Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני כתבתי בזמנו על ערבי מפגר שחתך אותי כי דיבר בטלפון תוך כדי נהיגה, קיבלתי התראה ושאלו אותי "מניין לך שהוא היה ערבי".

התשובה אגב הייתה פשוטה, 1) הוא חבש כאפייה לראשו, ו-2) החלון היה פתוח, והוא דיבר ערבית...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לא ממש הבנתי מה הקטע.

[video=youtube;C92YJmAAv-U]

פשוט פסיכופטים האחים גואמה או איך שלא קוראים להם (עושים הובלות עבור שופרסל).

אגב מה דעתך על פסי ההאטה החדשים? :-D

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לא ממש הבנתי מה הקטע.

נתקע במדרכה מחוסר תשומת לב ואז ההגה הסתובב עד הקצה. קצת יותר מהר ואפשר להפוך ככה אוטו כשעולים משוליים

פורסם
לא ממש הבנתי מה הקטע.

אני יכול לנחש:

אפשרות ראשונה

הוא ראה אותך וראה שאתה ממשיך בנהיגה למרות שהוא חתך אותך בצורה בוטה להפליא, הוא פחד וניסה לאפשר לך להמשיך בנסיעה לאחר שהוא יעלה על המדרכה.

אפשרות שיותר סבירה בעיני, זה קבלן משלוחים שנתן לילד שלו לנהוג קצת.

ושאלה לי אלייך: למה לא ניגשת אליו לברר אם הכל בסדר? אולי קיבל התקף לב?

פורסם

אשתי נהגה - עברנו לידו באיטיות, הבחור הצעיר מאחורי ההגה הסביר לנוסע מה קרה תוך צעקות ונפנופי ידיים. לגבי פסי ההאטה, צבעו אותם כמה ימים אחרי ההתקנה, גאוני.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם
לא ממש הבנתי מה הקטע.

לרגע תהיתי "נו, ביג דיל, חתך אותך" ואז הגיע הטוויסט המעניין :-D

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם (נערך)
טוב, באמת מיותר להתווכח איתך.

לגבי ה"פופוליסט זול" - איפיינת את עצמך מעולה, המשפט "הפוסל במומו פוסל" יושב עליך בול.

בניגוד אליך, אני לא אומר שטויות כשאני לא יודע.

אגב, אייל (שהוא להבדיל ממך, באמת שוטר שאמון על אכיפת החוקים) הצביע לך על עבירת תנועה שביצעת. כמובן שאתה תמשיך לתרץ ולספר סיפורים.

אייל שכח לציין כי בעבירות תנועה אין רכיב נפשי רק עובדתי, משמע השאלה כאן לא "האם הבהבת כדי לסמן לה שאתה רוצה לעקוף?" אלא השאלה היא "האם תכננת לעקוף כשהבהבת?" והתשובה היא כן כפי שכתבתי לברווז ולאייל, אלא שזה לא היה אפשרי לתת זכות קדימה ולעבור נתיב.

תשאל כל עו"ד תעבורה מתחיל.

אני לא יכול לומר ב 100%, אבל אני מאמין שהתאונה עם המסחרית קרתה באשמת המסחרית אבל בגלל הניסיון שלך להראות לו מי הבוס ושאליך לנתיב הוא לא יידחף. מעניין יהיה לראות את הסירטון בכל זאת (משום מה, לא ניראה לי שתעלה אותו לפה).

א. את הסרטון הראיתי לקצינת התנועה, התגובה "אין כאן שום דבר" פשוט כי הפגיעה היא מאחור. אפילו את המכה עצמה לא רואים בבירור כי תופסן המראה היה רופף כמו שניתן לראות בסרטונים הראשונים שהעליתי, ומישהו כבר שאל מה העניין של המצלמה הרועדת.

ב. מעניין איך מסחרית מצפה להידחף לנתיב דרך הפגוש האחורי שלי (!), הוא כנראה ניסה להידחף מאחוריי בלי לאמוד את המרחק נכון. אבל מכיוון שהבחור היה עסוק ב"זין אני נותן לך פרטים" אני לא יודע מה הוא חשב.

ג. לאחר תגובת קצינת התנועה לסרטון הוא נמחק (ליתר דיוק לא נשמר), מכיוון שאין בו שום ערך ראייתי.

ד. אני מתחיל לחשוב שאתה היית הנהג במסחרית בתאונה הזאת.

אני מקווה שלא תקבל את ההמלצה על התנדבות למשטרת התנועה. אני לא רוצה לדמיין איך אתה הולך לנהוג בניידת, שבה כמובן שתפעיל את הצידוק שהכל מותר לך לצורך תפיסת עבריין תנועה, אם אתה נוהג כפי שאתה נוהג כנהג רגיל.

