Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא סרטון כל כך מרגש, סתם שוטרת בלי יותר מידי שכל.

היא עומדת ליד הניידת שלה, רכבים שיש להם רמזור ירוק נוסעים, והיא פתאום מחליטה להתפרץ לכביש ולעצור באופן אקראי בחורה בפתאומיות, סתם סיכנה את עצמה ואת הנהגים בלי סיבה.

פורסם

אני רק חושב כמה זמן לוקח להכין תגובה ארוכה כמו שכתבת פה, ועוד עשרות כמותה - ואני מתעייף.

די, נו, אתה צודק, כולם טועים.

אבל אתה נודניק.

כן, אני יודע, נודניק זו מילה מהבוידם, אבל אין מתאימה ממנה.

בהצלחה.

עריכה: לאן נעלמה התגובה הארוכה של הבחור שאכלו לו שתו לו חתכו לו עצרו לו לו לו לו?

תגובתי הנ"ל היתה בשבילו. חבל.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

עם כל הכבוד, לא אני, לא אתה וגם לא החברים האחרים כאן קובעים מה זה עבירת בריונות בכביש.

והבהוב לא נכלל בהן.

קיבלת הסבר מאלף הכולל ציטוט החוקים משוטר, ובחרת להתעלם ממנו באלגנטיות ולשנות את המשמעות של החוק בהתאם לפרשנותך האישית.

המטרה לא הייתה להישאר מאחוריה בנתיב, אבל לא התאפשר לי לעבור בצורה בטיחותית.

מכיוון שהמטרה לא הייתה להישאר מאחוריה לא הפעלתי איתות מצוקה אלא חיפשתי במראה הזדמנות לעבור נתיב.

בינתיים הבהבתי כי זה סופר-מלחיץ לעמוד דומם באמצע כביש מהיר והמטרה הייתה שהיא תתפנה משם.

אתה חוזר על המנטרה שלך של "לא להישאר בעמידה בכביש מהיר כי זה מסוכן". בפועל, יש 1001 דברים שיכלת לעשות כדי למזער את הסיכון לרמה הקרובה דייה לאפס כדי שהיא תהיה מקובלת עליך. במקום זה, בחרת לסנוור את המסכנה כמו ערס עם סטיקלייט ומאגלייט בדיסקוטק שקיבל הזדמנות להפעיל את הסטרוב בנוסף.

אני לא בריון לעברייני תנועה, אבל אני לא מתבייש בזה שכשעומדת לי האפשרות אני לא נותן להם להיכנס.

איך אתה קורא לאנשים אחרים שעושים את זה? אה, רגע, אלו בריונים. לא? לא לתת בכח לאנשים להיכנס לנתיב זה לא בריונות? אז מה היא כן בריונות?... אני שואל, אני קטן, עוד לא מבין.

לגבי תאונות חו"ח בינתיים פעם אחת נהג עשה רוורס לרכב שלי כשחנה, אחד נכנס בי חזית-אחור (חזית שלו, אחור שלי), ואחד נכנס בי צידית כשעבר נתיב (פגוש קדמי ימין שלו, פגוש וכנף שמאלי אחורי שלי).

כמה שנים יש לך רישיון אם אפשר לשאול?

לי יש רישיון 11 שנים. בתוך כל הזמן הזה, חוויתי רק תאונה אחת. וכן, גם לי לצא לעמוד בכביש מהיר, יצא לי ללחוץ על הברקסים חזק, יצא לי לסטות מהנתיב, יצא לי לעבור על קו לבן רצוף, יצא לי לעשות הרבה דברים כדי להימנע מתאונה. אבל יש מה לעשות, ואכן עשיתי. אבל אתה משום מה לא יכול, לפי מה שאתה מתאר- יש לך פחד משתק מתאונות. חביבי, מי שפוחד לעלות על הכביש, שיישאר בבית.

אם כבר דיברת אז ההונדה שנראתה למשל בסרטון הארוך של הבחורה בניסאן, נדחף לפניי כמה דקות לפני בהתמזגות נתיבים, מכיוון שלא הייתה דרך למנוע ממנו להידחף נתתי לו.

אז נאמר שהטענה שלך לגבי ההגיון שלי הופרכה ע"י דוגמאות.

הוכחת לי שאתה בריון כביש כמו אלו שנדחפים בדיוק, רק מהצד השני של המטבע.

אני גם לא נוהג אך ורק לפי התקנות, אלא גם מפעיל שיקול דעת, אבל אף פעם השיקול דעת שלי לא "בורח" לכיוון כיפוף התקנות.

שקר. תקנה 99 סעיף קטן 3.

"תקנה 99: 99. (א) הנוהג ברכב מנועי שפנסיו מאירים באור גבוה, יעמעם אורותיו בכל אחד מאלה:(1) הוא נוסע לקראת רכב אחר באותה דרך עד שיעבור אותו רכב אחר, או כשהוא נוסע לקראת רכב אחר הנמצא בדרך סמוכה ועלול לסנוור נוהג רכב אחר;(2) הוא עוצר;(3) הוא נוסע מאחרי רכב אחר ואלומת האור הגבוה שלו מאירה את חלקו האחורי של הרכב הנוסע לפניו, אולם מותר לאותת קצרות על ידי הבהוב האור הגבוה כדי להזהיר את נוהג הרכב שלפניו כי בכוונתו לעקפו או לעבור על פניו, ובלבד שלא יאותת כאמור, אם הוא עלול לסנוור נוהג רכב אחר הבא לקראתו.(ב) בשעת העמעום יהיה אור נמוך כאמור בתקנה 334(ג)."

