Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה חסר שכל אדם צריך להיות כדי לעבור באדום מלא?

במיוחד ליד משטרה

במיוחד אחרי שהוא כבר עצר עצירה מלאה ברמזור וחיכה (כמעט) כמו כולם?

פורסם

הוא הסתכל על הרמזור מקדימה ולא על הרמזור שלו (אני מדבר על הסרטון הראשון).

לא צריך להיות כזה דביל, מעט חוסר תשומת לב ועוד במקום שאתה לא מכיר וזה עלול לקרות גם לך.

בגלל אנשים כאלה תמיד צריך להוריד מהמהירות ולהיות עם כל תשומת הלב בצומת.

לגבי המזראטי, כן, פשוט אידיוט.

פורסם

למזראטי היה תזמון מושלם. עדיין נשאר אידיוט, טעות של רבע שניה היתה עולה לו בנזק גדול (וקרוב לודאי באבדן הרשיון להרבה זמן).

ד"א - מישהו ירד פעם בחורב לכיוון פיק"א בשעות הבוקר המוקדמות? הרמזור של הולכי הרגל נמצא דיוק מול הפנים, הרמזור לרכב בסטיה לימין. מטעה ביותר. המזל הוא שהירוק בשני הרמזורים מתוזמן יחד, כך שאפשר לנהוג לפי הרמזור של הולכי הרגל :roll:

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כך שאפשר לנהוג לפי הרמזור של הולכי הרגל :roll:

מאוד לא מומלץ, יכול להיות שישנו את התזמון בעתיד ולא תדע פתאום מה נפל עליך.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)
למזראטי היה תזמון מושלם. עדיין נשאר אידיוט, טעות של רבע שניה היתה עולה לו בנזק גדול (וקרוב לודאי באבדן הרשיון להרבה זמן).

ד"א - מישהו ירד פעם בחורב לכיוון פיק"א בשעות הבוקר המוקדמות? הרמזור של הולכי הרגל נמצא דיוק מול הפנים, הרמזור לרכב בסטיה לימין. מטעה ביותר. המזל הוא שהירוק בשני הרמזורים מתוזמן יחד, כך שאפשר לנהוג לפי הרמזור של הולכי הרגל :roll:

לא חסר לך מקרים שבכלל לא רואים רמזור מקדימה והוא נמצא בדיוק מעלייך.

ז"א שאם אתה ראשון ברמזור אתה לא מודע לצבעו - מחלקת רמזורים \ תכנון ובנייה, הלו?!

דבר נוסף שמטריד אותי, למה לעזאזל חייבים בצמתים להסתיר לי את אי התנועה עם פרחים וצמחיה (בגובה של יותר מכמה ס"מ - שיכול להסתיר בנאדם) ?

אני רוצה לראות הכל!

עריכה אחרונה על ידי Nissan Skyline GTR
פורסם

תראו, אני מכיר את הצומת רק 46 שנים ונהגתי בו בכל גלגוליו, כולל כאשר עדיין היה "כיכר" (במקום של מאפית אריאל היה קיוסק באמצע אי תנועה מלבני), ואני מודע לבעייתיות, אבל מישהו שלא מכיר את המקום בהחלט עלול להתבבל. בכל מקרה - אין שום סיכוי שישנו את תזמון רמזור הולכי הרגל ביחס לרמזור הרכב בפניה ימינה - כיון ששניהם זקוקים לעצירת אותמ זרמי תנועה.

לגבי נושא הרמזור הגבוה - המצב אצלנו הוא מהמשופרים שבעולם, כיון שמקובל רמזור מרוחק (ובמקוות שאינו קיים הדבר מצויין על תמרור - למשל בצומת דולפין, למגיעים מבת גלים). יש גם פתרון בדמות רמזור קטן המותקן בגובה עיני הנהגים. באירופה נתקלתי ברמזורים מרוחקים שצריך לחפש אותם פינלנד - הרבה רמזורים מרוחקים נמצאים בזוית של ^45 ויותר מקו הראיה. בהולנד עוד יותר גרוע - בדרכים בין עירוניות הרמזורים מותקנים על גשרים מעל הדרך (רמזור לכל נתיב) ואין רמזור מרוחק - כלומר אם פספסת את קו העצירה ב-30 ס"מ לא תוכל לראות את הרמזור. צריך להתרגל לעבור את הצומת גם בצהוב - הרמזורים מתוזמנים לכך - כיון שאם לא תעצור לא תדע מה קורה ברמזור המיועד לנתיב שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה שעצוב בסרטון הזה, שמאחורי נוסע רכב, מאחורי הרכב שמאחורי נמצאת ניידת של משטרת התנועה.

אין לי מושג אם השוטר באמת לא ראה או שהעדיף לא להסתכן ולעקוף בעצמו על קוו לבן (אישית חושב שבכלל ציפה לדברים אחרים).

היום שעברתי בצומת מצד שני שמתי לב שמדובר בשישה נתיבים!

פורסם

גם אם השוטר הבחין בעקיפה, כנראה שהחליט לוותר ולא לאכוף את החוק.

על מנת לתפוס את ה"עבריין" הוא היה צריך לעקוף שני רכבים ומשאית פול טריילר בכביש צר, משמעות הדבר לסכן מספר רב של אנשים בשביל לתפוס עבריין אחד.

פורסם (נערך)

פגע וברח

חברים אשמח לעזרתכם בזיהוי מס' רכב שפגע ברכב של ידידה ו כמובן לא עצר להשאיר פרטים.

רגע הפגיעה הוא ב 0:50

מדובר בלנסר האפורה עם המתלה אופניים.

http://youtu.be/_w6wDXq8gxs

עריכה אחרונה על ידי yaari30

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

תראה אני לא ליד מחשב אבל קשה לי להאמין שאפשר לזהות את המספר של הלוחיות רישוי, המתלה אופניים לא תורם לתהליך.

רק שתדע שאם אתה רוצה שבאמת יוכלו לעזור לך תעלה להורדה את הקובץ המקורי, האיכות ביוטוב על הפנים.

אנחנו מדברים על ירכא נכון? לכו תבדקו אם לעסקים באזור יש מצלמות אבטחה שתיעדו את זה, אני די בטוח שלתחנת דלק יש מצלמות וגם לעסקים לפניה ואחריה.

אבל הכי חשוב שתמצא תיעוד של התאונה עצמה כי עם הסרטון שברשותך אי אפשר להוכיח איזה רכב פגע בך.

הבנתי שזה קרה לידידה שלך, פשוט יותר נוח לי לענות לך.

פורסם (נערך)

CAR141 - אני מסכים אכן המתלה לא תורם בכלל לתהליך, אני מעלה כרגע את הקובץ המקורי ונראה מה נוכל לעשות איתו.

אכן מדובר על ירכא ואכן כבר חשבנו על תחנת הדלק שממש בשטח הצילום אני רק מקווה שהתחנה תסכים לשתף פעולה ושנוכל לקבל את הוידאו.

העניין שבתחנות דלק המצלמות ממש לא משהו מבחינת איכות, ככה שאולי נראה את הפגיעה אבל זה עדיין לא תורם לנו כי אין מס' רישוי.

אנסה בהמשך לקחת הקלטות קודמות אולי רואים אותו משתלב או עוקף.

לירוי1 - זאת גם שאלה שאני שואל את עצמי, ואין טעם אפילו לנסוע אחריו פשוט להקריא מס' רישוי בקול בישביל מה יש מצלמה.

*עריכה: הנה הסרטון באיכות הכי גבוהה להורדה.

http://www.upf.co.il/file/818055352.html

עריכה אחרונה על ידי yaari30

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...