Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוחאי, המקטע הזה באילון הוא אחד מהמסוכנים בכביש הזה, כמעט בכל שעות היום. לא פעם ולא פעמיים ראיתי שם התנהגות כמו זו בסרטון, בעיקר כשצד אד של הפיצול פקוק והשני לא, ואז כל החוכמולוגים מנסים להרוויח עוד כמה שניות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
מדובר בפיצול בעייתי ומבלבל מאד. ובכל זאת הגברת הזו שברה שיאים.

התנהגות שגרתית למדי בקטע הכביש הזה.

לפני כשבועיים הייתי עד למקרה ההפוך למה שתאר m3x7r3m3

!AWDSOME

פורסם

הקטע עם נהג האגד זה שהוא נסע אולי מהר יותר מהמהירות החוקית.

במהירות שלו זה די הגיוני שהוא ישרוף את הכתום ולא ידפוק בלימה חזקה שתשאיר אותו באמצע הצומת.

אני מזהה את המקום וזאת העלייה של כביש דורי בחיפה, אני בטוח שהוא לא הפסיק ללחוץ על הגז כל הדרך מהפנייה ימינה מהחניון של אגד 200-300 מטרים למטה.

מבחינת החוק, הוא עבר על המהירות המותרת. זה הכל.

אולי מה שאכתוב עכשיו ייצר ויכוח, אבל בכתום עוד מותר לעבור.

השאלה היא באיזה מהירות נמצאים ואם ניתן לעצור בצורה בטוחה לפני הצומת.

במהירות שלו, לא היה ניתן.

ושוב, אני לא מצדיק אותו בכלל. אבל הוא יצא במצב הטוב ביותר בהתחשב במצב שהוא נכנס אליו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בתכלס הוא לא סיכן אף אחד. המצב היה שונה אם לפניו היה כבר מישהו שעצר ברמזור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הקטע עם נהג האגד זה שהוא נסע אולי מהר יותר מהמהירות החוקית.

במהירות שלו זה די הגיוני שהוא ישרוף את הכתום ולא ידפוק בלימה חזקה שתשאיר אותו באמצע הצומת.

אני מזהה את המקום וזאת העלייה של כביש דורי בחיפה, אני בטוח שהוא לא הפסיק ללחוץ על הגז כל הדרך מהפנייה ימינה מהחניון של אגד 200-300 מטרים למטה.

מבחינת החוק, הוא עבר על המהירות המותרת. זה הכל.

ושוב, אני לא מצדיק אותו בכלל. אבל הוא יצא במצב הטוב ביותר בהתחשב במצב שהוא נכנס אליו.

לא משנה המהירות שלו

ברמזור הנ"ל יש גם ירוק מהבהב לפני הצהוב כמו ברמזור בין עירוני

תוסיף לזה שזאת עליה אז מרחק הבלימה מתקצר משמעותית

הנהג של האוטובוס שם זין, כמו שכל נהג "מקצועי" בארצנו שם זין על החוק

פורסם

punk119,

אני יכול להגיד לך מניסיון שבשעות מסוימות השמש נמצאת מאחורי הרמזור ומסנוורת אותך ואתה לא יודע אם הירוק מהבהב או לא.

היו פעמים שעמדתי ראשון ברמזור ולא ידעתי בוודאות מלאה מהו הצבע ברמזור.

אתה זוכר שזאת עליה אבל אתה שוכח שזה רכב כבד. זה לא טון אחד כמו הרכב הפרטי הממוצע.

במידה והוא היה בולם בלימת חירום הוא היה מסכן את המשתמשים בדרך ביותר מדרך אחת.

אכתוב כמה דוגמאות:

היותו רכב כבד במהירות יחסית גבוהה (ואני לא מצדיק את זה שהוא עבר את המהירות המתאימה לתנאיי הדרך) הוא היה בולם עם רעשי חריקות ולא היה מספיק לבלום ולהגיע לעצירה מלאה עד קו העצירה והיה מגלה את עצמו באמצע הצומת בדיוק כשיש ירוק לאלו משמאל שפונים שמאלה מכיוון נשר לדורי.

