Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו כשאתה רושם את זה, קצת משעשע לראות את נהג המשאית (העבריין) מתעופף מצד לצד בתא הנהג הרחב שלו, מזל שיצא ללא פגע.

המאזדה, שהגיעה במהירות מאוד גבוהה, חטפה בקטנה. נראה שהדלת השמאלית אחורית לא נמעכה משמעותית. הפגוש התעופף בקטנה והרכב קיבל תנע זוויתי (כנראה לא התהפך, וגם אם כן, במהירות כזאת שהיא גבוהה לתנאי הדרך אבל לא עצומה באופן מוחלט - התהפכות היא לא קטלנית. אם כולם חגורים ולא היה נוסע אחורי שחטף חבטה ישירה, אני משער שאין נפגעים קשים.

לי נראה שהבחור שמגיח ב 1:20 הוא נהג המאזדה. אם יש דוברי רוסית בקהל שיכולים לאתר דיווחים נוספים, זה הזמן!

פורסם

שילוב של ילד שלא שם לב לאן הוא נוסע, עם נהג משאית פרוע שנוהג במהירות גבוהה ואינו מציית לתמרור "תן זכות קדימה" (שימו לב שבכיוון של המשאית יש משולש על השביל מימין, נראה די קלוש על הרקע).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כפי שאמרתי קודם, אם אתבקש זה מה שאעשה, ולכן זה מה שאעשה מהסרטון הבא.

יש עדיפות לאיסוף על בסיס יומי / דו-יומי / שבועי / כל בסיס אחר?

דו-יומי או שבועי יהיה נחמד :mm_yeah:

בעיקרון כל כמה ימים סרטון אחד של כמה דקות יהיה מעולה.

אבל זאת רק דעתי.

פורסם

תזמון לא מי יודע מה היה לו בשביל לעשות פרסה :-D.

---

m3x7r3m3 - לאחר פניות שקיבלתי בה"פ מחברי פורום שכותבים את דעתם עליך ואופייך בהווה וכן

צורת התנהגותך בדיונים קודמים, הוחלט פשוט להתעלם ממך, לדלג הלאה ולא לבזבז את הזמן לשווא.

* כל אחד יעשה את השיפוט שלו לגביך, ואני לא ממליץ או מייעץ לחברי פורום אחרים להתעלם או לא להתעלם ממך.

פורסם

[

feature=player_detailpage

עקיפה מסוכנת במקום אסור.

ב 0:29 גולף כסופה "נדבקה" אליי , כעבור כמה שניות היא עוקפת בצורה מסוכנת מצד ימין

פורסם

אם אני יודע שאני צריך להשתמש בנתיב היציאה של הכביש, אני לא אהיה בנתיב השמאלי ביותר אסע מהר אחתוך 2 נתיבים ואבלום בצורה די חזקה.

אבל זה רק אני.

לגבי הסרטון, נהג הגולף לא רק שביצע את העקיפה בצורה מסוכנת ולא חוקית,

גם נדחף לנתיב הימני בכביש הראשי ומשתלט בצורה מכוערת על חצי הנתיב באופן כזה שמאלץ את הסיטרואן הקטנה לעבור נתיב.

אז יש פה: מעבר נתיבים מסוכן, עקיפה מימין על השוליים, אי מתן זכות קדימה.

פורסם

וגם השתמש בנתיב השתלבות בתור נתיב לעקיפה כדי לעקוף את המצלם

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

טום (או תום?) זה נראה כמו צילום חי של משחק סמארטפון

הפתעת אותי!

אתה שכחת את המונח "נתיב האצה"?

ואני חשבתי שהזיכרון שלך הוא אין סופי. :wink:

לא שכחתי, אבל כשהנתיב הזה מתמזג לתוך נתיב האצה משלו היה נראה לי קצת בדיחה לקרוא לזה "נתיב האצה לנתיב האצה" ;)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...