Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימי הביניים היה אדם אחד שטען שכדור הארץ סובב סביב השמש ולא הפוך.

היה אחד שטען שכדור הארץ עגול ולא שטוח.

עשה אותם אידיוטים?

וכמו שכבר כתבתי אלף פעמים (ולא יעזור לך לכתוב שוב ושוב) אני לא מחנך אף אחד, אני לא מוותר כשמתאפשר לי במסגרת הבטיחות ב-100%.

אם תכתוב את זה שוב ושוב זה לא יהפוך את הדברים שלך לנכונים.

וזה שאתה כותב לי מה אני מנסה לעשות למרות שאני אומר לך שזה הפוך, זה בכלל טיפשי.

-------------------

ואחרי שסיימתי להעלות את השרשור השני על הרפורמה בתחבורה, הפעם באמת שבת שלום לכולם.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

טוב, באמת מיותר להתווכח איתך.

לגבי ה"פופוליסט זול" - איפיינת את עצמך מעולה, המשפט "הפוסל במומו פוסל" יושב עליך בול.

אגב, אייל (שהוא להבדיל ממך, באמת שוטר שאמון על אכיפת החוקים) הצביע לך על עבירת תנועה שביצעת. כמובן שאתה תמשיך לתרץ ולספר סיפורים.

אני לא יכול לומר ב 100%, אבל אני מאמין שהתאונה עם המסחרית קרתה באשמת המסחרית אבל בגלל הניסיון שלך להראות

לו מי הבוס ושאליך לנתיב הוא לא יידחף. מעניין יהיה לראות את הסירטון בכל זאת (משום מה, לא ניראה לי שתעלה אותו לפה).

אני מקווה שלא תקבל את ההמלצה על התנדבות למשטרת התנועה. אני לא רוצה לדמיין איך אתה הולך לנהוג בניידת, שבה כמובן שתפעיל את הצידוק שהכל מותר לך לצורך תפיסת עבריין תנועה, אם אתה נוהג כפי שאתה נוהג כנהג רגיל.

היה מתנדב כזה במשטרת פתח תקווה, שכשהיה נדמה לו שראה נהג מדבר בנייד בנתיב הנגדי, בשביל להגיע אליו הוא היה מבצע לפחות 5 עבירות מסוכנות בדרך (נסיעה נגד כיוון התנועה, פרסה באיסור, רמזור אדום, מהירות ועוד ועוד).

לגבי המשאיות/מסחריות - אין מה לדבר איתך בכלל בנושא, ניראה לי שעכשיו כבר מובן בבירור לכל קוראי השרשור כי לך

אכפת מעצמך ומעצמך בלבד, טובתך קודמת לטובת כל אחד אחר. להתחשב בנהג אחר? למה מה קרה?! אז מה אם יש לו

חצי טון סחורה לפרוק?! שילך קילומטר ברגל, הרי הוא בחר עבודה כזאת אז שייחנק. הנהגת ליד לא בטוחה לאן להשתלב בשעת לילה?

שתעוף הכלבה מהכביש, מה היא מפריעה לאדון בוולוסטר לנסוע, בוא נסנוור אותה עד שתעלם סוף סוף מהנתיב, גם אם היא תעלם לתוך פגוש של מישהו אחר, העיקר שהיא תפנה להוד מעלתו את הכביש.

פורסם

נהג הפסאט לא יכול היה לסבול את העובדה שהוא יהיה שני ברמזור, החליט להשתחל במרווח שביני לבין קו העצירה.

[video=youtube;u9-yK5fJCNY]

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דיביל בלאט. לא מבין אנשים כאלה, אבל העיקר לאותת...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הנהגת ליד לא בטוחה לאן להשתלב בשעת לילה?

שתעוף הכלבה מהכביש, מה היא מפריעה לאדון בוולוסטר לנסוע, בוא נסנוור אותה עד שתעלם סוף סוף מהנתיב, גם אם היא תעלם לתוך פגוש של מישהו אחר, העיקר שהיא תפנה להוד מעלתו את הכביש.

לא מבין מה את יוצאים עליו ולמה אתה יוצא מנקודת הנחה שהנהגת , מסכנה ומפוחדת שכמוה, פשוט התבלבלה משעת הלילה המאוחרת ולא ידעה איפה לפנות?

אני חושב שזאת נהגת שחיפשה לחתוך את הפקק ועשתה את זה בנתיב השמאלי במקום לחכות בסבלנות, לעמוד בפקק כמו כולם ולצאת איפה שהיא צריכה לצאת. וכן, אם אין לה בטחון ליסוע בלילה - שתיקח מונית, שלא תבלום על הנתיב השמאלי ותחפש להשתלב.

ההבהובים במקום - שהמתוקה תילחץ ותכנס לנתיב אליו היא שייכת כמה שיותר מהר במקום לעקוץ עוד 100 מטר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא מבין מה את יוצאים עליו ולמה אתה יוצא מנקודת הנחה שהנהגת , מסכנה ומפוחדת שכמוה, פשוט התבלבלה משעת הלילה המאוחרת ולא ידעה איפה לפנות?

אני חושב שזאת נהגת שחיפשה לחתוך את הפקק ועשתה את זה בנתיב השמאלי במקום לחכות בסבלנות, לעמוד בפקק כמו כולם ולצאת איפה שהיא צריכה לצאת. וכן, אם אין לה בטחון ליסוע בלילה - שתיקח מונית, שלא תבלום על הנתיב השמאלי ותחפש להשתלב.

ההבהובים במקום - שהמתוקה תילחץ ותכנס לנתיב אליו היא שייכת כמה שיותר מהר במקום לעקוץ עוד 100 מטר.

שניהם לא היו בסדר, אף אחד לא מצדיק אותה. אבל אם תלחיץ פרחה מצויה עם הבהובים כל חצי דקה היא תעשה תאונה ולמי זה טוב?

כמו בחיים האמיתיים, כשאתה רואה מישהו טועה אתה מתחיל לצרוח ולהשתולל או ניגש אליו כמו בן אדם?

פורסם (נערך)
למי זה טוב?

למען האמת, זה טוב עבור לא מעט חבר'ה - עוכרי דין, שמאים, מוסכים... השאלה היא האם זה יחנך אותה או חלילה יהפוך אותה לנהגת טובה יותר? רוב הסיכויים שלא.

ולגופו של סרטון, זה אכן נראה יותר כמו נסיון הדחפות מאשר בלבלות של אחת שלא סגורה על עצמה. לזכותה ייאמר שאותתה.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

את פעולת החינוך צריך להשאיר למוסמכים. אני בכביש רוצה להגיע למחוז חפצי בסבבה בלי שהרוח תהרוס לי את השיער ולהיות רחוק ככל האפשר מכל מני פידראסים.

פורסם

אם תצליח להסביר לי איך אי שמירת מרחק נוגעת לנסיון לחנך נהגים אשמח לשמוע.

אני רק שאלה: לא קראתי את תיאור התאונה המקורי ולא הבנתי מהכתוב מי הואשם באי שמירת מרחק: אתה ליאור?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...