Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה, שיהיה, אני מנטליסט גרוע (ראית קצת יותר מידי טלוויזיה?).

אתה יודע מה? אתה יכול אפילו לומר שיש לי אינטרס אישי להאשים אותך במלחמה במזרח התיכון או אפילו בזה שאני הנהג במסחרית (יש לך את זה ביותר פרנואידי?!).

לא קבעתי שאתה אשם בתאונה, ואם היית קורא את התגובה שלי כראוי (בעיה בהבנת הנקרא?), היית מגיע לזה:

אני לא יכול לומר ב 100%, אבל אני מאמין שהתאונה עם המסחרית קרתה באשמת המסחרית אבל בגלל הניסיון שלך להראות לו מי הבוס ושאליך לנתיב הוא לא יידחף. מעניין יהיה לראות את הסירטון בכל זאת (משום מה, לא ניראה לי שתעלה אותו לפה).

כל זאת לאור צורת הנהיגה שלך שראינו בסרטונים שאתה עצמך העלת, וכן ההתבטאויות שלך על גבי הפורום.

אגב, לגבי התאונה, אתה אמרת:

אני אזכיר שהפגיעה אצלו בפגוש הקדמי ימני, הפגיעה אצלי בפגוש השמאלי אחורי ובכנף השמאלית אחורית.

זה לא מוכיח שזה לא קרה כי רצית לחסום את הנתיב ולמנוע ממנו להשתלב.

מניסיוני (אוקי, מבחינתך מתוך היותי מנטליסט/חוזה עתידות/חוזה המדינה), הדבר עשוי היה להיות מכיוון שראית שהוא מתכוון להשתלב בנתיב - לך יש יותר מומנט מאשר למסחרית (כניראה), נתת גז כדי לא לאפשר לו להשתלב והוא החל להשתלב בכל זאת - כך הוא פגע בך עם הצד הימני של הפגוש הקדמי בצד השמאלי של הפגוש האחורי שלך. אגב, מבלי להצדיק את נהג המסחרית, ייתכן שבאותו זמן הוא כלל לא ראה אותך כי היית בתוך השטח המת שלו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נו בלאט, עד שהרמה עלתה פה עם המפגר שעלה על המדרכה והתאונה האחרונה חזרתם לתמלילנות?

תבינו שלא תצליחו לשכנע אחד את השני באינטרנט וזהו. חבל בכלל לנסות. מניסיון.

הנה קצת סנאף מוטורי כדי לשקם את האווירה:

[video=youtube;uk-PfXp633I]https://www.youtube.com/watch?v=uk-PfXp633I&list=UU5YWtsI580wQuQLJZoqfEKQ

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אחלה, שיהיה, אני מנטליסט גרוע (ראית קצת יותר מידי טלוויזיה?).

אתה יודע מה? אתה יכול אפילו לומר שיש לי אינטרס אישי להאשים אותך במלחמה במזרח התיכון או אפילו בזה שאני הנהג במסחרית (יש לך את זה ביותר פרנואידי?!).

בוודאי שיש לך אינטרס, יש לך אינטרס לנסות ל"הוכיח" לי עוד מאז הדיון על המסחריות.

להאשים אותי במלחמות במזרח התיכון יהיה לך קשה, אבל תנסה.

לא קבעתי שאתה אשם בתאונה, ואם היית קורא את התגובה שלי כראוי (בעיה בהבנת הנקרא?), היית מגיע לזה:

כל זאת לאור צורת הנהיגה שלך שראינו בסרטונים שאתה עצמך העלת, וכן ההתבטאויות שלך על גבי הפורום.

קראתי היטב מה כתבת, אלא שאתה בטוח (אבל לא ב-100%) במשהו שקרה, לדבריך במקום שאתה לא היית בו, בזמן שאתה לא היית בו, ובניגוד לקביעת הרשות המוסמכת (במקרה הזה קצינת המשטרה).

אגב, לגבי התאונה, אתה אמרת:

זה לא מוכיח שזה לא קרה כי רצית לחסום את הנתיב ולמנוע ממנו להשתלב.

