Jump to content

Car141

  • הודעות

    921
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי Car141

  1. 500 ש"ח + 6 נקודות. אבל המשטרה עסוקה בדברים אחרים...
  2. אתה מבין שכל מה שהנהג שנעצר צריך להגיד זה שהוא נסע במהירות המותרת, ושאתה עקפת אותו במהירות ואז הגיעו שוטרים שעיכבו אותו ואותך אבל מסיבה לא מובנת אותך הם שחררו, מה שאומר שהם התבלבלו ביניכם. ובלי קשר זה אומר שכל המדידה שלהם לא קבילה, בקיצור לא צריך להיות גאון בשביל לצאת מזה נקי. זה לא חדש ששוטרים לא יודעים לעשות את העבודה שלהם. כל עוד אתה לא אידיוט שמתוודה במקום, אז הסיכויים שלך לצאת זכאי מאוד גבוהים.
  3. איך הנהג המונית יראה אותו אם הוא חותך 3 נתיבים בלי לבדוק בכלל אם מגיעים רכבים?
  4. לא שלי https://www.youtube.com/watch?v=9usx8OTSMSU
  5. נתחיל עם זה שהמצלמה רואה הכל וקולטת הכל, העין האנושית והמוח האנושי קצת פחות. עצם זה שהנהגת הייתה צריכה לסטות או לבלום בגלל המעבר נתיב שלו, זה כבר סימן לזה שהוא עשה משהו לא בסדר. ותבין ששתי שניות במצלמה אולי נראות כמו נצח אבל במציאות זה לא עובד ככה, זמן תגובה ממוצע של נהג הוא 3/4 שנייה, מה שמשאיר אותנו עם שנייה ורבע. עכשיו בשנייה ורבע שנשארה יכול להיות היא התמקדה עם המבט שלה ביציאה ימינה או במראות או באלוהים יודע מה. בכל מקרה לבוא ולהגיד בלי שום ביסוס שהיא הייתה לא מרוכזת, בגלל שהיא הייתה בפלאפון או קראה ספר זה בדיחה.
  6. אין שום תרחיש שבו אתה יוצא זכאי והיא אשמה, השאלה היחידה היא כמה אשמה תורמת יקבעו לה אם בכלל. תיקח גם בחשבון שלתביעה אפשר להוסיף הפסד ימי עבודה, ובאופן כללי כל נזק כספי שנגרם עקב הטרטור של התאונה.
  7. לפי דעתי רוב האשמה פה היא של אשתך. אם תשים לב אתה תראה שבין הזמן שהיא ניסתה להשתלב ועד הפגיעה עוברת פחות משניה, לא היה לנהג המונית זמן להגיב. זה שהוא ברח זה כבר סיפור אחר, אבל זה גם לא יעניין אף אחד.
  8. אתה יודע תמונה אחת שווה אלף מילים, וסרטון שווה מיליון מילים. אני אומר שתעלה את הסרטון.
  9. הייתי ממליץ לך לקנות כבל USB ולא להשתמש במפצל של שקעים, הם מכוערים, גדולים, ומאוד לא נוח להיות איתם. באופן כללי הפתרון הכי טוב הוא פשוט לעשות התקנה נסתרת, אם אתה לא יודע לעשות לבד אז לך לחשמלאי ותשלם לו 100-150 ש"ח.
  10. דבר ראשון אין לה 5 שניות לבלום, מהרגע שאתה מתחיל להידחף לה לנתיב ועד הפגיעה עצמה עוברות 2 שניות, שמתוכן בערך שניה אחת הולכת על זמן תגובה. אז בקיצור לה הייתה שניה לבלום, ולך הייתה לפחות דקה למצוא נקודה יותר טובה להשתלב בה. בלי קשר לזה שתוך כדי המעבר נתיב אתה לחצת על הברקס, וזה בכלל לא תרם לסיטואציה. נכון שהיא קצת מעופפת, אבל רוב האשמה פה היא עליך, אם לא כולה.