שוב, האתגר למצוא בסרטונים שלי עבירה אחת עומד בעינו.

עד אז אתה Full of shit.

בכל אופן תהיה שקט, אין לי מספיק זמן פנוי כדי להתנדב לתנועה, אם היה לי כבר מזמן הייתי מתנדב.

היה מתנדב כזה במשטרת פתח תקווה, שכשהיה נדמה לו שראה נהג מדבר בנייד בנתיב הנגדי, בשביל להגיע אליו הוא היה מבצע לפחות 5 עבירות מסוכנות בדרך (נסיעה נגד כיוון התנועה, פרסה באיסור, רמזור אדום, מהירות ועוד ועוד).

עכשיו עניינת אותי, בוא בבקשה ותמצא עבירה אחת מהרשומות שאני ביצעתי, אחת.

לגבי המשאיות/מסחריות - אין מה לדבר איתך בכלל בנושא, ניראה לי שעכשיו כבר מובן בבירור לכל קוראי השרשור כי לך

אכפת מעצמך ומעצמך בלבד, טובתך קודמת לטובת כל אחד אחר. להתחשב בנהג אחר? למה מה קרה?! אז מה אם יש לו חצי טון סחורה לפרוק?! שילך קילומטר ברגל, הרי הוא בחר עבודה כזאת אז שייחנק. הנהגת ליד לא בטוחה לאן להשתלב בשעת לילה? שתעוף הכלבה מהכביש, מה היא מפריעה לאדון בוולוסטר לנסוע, בוא נסנוור אותה עד שתעלם סוף סוף מהנתיב, גם אם היא תעלם לתוך פגוש של מישהו אחר, העיקר שהיא תפנה להוד מעלתו את הכביש.

אז ממי נראה לך שאכפת לי? ממך? מכלבה טיפשה שרוצה לעקוף את הפקק והכל כשר כדי לקצר 15 דקות מהמסלול? מחמור ששם משאית באמצע נתיב באמצע צומת כי הוא צריך להוריד סחורה פה, והוא צריך לחנות על הכניסה לחנות.

ואני מת לראות את הסבל הזה שמוריד חצי טון סחורה על הגב שלו, באמת שאני מת לראות אחד כזה, באותו רגע אני שם לו 1000 שקל מזומן ביד.

אני רק שאלה: לא קראתי את תיאור התאונה המקורי ולא הבנתי מהכתוב מי הואשם באי שמירת מרחק: אתה ליאור?

יבגני, בתאונת חזית אחור, את מי ניתן להאשים באי שמירת מרחק?

עכשיו שענית על השאלה אני אזכיר שהפגיעה אצלו בפגוש הקדמי ימני, הפגיעה אצלי בפגוש השמאלי אחורי ובכנף השמאלית אחורית.

ועכשיו מה התשובה לשאלה ששאלת?

קיבלת הסבר מאלף הכולל ציטוט החוקים משוטר, ובחרת להתעלם ממנו באלגנטיות ולשנות את המשמעות של החוק בהתאם לפרשנותך האישית.

אני אצטט את התגובה שנתתי ל-m1011409:

אייל שכח לציין כי בעבירות תנועה אין רכיב נפשי רק עובדתי, משמע השאלה כאן לא "האם הבהבת כדי לסמן לה שאתה רוצה לעקוף?" אלא השאלה היא "האם תכננת לעקוף כשהבהבת?" והתשובה היא כן כפי שכתבתי לך ולאייל, אלא שזה לא היה אפשרי לתת זכות קדימה ולעבור נתיב.

תשאל כל עו"ד תעבורה מתחיל.

אתה חוזר על המנטרה שלך של "לא להישאר בעמידה בכביש מהיר כי זה מסוכן". בפועל, יש 1001 דברים שיכלת לעשות כדי למזער את הסיכון לרמה הקרובה דייה לאפס כדי שהיא תהיה מקובלת עליך. במקום זה, בחרת לסנוור את המסכנה כמו ערס עם סטיקלייט ומאגלייט בדיסקוטק שקיבל הזדמנות להפעיל את הסטרוב בנוסף.

כמו מה לדוגמה?

איך אתה קורא לאנשים אחרים שעושים את זה? אה, רגע, אלו בריונים. לא? לא לתת בכח לאנשים להיכנס לנתיב זה לא בריונות? אז מה היא כן בריונות?... אני שואל, אני קטן, עוד לא מבין.