אני לא יכול להוכיח שאין לי אחות נכון?

המאשים צריך לספק הוכחות.

מניסיוני (אוקי, מבחינתך מתוך היותי מנטליסט/חוזה עתידות/חוזה המדינה), הדבר עשוי היה להיות מכיוון שראית שהוא מתכוון להשתלב בנתיב - לך יש יותר מומנט מאשר למסחרית (כניראה),

וואלה, ל-1.6 אטמוספרי בנזין יש יותר מומנט מאשר למסחרית עם ה-2.8 או 3 ליטר טורבו דיזל? אתה סגור על מה שאתה אומר?

בוא נאמר שהמשפט המצוטט מהווה אינדיקציה ברורה לידע המקצועי שלך בתחום הרכב.

נתת גז כדי לא לאפשר לו להשתלב והוא החל להשתלב בכל זאת - כך הוא פגע בך עם הצד הימני של הפגוש הקדמי בצד השמאלי של הפגוש האחורי שלך. אגב, מבלי להצדיק את נהג המסחרית, ייתכן שבאותו זמן הוא כלל לא ראה אותך כי היית בתוך השטח המת שלו.

כן, כי בתוך פקק כשיש לך בערך מטר מרחק בין רכב לרכב, במהירות של 10 קמ"ש, יש לאן לתת גז, נכון.

אגב השטח המת שלו לא אמור להיות בין אמצע לאחורי המרכב? איך הוא מפספס רכב באורך 4.5 מטר שנמצא מלפניו בצד?

יש לו אולי שטח מת בשמשה הקדמית שלו?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אין לי שום אינטרס, עובדה שלא רק אני כתבתי לך מה שכתבתי אלא רוב החברים פה. כולם כבר התייאשו ממך, האמת שגם אני

די התייאשתי ממך.

חכמולוג, הכוונה הייתה ליכולות שלך בוולוסטר להאיץ תוך כדי נסיעה גדולה יותר ממסחרית (בגלל זה כתבתי בד"כ, לא מכולן).

הבנת את זה היטב, אבל מתוקף היותך חכמולוג, בחרת להיתפס לקטנות. האמן לי שאני יודע היטב שלמשאית/מסחרית יש ממוצעת יש יותר מומנט ברכב משפחתי (כמו שלך), אני להבדיל ממך יודע זאת גם מכך שנהגתי על רכבים כאלו "כמה ימים" בחיי.

אני לא צריך לספק לך שום הוכחות ידידי, כתבתי את דעתי. זה שאתה התעקשת (כפי ששיערתי מלכתחילה) לא להעלות את הסירטון,

כבר אומר מספיק.

מה שאני כתבתי, שנהג המסחרית אשם - זה בניגוד לקביעת הקצינה? (אני כן חושב, שהיה ביכולתך למנוע את התאונה).

אני מאחל לך בריאות (בעיקר נפשית), שים לב שכבר מהסימלון שלך בפורום (פסיכולוגי או מכוון?) ניתן להסיק משהו על אופי ההתנהגות שלך ואל היחס שלך לכביש. http://www.carsforum.co.il/vb/customavatars/avatar19894_8.gif

פורסם

ייאשתם אותי.

צריך לפנות למשרד הבריאות שישקול להוסיף לתוכנית הטיפולית עבור חולים סופניים את קריאת השרשור. עמוד ביום בתור מינון התחלתי. יעבוד יופי.

פורסם
אין לי שום אינטרס, עובדה שלא רק אני כתבתי לך מה שכתבתי אלא רוב החברים פה. כולם כבר התייאשו ממך, האמת שגם אני

די התייאשתי ממך.

בניגוד לאחרים רק אתה מתיימר לדעת בדיוק מה קרה במקומות שבהם לא היית, בזמנים שבהם לא היית. (אבל לא ב-100%)

חכמולוג, הכוונה הייתה ליכולות שלך בוולוסטר להאיץ תוך כדי נסיעה גדולה יותר ממסחרית (בגלל זה כתבתי בד"כ, לא מכולן).

