Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תנסה לפנות למשה חלפים בפ''ת, אפשר באימייל של ליאב המנהל מכירות 

‫[email protected]

תשאל אם יש להם

הם חנות מומלצת פה בפורום..

עריכה אחרונה על ידי PASHUT
  • רעיון טוב! 1

משתדל לעזור

פורסם (נערך)

אם אתה יכול לחכות להזמנה מחו"ל:

נניח יעלה 34$ שהם בערך 105 ש"ח מהלינק המצורף, בארץ אני מאמין שתשלם פי 3 אבל ייתכן ותקבל מוצר לא של חברה ברמת MEAT DORIA, לא בטוח שזה משנה.

(מדבר על משלוח רגיל, דואר ישראל, הכי איטי)

אם יש לך 3 שבועות לחכות, תזמין מ AK24PARTS

במידה ואתה רוצה לזרז את זה מהאתר, אתה יכול להוסיף 6$ ולקבל משלוח תוך שבוע של FEDEX. אבל יכול להיות שאם זה נדרש אישורים מגורם כזה או אחר (לא בדקתי) הסיכוי שיעשו לך יותר בעיות ב FEDEX גבוה יותר.

אני לא חושב שיש סיבה שירצו ממך אישור כזה או אחר, אבל תבדוק לפי המדריך ייבוא בפורום כללי.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם
לפני 31 דקות, גולדן191 כתב:

אם אתה יכול לחכות להזמנה מחו"ל:

נניח יעלה 34$ שהם בערך 105 ש"ח מהלינק המצורף, בארץ אני מאמין שתשלם פי 3 אבל ייתכן ותקבל מוצר לא של חברה ברמת MEAT DORIA, לא בטוח שזה משנה.

(מדבר על משלוח רגיל, דואר ישראל, הכי איטי)

אם יש לך 3 שבועות לחכות, תזמין מ AK24PARTS

במידה ואתה רוצה לזרז את זה מהאתר, אתה יכול להוסיף 6$ ולקבל משלוח תוך שבוע של FEDEX. אבל יכול להיות שאם זה נדרש אישורים מגורם כזה או אחר (לא בדקתי) הסיכוי שיעשו לך יותר בעיות ב FEDEX גבוה יותר.

אני לא חושב שיש סיבה שירצו ממך אישור כזה או אחר, אבל תבדוק לפי המדריך ייבוא בפורום כללי.

תודה הלכתי עלAK24 אבל לא מצאתי מקט מדוייק. רציתי להבין אם האופציות שהוא הציף לפי רכב ודגם מתאימות?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...