אני לא משתמש בכוח, אני משתמש בשכל, אני מזהה בד"כ כאלה כבר במראה האחורית, הם מגלים שהם לא יכולים להידחף הרבה אחרי שהדלת נסגרת.

כמה שנים יש לך רישיון אם אפשר לשאול?

לי יש רישיון 11 שנים. בתוך כל הזמן הזה, חוויתי רק תאונה אחת. וכן, גם לי לצא לעמוד בכביש מהיר, יצא לי ללחוץ על הברקסים חזק, יצא לי לסטות מהנתיב, יצא לי לעבור על קו לבן רצוף, יצא לי לעשות הרבה דברים כדי להימנע מתאונה. אבל יש מה לעשות, ואכן עשיתי. אבל אתה משום מה לא יכול, לפי מה שאתה מתאר- יש לך פחד משתק מתאונות. חביבי, מי שפוחד לעלות על הכביש, שיישאר בבית.

לי יש רשיון כבר 10 שנים, כמה קילומטרים אתה עושה בשנה? אני עושה מעל 45K, בשנים מסוימות גם מעל 60K.

אין לי פחד משתק מתאונות, אלא שאני מעדיף לא להיות מעורב בתאונה, בטח לא בגלל שטיפשה אחת החליטה שככה היא מקצרת לעצמה 15 דקות של פקק.

הוכחת לי שאתה בריון כביש כמו אלו שנדחפים בדיוק, רק מהצד השני של המטבע.

אתה מדבר שטויות אבל עסוק ב"להוכיח" לי שאני טועה.

עובדה: קרא שוב את מספר התאונות שהיו לך ואת מספר התאונות שהיו לי. אני לא מתבייש לומר שאני עושה את כל מה שאני יכול (לצערי, יש לציין- אני ממש לא אוהב את העובדה שאני מציל גם את האדיוטים מעצמם) על מנת להתחמק מתאונה.

אתה מוכן גם לשתף בעוצמת התאונה והנסיבות שלה? אני את שלי שיתפתי.

טעויות קורות.

טעית? שכחת? תמשיך ישר ותסתובב במחלף הבא.

מצב כזה כמו שיש בוידאו הוא לא מקובל על הכביש באף מקרה, נקודה.

גם לי קרה שטעיתי בדרך, אתה יודע מה אני עשיתי? המשכתי בנתיב שלי ועשיתי עיקוף או הסתובבתי. אני בטח לא עמדתי באמצע כביש מהיר כי "התבלבלתי".

חשבת על כך שהיא עשוייה "להינעל" על מצב עמידה ולהישאר כך עד שתפסיק להבהב או שתעבור נתיב?

היא לא ננעלה על שום דבר חוץ מאשר על לחפש איפה להידחף לנתיב הימני ובינתיים לקשקש על הטלפון שלה.

אם יכלת לעבור בבטחה לשמאלי. למה למען השמן לא עברת במקום לסנוור אותה כמו ערס עם סטיקלייט במועדון?!

זה מה שאני מנסה להסביר לך, לא יכלתי לעבור בבטחה לשמאל, התנועה בנתיב השמאלי הייתה על 90 קמ"ש (להערכתי אפילו יותר, אבל נניח 90 קמ"ש), אני הייתי בעמידה על 0 קמ"ש, הייתי צריך מרווח של בערך 10 שניות כדי לעבור נתיב ולהאיץ מ-0 ל-90 קמ"ש, וגם אז הייתי צריך עדיין מרווח של עוד בערך 250 מטר שהרכב בנתיב השמאלי עובר בזמן שאני מאיץ. סה"כ הייתי צריך בערך 400-500 מטר פנויים מכל רכב.

איך היא תעלם, הרי בריוני כביש לא יתנו לה להשתחל לתוך נתיב לא פנוי. אה, רגע... מצטער, לא התכוונתי...

מה עושים מי ש"שוכחים" בגרמניה? ובצרפת? ובארה"ב? ובקנדה? הם ממשיכים על הנתיב שלהם. לשם היא יכלה להיעלם ולשם היא הייתה צריכה להיעלם.

פרשנות: אם אתה רואה מישהו נותן מכות למישהו אחר, אתה בא ומפוצץ את האמ-אמא של המישהו במכות, ואחרי זה גם את המישהו השני. כדי שיהיה צדק, ששניהם יחטפו.

או אולי אתה רק מפוצץ את הביריון במכות, כדי שלא יקראו לך ביריון אלא גיבור.

פיספסתי משהו?

כן, את הכל בעצם, לפי ההגיון שלך אם בריון בהפסקה של בית הספר בא ורוצה לקחת לך את הסנדוויץ' ואתה אומר לו "לא" אז אתה הבריון.

