנועה הפכה לזרוע לייצור הכנסות למשרד האוצר, שום וכלום לבטיחות בדרכים.

במדינה מתוקנת אחד כזה היה מפחד להוציא את הראש שלו מהבית, על אחת כמה וכמה להוציא יד מהחלון ולעשות תנועה מגונה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...