Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לך צורת נהיגה מאוד לחוצה ומעצבנת .

תירגע בן אדם , אתה מתנהג כאילו שאתה בנית את הכביש וכולם צריכים לרקוד לפי החליל שלך .

צורת נהיגה מגעילה ובלתי מתחשבת בנהגים אחרים .

אני לא יכול להיות כזה .

פורסם

בשביל פורום, חוסר הבנת הנקרא שאנשים מפגינים היא מדהימה.

חזור להודעה שלי. הראה לי בבקשה איפה אני מצדיק את הנהג בנתיב שמאל?

עצם העובדה שמישהו פגע בך על הכביש לא נותנת לך רשות להפוך לבריון.

עצם העובדה שאתה מצדיק אדם שמתנחל בשמאל ללא הצדקה,

תוך כדי התעלמות בוטה מחוקי התעבורה והנורמות החברתיות,

דינה כדין הצדקה .

אני מבין שציפור נפשך נפגעה מכך שמישהו "סינוור" אדם שהחליט להתעלם מכולם.

וליצור עומס תנועה סתם, בגלל שלא בא לו לזוז לשמאל.

אני יכול רק לקוות שלא תסע איתי על אותה דרך.

חייב לציין שהרטוריקה שלך מדהימה. לפחות באותה רמה כמו הבנת הנקרא.

אני רק יכול לקוות שאף אחד לא יסע איתי על אותה דרך, ככה אגיע לכל מקום ממש ממש מהר. אבל כן הייתי סקרן לראות את שניכם נוהגים ביחד ומחנכים את כל השאר איך נהגים אמיתיים נוהגים.. :ok:

יאללה, הפסדתי בוויכוח, פעם הבא אני אקשיב לNINJMNKY

פורסם
אתה מתכוון להסביר את עצמך או שאתה סתם זורק שטויות על עמוס השרת?

צ'מע, בלי להכנס לוויכוחים (כי אני יודע שאני אותש ואפסיד), זה שאתה עומד כמו טטל'ה בפניה שמאלה לא עושה אותך פחות עבריין כשאתה מהבהב כמו פסיכופת על האשה המבוהלת באבאו שאולי (ואולי לא, אבל לא אני ולא אתה יודעים את זה) פשוט פספסה את ההשתלבות למחלף. זה גם לא עושה אותך משתמש דרך שכיף לחלוק איתו את הכביש כשנהג מונית "מתנחל" בשמאלי ואתה גם לא חוזר ימינה. זה ממש לא עושה אותך פחות גרוע כשאתה נצמד לתחת של ה-I35 המסכנה הזאת שנראה שפשוט פספס את הפניה לחניה ועצר כדי לתת לך לעבור, אבל לאאאאאא... אתה צריך לחנך את כל אוכלוסיית הנהגים במדינת ישראל.

אגב, כל ה"אמא! אמא! תראי את כל האנשים הרעים האלה!!!" קרי, המגאן שמשתלבת בסדר גמור אחרי שהיא נסעה יותר מהר ממך בנתיב השמאלי אחרי שהימני פשוט נסע לאט, לא היה פקק ולא כלום. אגב גם על אלה בסרטון הראשון של המגאן שמשתלבים מנתיב פקוק אחד לאחר.

בקיצור, יו וורי טו מאץ', תירגע. בקצב הזה לא תאריך שנים.

זה. ועוד העובדה שאתה נוהג בצורה לא רגועה, לחוצה ועצבנית. אתה בכביש גאד דמאט. לא בסרט של מל גבסון ואתה לא מקס הזועם.

תרגיע. תפסיק להדבק לתחת של נהגים, לחסום אותם, להדחק יותר מהר מהם ולריב עם כולם.

אפילו במתחם חניה אתה דוהר, נצמד ועוקף בפראות.

קח אויר, תספור עד עשר ותפסיק לנסות לעקוף את כולם כל הזמן.

פורסם
זה. ועוד העובדה שאתה נוהג בצורה לא רגועה, לחוצה ועצבנית. אתה בכביש גאד דמאט. לא בסרט של מל גבסון ואתה לא מקס הזועם.

ceyal,

1. אאוץ'.

2. כאן זה מתחיל וזה ייגמר בעוד כ-150 דפים קדימה (אתה לא יודע לאן אתה נכנס :wink: )

פורסם

הייתי כותב משהו, אבל נראה לי שאתם תגיעו לנפט מספיק מהר גם בלעדי, מ3אקסטרים - אני הייתי ממליץ על רגיעון, התקף הלב יגיע.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בוא קודם תספר לי איך הגעת למסקנה שאני מהבהב עם האורות כמו דביל ;)

ציינת שמי שיוצא לעקיפה איטית הוא עבריין וגורם לך לאבד את המומנט, לכן בכדי לנסות ולשמור על המומנט שלך אתה נדבק, מהבהב וגם לפעמים מצפצף, אני הייתי מתבייש בהתנהגות הזאת במקומך

אתה מתייחס כאילו בעקיפה הדברים היחידים שנדרשים זה שתהיה במהירות המותרת ושיתחשק לך לעקוף.