הבנת את זה היטב, אבל מתוקף היותך חכמולוג, בחרת להיתפס לקטנות. האמן לי שאני יודע היטב שלמשאית/מסחרית יש ממוצעת יש יותר מומנט ברכב משפחתי (כמו שלך), אני להבדיל ממך יודע זאת גם מכך שנהגתי על רכבים כאלו "כמה ימים" בחיי.

חכמולוג לא משתמש במונחים שאינו מכיר.

אני לא מתיימר לקרוא את המחשבות שלך, ולכן אם כתבת "יותר מומנט" זה מה שאני קורא.

ובכל זאת למרות שאתה יודע לכאורה הכל, אתה נכשל בהבעת הידע שלך בכתב.

אני לא צריך לספק לך שום הוכחות ידידי, כתבתי את דעתי. זה שאתה התעקשת (כפי ששיערתי מלכתחילה) לא להעלות את הסירטון,

כבר אומר מספיק.

מה שאני כתבתי, שנהג המסחרית אשם - זה בניגוד לקביעת הקצינה? (אני כן חושב, שהיה ביכולתך למנוע את התאונה).

כפי שאמרתי, כבר אין סרטון, לאחר שנקבע ע"י הקצינה שאין בו ערך ראייתי.

ואם אתה טוען בידענות שאתה יודע (אבל לא ב-100%) מה קרה שם, אז תספק הוכחות.

מה שאתה כתבת זה שאני מנעתי מהמסחרית להיכנס ע"י האצה, אלא שזה לא מסתדר עם הפקק הקבוע באותו מקום באותה שעה (09:20) בכל יום.

הקצינה קבעה סיבת תאונה "אי שמירת מרחק", והעבירה את התיק לתנועה בת"א.

ושוב אתה מתיימר לדעת בדיוק מה קרה במקום שלא היית בזמן שלא היית. "היה ביכולתך למנוע את התאונה", בוודאי אם אני לא הייתי קיים, או נניח הייתי מתעורר 5 דקות מאוחר יותר.

אלא שאז למי היית אומר בידענות שאתה יודע מה הגורם לתאונה הפוך לחלוטין לכל הגורמים המוסמכים?

שים לב אגב שאילו הטענה שלך הייתה נכונה, סיבת התאונה הייתה נרשמת "אי מתן זכות קדימה בעת מעבר נתיב" ולא "אי שמירת מרחק".

אני מאחל לך בריאות (בעיקר נפשית), שים לב שכבר מהסימלון שלך בפורום (פסיכולוגי או מכוון?) ניתן להסיק משהו על אופי ההתנהגות שלך ואל היחס שלך לכביש. http://www.carsforum.co.il/vb/customavatars/avatar19894_8.gif

כבר ידוע שמדינה מתוקנת זו לא, ושהנסיעה בכביש עם נוהגים באדום, עוצרים בכביש מהיר, נדחפים כדי לקצר פקקים, ונהגי מסחריות שעוצרים בכל מקום ועוד דומה לשדה מלחמה.

אגב איך פסיכולוג ומנטליסט מצליח כמוך מגיע לעבוד במסחרית?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אסיים בזה שאשלח אותך לקרוא שוב את כל מה שכתבת בעמודים הקודמים ולהבין כמה מגוחך הצטיירת, כל כך מגוחך שכל מי שהגיב לך במהלך הדרך כבר התייאש ממך, ורק לי (לצערי) היה עוד כוח לענות לך.

מאוד מעניין שמחקת סרטון של תאונה מלפני זמן קצר, בעוד שאתה שומר סרטונים של נהגים שביצעו עבירות שלא קשורות אליך - אשרי המאמין (אני לא).

אני לא חייב להוכיח לך כלום, כמו שאתה לא הוכחת שאתה לא אשם בתאונה. לא רק זאת, טענתי שזאת דעתי לאור התנהגותך והתבטאויותיך בשרשור.