בהצלחה לך.

כשאנשים רואים שמישהו עושה משהו אחד, ובטוח שהוא עשה משהו אחר, האינסטינקט הוא להגיב, להעמיד את האדם על טעותו ואת הטעות על דיוקה, על מנת לעזור, לקדם, לשפר.

רוב קוראי השירשור הגיבו לך על כך שאתה נוהג בבריונות, ותגובתך נעה בין "לא קמצן, חסכן" כמאמר הפרסומת (פועל יוצא, אתה לא מוציא כסף והתיאור הוא סמנטי בלבד) ל"נה-נה-בננה, הכל חוזר אליך וחאקי בידיך" וה"אני יודע שאתה, אבל מה אני" האין-מותי.

אני לא נוהג להגיב ולכתוב מגילות, ואני גם לא מחפש אותך- זה פשוט כבר צד לי את העין ואת תשומת הלב.

פלוס, זה אחלה אימון עבורי למשימות הניהול שיש לי בעבודה הנוכחית שלי, להבדיל-שם יש לי גנון לא נורמאלי :lol: ליום ראשון אני כבר מכין את עצמי לדיון עם הסמנכ"ל הכולל צעקות ובכי לגבי "אני לא רוצה שהם יתקלחו במקלחת של העבודה" מחד ו"אתה מפריע לי, תצא לרגע מהמקלחת" מהצד השני. אמיתי לגמרי.

בהצלחה, ועדיין רוב קוראי השרשור טועים, אפילו אם נלך לפי הגישה המחמירה לחלוטין שההבהוב שלי הוא עבירה (והוא לא, יסוד נפשי וכו'), אבל גם אם נניח, אז הבהוב לא מוגדר כעבירת בריונות :D

אל תשכח1 - גלילאו הושם במעצר כיוון שטען שכדור הארץ סובב סביב השמש ולא הפוך.

אל תשכח2 - "חוכמת ההמונים" רלוונטית למקרים מסוימים, בעיקר כשניתן לעשות ממוצע.

---------------------------------------------------------------------

מה יש לנו היום?

תאונה בין אופל אסטרה סטיישן טורבו עם פרסומת של "HILTI" (מ.ר. 78-548-53) שהנהג עסוק במשהו אחר, לא בכביש וגם קצת גולש מהנתיב שלו, ובין מיצובישי לאנסר דור אחרון (מ.ר. 42-841-66) שהנהג מחפש לקצר 5 או 6 מכוניות בפקק.

נהג האופל דווקא שם לב לקטנוע שמזגזג שם והצליח לא להיכנס בו, אבל כשהלאנסר עובר נתיב הוא כבר פיספס.

אגב לפחות עד הצומת הקרוב הם לא עצרו להחליף פרטים, ובצומת הקרוב שניהם המשיכו ישר, מה שאפשרי משני הנתיבים שרואים וגם מהנתיב שמצטרף מצד ימין, ככה שלא ברור לי בכלל הרעיון לעבור לנתיב האמצעי ולאחר מכן לימני (לפחות האופל עבר לנתיב הימני).

המקום: דרך אלוף שדה ברמת גן לכיוון ת"א, מייד לאחר המנהרה.

אם הנהגים המעורבים צריכים את הסרטון צרו איתי קשר בפרטי.

הסרטון השני שלנו להיום כולל תאום סיאמי לנהגת האוואו, הפעם נהג מונית שירות (91-703-26), מה הוא לא יעשה כדי לעקוף בדיוק 3 מכוניות בפקק לפנייה ימינה?

הפעם סחבק היה לבד ברמזור עם אוטובוס שעצר בתחנה, ככה שהנתיב השמאלי היה פנוי אז בוצעה סטייה לנתיב השמאלי וחזרה לנתיב הימני.

המקום: שדרות ז'בוטינסקי בבני ברק.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה משעשע שאדם רושם שורות ארוכות של גיבוב מלא שטויות וצידוקים עצמיים ולבסוף כותב לי דבר כזה.

חשבתי להגיב לך תגובה ארוכה ומפורטת, אבל זה ממש מוציא את השרשור מהקשרו, מה גם שזה לא מועיל בכלום במקרה שלך.

הדבר היחיד שאני יכול לומר לך, זה שאני משתתף בצערך (ואני מאמין שקוראי השרשור מבינים למה אני מתכוון).

תפסיק להשוות את עצמך לגלילאו וכמוהו, אין שום קשר בינך לבינם וההשוואה שלך אליהם מגוחכת ועלובה לחלוטין.