בנוסף הרעש שהוא היה יוצר היה מושך תשומת לב מנהגים אחרים שלא היו שמים לב לנתיב נסיעה שלהם ואולי חלילה עושים תאונה בעצמם.

עוד דבר, אם במקרה יש רכב מאחורי האוטובוס:

לא רק שנהג הרכב לא רואה את הרמזור (מגובה האוטובוס או סנוור מהשמש) הוא גם היה בסכנה להיכנס באחורי האוטובוס במקרה של בלימת חירום.

נהג האוטובוס לא יכול לראות אם יש רכב בדיוק מאחוריו (אלא אם הוא מכניס לרוורס ומותקנת מצלמת רוורס).

יש עוד כמה דוגמאות אבל לא אכנס לזה.

זה לא שרשור של הסברים ודוגמאות. אנשים נכנסו לראות סרטונים של דבילים.

אני מקווה שתבין למה אני מתכוון ותחליק לנהג האוטובוס, לא כולם זבלים. להיפך, רוב הנהגים באגד הם נהגים טובים ומנוסים. זה הקומץ שהורס את השם.

כל אוהדי בית"ר ברברים? כל נהגי המונית זבלים שלא אכפת להם משאר המשתמשים בדרך?

לא! זה הקומץ שהורס את השם.

פורסם

נהגי אגד בירושלים רובם עברייני תנועה , ואם הייתי מפרסם כל סרטון שיש לי המקום על השרת היה נגמר

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
נהג אגד גונב רמזור

מספר רישוי 75-349-69

שווה לשים את זה בפייסבוק של אגד? יש כזה בכלל?

כשהוא נכנס לצומת האור כתום ולא אדום.

+1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
משהו מהיום

[video=youtube_share;oZYkrZZJk1s]

ממה שאני יודעת, שוטר יכול לעצור רכב על נסיעה באור אדום רק אם הוא היה מאחוריו ברמזור.

זה שהרמזור שלכם התחלף לירוק לא אינדיקציה לצערי. גם אני חושבת שזה דבילי :| וכנראה בגלל זה ההשתהות, אם זה יגיע לבית משפט זה לא תופס

מחיפוש קליל בגוגל תמצאו הסבר לכך. הנה דוגמה

הבעלים הגאה של הקיה ריו הכי רעה באיזור חיוג אפס-תשע.

~ אני בחורה ~

פורסם

זה נכון אולי רק אם השוטר עומד ממול ולא רואה את הרמזור של העבריין לכאורה.

במקרה הזה יש לו שדה ראיה שכולל את הרמזור משמאל וניתן לראות בבירור את מצבו.

פורסם
ממה שאני יודעת, שוטר יכול לעצור רכב על נסיעה באור אדום רק אם הוא היה מאחוריו ברמזור.

זה שהרמזור שלכם התחלף לירוק לא אינדיקציה לצערי. גם אני חושבת שזה דבילי :| וכנראה בגלל זה ההשתהות, אם זה יגיע לבית משפט זה לא תופס

מחיפוש קליל בגוגל תמצאו הסבר לכך. הנה דוגמה

זה לא מדויק. שוטר יכול לעצור נהג שעבר באדום כל עוד לשוטר יש שדה ראייה מספיק, כזה שמאפשר לו לראות את הרכב והרמזור. זה לא משנה אם זה מאחור, מהצד או ב-59 מעלות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

גם תורי לעלות סרטונים הגיע.

בזמן עקיפה חתכה אותי איביזה FR שחורה וכמעט נכנסה באוטובוס שהיה בנתיב הימני, האמת שבסרטון זה נראה קצת פחות קרוב ממה שזה באמת.

כמו שאפשר לראות האיביזה ממשיכה לחתוך רכבים בהמשך, לא שזה עזר ממש, נפגשנו בהמשך. :lol:

מ.ר 53-507-62

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תשמע אתה צריך להיזהר ולתת כבוד, זו איביזה מהתקופה בה FR לא היתה רק רמת גימור! :wink:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...