Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב. 

לאמא שלי יש סוזוקי סוויפט 2021, עם 160,000 ק"מ. לאחרונה אמא שלי הרגישה שמדחס המזגן לא עובד, מה שגרם לה ללכת למוסך סוזוקי 4 פעמים בחודש האחרון, כאשר כל כמה ימים המדחס מפסיק לעבוד. אני חשדתי שהבעיה לא המדחס, אלא עמוקה יותר, אך המוסכניק טען שאין בעיה בשאר חלקי המזגן. כרגע נושא המדחס עדיין באחריות כך שהמוסך מחליף לה בחינם, אבל עדיין לא הגיוני לי שמדחס חדש מתנהג ככה. אני יודע שיש הליכים לתביעה ייצוגית כלפי היבואן, כך שאם יש מישהו שיש לו את הרכב והצליח להתגבר על הבעיה, או בהליכים משפטיים בעניין, אשמח שיכתוב כאן או בפרטי.

הבעיה השנייה קשורה לתיבת ההילוכים האוטומטית. מנהל המוסך טוען שהגיר מחליק הילוכים (גיר אוטומט). לי זה נשמע הזוי שרכב בן 5 עם 160,000 ק"מ, הגיר האוטומטי מחליק הילוכים.  מה גם שהרכב טופל אך ורק במוסך סוזוקי, כך שאם הייתה בעיה בגיר, הייתי מצפה שיעלו על זה. כששאלתי אותו אם החליפו שמן גיר, הוא טען שאין צורך בכלל (כבר מראה שהוא או פחות מבין, או מנסה לחרטט אותי). מה עושים שהגיר מחליק הילוכים? שיפוץ גיר? תודה לכול העונים   

פורסם
לפני שעה, david3692 כתב:

שיפוץ גיר?

אמור להיות באחריות? אם כן שהחברה תחליף לה בחינם

לאבא שלי הלך גיר רציף בטויוטה עם 170KKM כך שזה לא מופקע, לגיר רציף יש כשלים לעיתים [בהנחה וזה סוג הגיר שלך, אינני בטוח אבל ככה נראה לי]

אגב היה קטע שטויוטה שמו לו משופץ, והלך שוב ונאלצו לשים לו חדש והכל בחינם, הוא משלם 1000 בשנה הארכת אחריות

לגבי שמן גיר כן צריך להחליף למיטב ידיעתי כל 60

אבל זה תלוי בהנחיות יצרן האם הוא מחייב

משתדל לעזור

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...