  11. החברה הכי טובה שיש בשוק זו ANKER המוצרים שלהם ברמה מאוד גבוהה. לפי דעתי עדיף לך לקנות מפצל של 4 יציאות USB, שתי יציאות אף פעם לא באמת מספיקות. http://www.ebay.com/itm/Anker-48W-9-6A-4-Port-USB-Rapid-Fast-High-Speed-Quick-Car-Charger-For-iPhone-/121657312078?hash=item1c5357434e:g:wcsAAOSwv0tVXYFm
  12. DOD הוציאו מצלמה חדשה שנקראת LS470W, עם רגישות של עד ISO 12800 . הצילום בתנאי תאורה חשוכים גבוה בכמה רמות מכל שאר המצלמות בשוק.
  13. פשוט תחפש side mirror toyote corolla 2011. הרבה פעמים ההבדל בין דואר רגיל לדואר ע"י חברת משלוחים בשביל מוכרים מחו"ל הוא זניח, אז הם מעדיפים להשתמש בחברת משלוחים. הם פשוט לא מודעים לשחיטה שהחברות האלה עושות לנו בארץ, ובמקום לעזור לך עם משלוח אקספרס הם בעצם דפקו אותך.
  14. אז אם יש לחבר שלך תמונות של הנזקים ממה הוא מפחד? הנהג השני לא יוכל להוכיח שנזקים שלא מופיעים בתמונות נגרמו בתאונה עם חבר שלך.
  15. אף אחד מהם לא צילם את הרכב השני ואת הנזקים שנגרמו לו? בכל מקרה זה יהיה בלתי אפשרי להוכיח איזה נזק נגרם מהתאונה.
  16. אם שילמת עם PAYPAL ועדיין לא עברה חצי שנה תפתח קייס והכל יסתדר. במקסימום יבקשו ממך לשלוח להם את המצלמה חזרה בשביל החזר כספי. המקום הכי זול שמוכרים A118C זה בGEARBEST, אז אם אתה לא רוצה לקנות משם אז תשלם יותר.
  17. רוכב קטנוע קלאסי, חייב לנסות להשתחל בין הרכבים גם אם אין לו מושג מה הוא עושה.
  18. מפגרת או מפגר שמחליט לבלום למהירות אפסית באמצע כביש בינעירוני אחרי ירידה ארוכה, ועוד מפגר שנצמד לי לתחת וצריך לברוח לשוליים בשביל לא לפגוע בי.
  19. יש לך את Transcend DrivePro 520 המחיר שלה נע בין 800 ש"ח ל-1000 ש"ח.
  20. וזה למה כולם שונאים שוטרים, מה זה המשפט הזה אתה מעוכב לחצי שעה כי אני שוטר חרא? סתם טיפ לחיים שאתה נעצר ע"י משטרה תתחיל להקליט את האירוע, עדיפות לוידאו. אם המשפט הזה היה מוקלט הייתה יוצא זכאי, שוטרים חמומי מוח וחיים בסרט זה קלף מנצח. בכל מקרה מזל שהשוטרים הם גם לא שופטים, לפי דעתי במקסימום תקבל קנס וכמה נקודות וזה בלי עורך דין. אם תראה בעזרת גוגל מפות היכן התרחשה התקרית, ותספר מה אמרת לשוטר ברגע שהוא עצר אותך, אז יהיה יותר קל לעזור לך. ואתה זוכר במקרה אם הייתה לו מצלמה על הקסדה? או על הקטנוע?
  21. ניסה לחסוך את השניה של העצירה, ובסוף עמד 20 דקות וקיבל דו"ח של 250 ש"ח + 4 נקודות. גם זה שלפניו לא עצר, אבל השוטר לא שם לב כנראה.
  22. אתה תהיה מופתע עד כמה סוכני ביטוח לא מבינים כלום בכל מה שקשור לחוקי תעבורה ואשמה בתאונות.
  23. בשביל להימנע מכל מguya72 רשם תיקח עורך דין.
  24. התופסן שלה מודבק לשמשה, המצלמה עצמה יושבת על מסילות...
×
×
  • תוכן חדש...