אתה בסה"כ נהג ביריון, עצבני, שנוהג כל הזמן "על פיוזים" ומחפש מי לא בסדר ועם מי אפשר לריב על הכביש, לצפצף לו, להבהב לו וכן הלאה.

אני מציע לך להירגע, קודם כל בשביל עצמך ובריאותך ואח"כ גם עבור שאר משתמשי הכביש (שכפי שאמרת, לא אכפת לך מהם).

פורסם (נערך)

אני תמיד רגוע.

אגב עליתי עליך? אתה נהג המסחרית או אולי הנוסע שלצידו?

כי זה מאוד מעניין שאתה מנסה לקבוע דברים הפוכים למה שקבעה קצינת תעבורה.

אני גם לא משווה את עצמי לגלילאו גליליי, אני רק אומר שהטיעון "כולם אומרים X אז זה נכון" הוא מטומטם.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מה אתם רוצים מ

m3x7r3m3 ?!?

הבחור צודק לחלוטין ואתם טועים.

יש חוק ועליו יש לשמור, לא משנה במה זה כרוך, אז אם הפוסטמה התעוררה מאוחר - אין להשתלב יותר כי זה כרוך בעצירה באמצע כביש מהיר.

עשתה טעות - שהיא תשלם עליה! סעי עד למחלף הבא ותסתובבי, תאבדי את חמש דקות ולא כל הנהגים מאחוריך יאבדו חמש דקות בגלל טעות שלך

למה כל הנהגים מאחור צריכים לשלם על טעויות של אחרים, במקרים מסויימים זה 10 נהגים ובמקומות מסויימים זה 100,000.

אם כולם היו שומרים חוק - כפי שאמור להיות - לא היה למר m3x7r3m3 על מה להתלונן, את כל הביקורת שלכם תפנו לאלה שלא שומרים על החוק, שלא שומרים על הימין, שמבחינתם על כל טעות ופיספוס שלהם כל עם ישראל צריך לשלם, או תחת הכותרת המרכזת הטובה ביותר לאיגוד כל העבירות האלה - חוסר התחשבות טוטאלי בחברה בה אתם חיים.

כבר חתמתי...

פורסם (נערך)
האמת? מינואר לא הזדמן לי לנהוג על רכב גדול יותר ממשפחתית סטנדרטית, אבל זה היה יכול להיות צירוף מקרים משעשע.

קצת פרנואידי מצידך הייתי אומר.

זה היה יכול להיות מעניין, כי אתה בטוח שאתה מנטליסט מסוג כזה או אחר, יודע מה קרה במקום מסוים בשעה מסוימת למרות שכולם אומרים הפוך וכשהעובדות לא מסתדרות עם הטענה שלך.

המסקנה הייתה פשוטה, או שאתה בטוח שאתה מנטליסט (ואם כן אתה אחד גרוע), או שאתה הנהג המעורב ואז יש לך אינטרס, אבל לא טרחת לכתוב גילוי נאות.

אז אפשר לסכם שאתה קורא מחשבות גרוע?

מה אתם רוצים מ

m3x7r3m3 ?!?

הבחור צודק לחלוטין ואתם טועים.

יש חוק ועליו יש לשמור, לא משנה במה זה כרוך, אז אם הפוסטמה התעוררה מאוחר - אין להשתלב יותר כי זה כרוך בעצירה באמצע כביש מהיר.

עשתה טעות - שהיא תשלם עליה! סעי עד למחלף הבא ותסתובבי, תאבדי את חמש דקות ולא כל הנהגים מאחוריך יאבדו חמש דקות בגלל טעות שלך

למה כל הנהגים מאחור צריכים לשלם על טעויות של אחרים, במקרים מסויימים זה 10 נהגים ובמקומות מסויימים זה 100,000.

אם כולם היו שומרים חוק - כפי שאמור להיות - לא היה למר m3x7r3m3 על מה להתלונן, את כל הביקורת שלכם תפנו לאלה שלא שומרים על החוק, שלא שומרים על הימין, שמבחינתם על כל טעות ופיספוס שלהם כל עם ישראל צריך לשלם, או תחת הכותרת המרכזת הטובה ביותר לאיגוד כל העבירות האלה - חוסר התחשבות טוטאלי בחברה בה אתם חיים.

לא רק ביזבוז זמן, במקום הספציפי שבו עמדה הפוסטמה יש בתדירות בערך של אחת ליומיים תאונה זהה לחלוטין, משמע גאון הדור מחליט לעקוף את הפקק אבל הרכב שמאחוריו לא מספיק לעצור.

לא פעם ולא פעמיים הרכב שמאחורה היה מסחרית או משאית, אתם יכולים לנחש מה בד"כ נשאר מהרכב הקדמי.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...