-------

אגב, בסרטון שהעלתי, ניתן לראות שנהג הקורולה היה צריך בכלל לפנות ימינה בצומת הבאה, כך שכניראה שלא נדחף כי התבלבל בפנייה.

פורסם (נערך)

תקשיבו, זה כבר ממזמן אפילו לא בקטגוריה של "מתחיל להימאס". זה כבר מאוס ולעוס.

די כבר עם הוויכוחים והציטוטים וההוכחות...

בואו נסכם דבר כזה:

m3x7r3m3, במקום להעלות עשרות סרטונים,

תקל עלינו ותעלה סרטון אחד ארוך וערוך (אתה כבר בכל מקרה משתמש בתוכנת עריכה שמשאירה חותמת חינמית, אז על הדרך) שיש בו מספר תקריות, כפי שכבר הציעו פה.

מקובל?

כל השאר, תניחו לו וזהו.

זהו שרשור של סרטונים של דביליים ולא של וויכוחים. גם כשבעבר היו ויכוחים אחרים, לאחר מספר קטן של הודעות הם נגמרו והשרשור חזר לעצמו. אז מה יהיה?

פשוט תניחו לוויכוחים מרגע זה ותעלו סרטונים.

עריכה אחרונה על ידי Nissan Skyline GTR
פורסם
מאוד מעניין שמחקת סרטון של תאונה מלפני זמן קצר, בעוד שאתה שומר סרטונים של נהגים שביצעו עבירות שלא קשורות אליך - אשרי המאמין (אני לא).

אל תאמין, הסרטונים שהועלו לא שמורים אצלי אלא אצל יוטיוב.

וכפי שאמרתי, מה תראה בסרטון? פקק? הרי הפגיעה מאחור, מה אתה מצפה לראות?

אני לא חייב להוכיח לך כלום, כמו שאתה לא הוכחת שאתה לא אשם בתאונה. לא רק זאת, טענתי שזאת דעתי לאור התנהגותך והתבטאויותיך בשרשור.

כשאתה מאשים מישהו אתה חייב להוכיח, אחרת אתה מוציא דיבה.

והיופי הוא שאני לא צריך להוכיח שאני לא אשם, נקודות הפגיעה מוכיחות זאת בשבילי.

m3x7r3m3, במקום להעלות עשרות סרטונים,

תקל עלינו ותעלה סרטון אחד ארוך וערוך (אתה כבר בכל מקרה משתמש בתוכנת עריכה שמשאירה חותמת חינמית, אז על הדרך) שיש בו מספר תקריות, כפי שכבר הציעו פה.

מקובל?

כפי שאמרתי קודם, אם אתבקש זה מה שאעשה, ולכן זה מה שאעשה מהסרטון הבא.

יש עדיפות לאיסוף על בסיס יומי / דו-יומי / שבועי / כל בסיס אחר?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

איך אני אוהב את כביש 85, פשוט תענוג לנסוע בו כל פעם מחדש.

[video=youtube;1Uyq-kD6FRA]

נראה לי שזו הפעם הראשונה בחודשיים האחרונים ששום אבן, פחית, מקל, זבל וכל מיני שטויות לא עפו לי על הרכב מאיזו משאית.

וגם היום בבוקר היה לי מזל וניצלתי ומהעומס שהיה נוצר בעקבות חסימת הכביש, בקיצור תענוג.

https://www.youtube.com/watch?v=qigW52CJnIE&feature=youtu.be

פורסם

לא יאומן כמה חפירות מול קיר בטון מתרוצצות בשרשור הזה. לו היה תלוי בי הדבר, חבר פורום אחד היה מורחק אחר כבוד מהשרשור הזה, עם אופצייה להעלאת תאונות בלבד.

בעוד רוכב אופניים היה סנטימטרים ספורים מהמוות, שלוש פעמים בתוך שנייה אחת, ויצא ללא שריטה. ולא ראיתי אף תגובה בודדת לרפואה לעניין הזה (ישוע הצלוב!!!).

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...