אני גם לא מקבל את הטענה שאי אפשר לנהוג מבלי לכופף את התקנות.

עובדה: קרא שוב את מספר התאונות שהיו לך ואת מספר התאונות שהיו לי. אני לא מתבייש לומר שאני עושה את כל מה שאני יכול (לצערי, יש לציין- אני ממש לא אוהב את העובדה שאני מציל גם את האדיוטים מעצמם) על מנת להתחמק מתאונה.

נהג טוב לא יגיע למצב כמו שהיא הגיעה.

טעויות קורות.

בלימה לא רלוונטית במקרה הזה כי היא גם ככה בלמה ועמדה.

חשבת על כך שהיא עשוייה "להינעל" על מצב עמידה ולהישאר כך עד שתפסיק להבהב או שתעבור נתיב?

שתנסה לדקור, עד שהיא תצא מהרכב אני כבר נמצא במחלף הבא, זה הרי לא שהיא חוסמת אותי מלעבור נתיב לשמאלי, ואם יוצאים עם סכין אז זה נחשב מקרה חירום שגם יהווה הגנה על מעבר נתיב ללא מתן זכות קדימה.

אם יכלת לעבור בבטחה לשמאלי. למה למען השמן לא עברת במקום לסנוור אותה כמו ערס עם סטיקלייט במועדון?!

מבחינתי באותו רגע היא מהווה סיכון לא סביר בשבילי, ומבחינתי באותו רגע שתיעלם, שתמשיך ישר ותעלה על אי התנועה המצויר, שתמשיך ישר ותסתובב במחלף הבא, לא באמת אכפת לי, אני רוצה שהסכנה שמרחפת מעל ראשי תיעלם.

אם חו"ח מגיע אליך פורץ הביתה, ועשה כבר את השטות שלו, מה אתה רוצה? שהוא יעלם באורח פלא או שישבור חלון כדי לצאת החוצה? לא באמת אכפת לך, אתה רוצה שהוא יעלם.

איך היא תעלם, הרי בריוני כביש לא יתנו לה להשתחל לתוך נתיב לא פנוי. אה, רגע... מצטער, לא התכוונתי...

ונעבור לפינת "מצא את הסתירה". כמו בפסיכומטרי- תסיקו מסקנות מ-2 משפטים:

1) אני גם לא מעניש נהגים.

2) מה אני כן עושה? אני לא מוותר לנהגים בריוניים

פרשנות: אם אתה רואה מישהו נותן מכות למישהו אחר, אתה בא ומפוצץ את האמ-אמא של המישהו במכות, ואחרי זה גם את המישהו השני. כדי שיהיה צדק, ששניהם יחטפו.

או אולי אתה רק מפוצץ את הביריון במכות, כדי שלא יקראו לך ביריון אלא גיבור.

פיספסתי משהו?

On side note

ברור לי שלחלק גדול מכם יש רצון להוכיח לי שאני טועה כי זה אני, כי התווכחנו בדיונים אחרים, לחלק מכם יש אג'נדה לחפש איפה אני טועה, לנגח אותי.

כשאנשים רואים שמישהו עושה משהו אחד, ובטוח שהוא עשה משהו אחר, האינסטינקט הוא להגיב, להעמיד את האדם על טעותו ואת הטעות על דיוקה, על מנת לעזור, לקדם, לשפר.

רוב קוראי השירשור הגיבו לך על כך שאתה נוהג בבריונות, ותגובתך נעה בין "לא קמצן, חסכן" כמאמר הפרסומת (פועל יוצא, אתה לא מוציא כסף והתיאור הוא סמנטי בלבד) ל"נה-נה-בננה, הכל חוזר אליך וחאקי בידיך" וה"אני יודע שאתה, אבל מה אני" האין-מותי.

אני לא נוהג להגיב ולכתוב מגילות, ואני גם לא מחפש אותך- זה פשוט כבר צד לי את העין ואת תשומת הלב.

פלוס, זה אחלה אימון עבורי למשימות הניהול שיש לי בעבודה הנוכחית שלי, להבדיל-שם יש לי גנון לא נורמאלי :lol: ליום ראשון אני כבר מכין את עצמי לדיון עם הסמנכ"ל הכולל צעקות ובכי לגבי "אני לא רוצה שהם יתקלחו במקלחת של העבודה" מחד ו"אתה מפריע לי, תצא לרגע מהמקלחת" מהצד השני. אמיתי לגמרי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הדבר היחידי שהצחיק אותי זה שהאידיוט עם הכובע הכחול היה עסוק בלהסתכל עלי, והוא לא שם לב לפעלול של חבר שלו ונתקע לו בגלגל.

אבל מצד שני הוא כמעט נפל, ואם הוא היה נופל אז הוא היה נופל על הרכב שלי, וזה כבר פחות נחמד.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...