את הדברים הכי חשובים, כמו זכות קדימה (שגם אומרים לך שאם מגיע רכב מהיר יותר מאחוריך אתה צריך לסיים את העקיפה) לא ציינת.

מכאן הסקתי בפשטות שזכות הקדימה פשוט לא מעניינת אותך, כי אם הייתה מעניינת אותך היית טורח לציין אותה.

יש לך הסקת מסקנות מעניינת, אתה תגיע רחוק(קרוב) בחיים אם תתחיל להסיק כאלו מסקנות מכל דבר שלא אומרים :)

פורסם

ברב המקרים מסכים איתך. פה היית יכול לתת לו להכנס.

הוא לאו דווקא מניאק, פשוט עוד אחד שמתעלם מתמרורים.

16/09/14

היום בבוקר, מאזדה 3 דור 3 שמספר הרישוי הוא כנראה 65-940 והסיומת לא נראית בבירור, מתעלם לחלוטין מתמרור שנראה בתחילת הסרטון ומנסה לחתוך ולהידחף לנתיב שלי כי הנתיב שלו נסגר. הוא רצה אגב לחתוך ולהיכנס לפני הניסאן ג'וק שלפניי שפשוט עשה תזוזה שמבהירה "אתה לפה לא נכנס".

נהג חכם היה עובר נתיב הרבה לפני שהנתיב באמת נסגר, אבל גאון הדור כאן רצה "להרוויח" כמה שיותר מכוניות לפני שהוא עובר נתיב.

Peugeot  5008 2023 

פורסם (נערך)

אולי חשוב לציין שהמצלמה היא G1WH, עם עדשה של 140 מעלות שעושה אפקט "עין הדג", המרחקים שנראים בוידאו הם לא המרחקים במציאות. הם מעוותים מימד עומק בדיוק כמו עינית של דלת.

זה שאתה עומד כמו טטל'ה בפניה שמאלה לא עושה אותך פחות עבריין כשאתה מהבהב כמו פסיכופת על האשה המבוהלת באבאו שאולי (ואולי לא, אבל לא אני ולא אתה יודעים את זה) פשוט פספסה את ההשתלבות למחלף.

אני לא עמדתי בשום פנייה שמאלה :roll:.

אבל לצורך העניין היא לא פספסה את ההשתלבות למחלף, היא ידעה וראתה את הפקק, ובדיעבד הבלימות שלה זה כדי לחפש מקום להידחף מבלי לעמוד בפקק של 15 דקות.

אולי 2+2=5, אבל יותר סביר שזה 4.

זה אגב נוהל סטנדרטי אצל לא מעט באותו כביש, רוצה לראות משהו דומה מאתמול, ההבדל הוא שהפעם אני הייתי בנתיב השמאלי ביותר?

זה גם לא עושה אותך משתמש דרך שכיף לחלוק איתו את הכביש כשנהג מונית "מתנחל" בשמאלי ואתה גם לא חוזר ימינה.

זה כי אני רוצה לעקוף, ועקיפה עושים מהנתיב השמאלי, אלא שאני לתומי חיכיתי שנהג המונית יסיים את העקיפה שלו (שלא הייתה מעולם).

זה ממש לא עושה אותך פחות גרוע כשאתה נצמד לתחת של ה-I35 המסכנה הזאת שנראה שפשוט פספס את הפניה לחניה ועצר כדי לתת לך לעבור, אבל לאאאאאא... אתה צריך לחנך את כל אוכלוסיית הנהגים במדינת ישראל.

א. לא נצמדתי לתחת שלו, אלא שמבחינתי ברגע שהוא הבין שהוא עושה רוורס לתוך תנועה, והתחיל לנסוע בכיוון התנועה (חד סטרי להזכיר לך) הוא ממשיך בנסיעה, אלא שהבחור חשב (אחרי שהתחיל נסיעה) ואמר לעצמו "למה שאני יעשה עכשיו סיבוב? אני יעצור פה וידליק 4 וינקרים".

ב. מה נראה לך שהוא עשה אח"כ? לא עשה רוורס שוב בחד סטרי?

ג. מה הבנאדם חסך לעצמו? פחות מדקה לעשות סיבוב שלם בתוך הפארק ולחזור ולהיכנס לחנייה שהוא רוצה בצורה מסודרת, בלי לסכן אף אחד מהמשתמשים בדרך.

ד. המקום שהוא בחר לעשות בו רוורס נמצא בדיוק לאחר פנייה עיוורת ימינה מהכניסה לפארק, ששמו בגללה מראה, רק שלא טרחו לנקות אותה.

ה. אם מבחינתך ה-I35 הזה שעושה רוורס נגד כיוון התנועה בחד-סטרי הוא מסכן ואני נהג מסוכן, אני מצטער להגיד לך אבל אתה צריך דחוף בדיקת ערכים, אני חושב שה-+ וה-- שלך התבלבלו.

אגב, כל ה"אמא! אמא! תראי את כל האנשים הרעים האלה!!!" קרי, המגאן שמשתלבת בסדר גמור אחרי שהיא נסעה יותר מהר ממך בנתיב השמאלי אחרי שהימני פשוט נסע לאט, לא היה פקק ולא כלום. אגב גם על אלה בסרטון הראשון של המגאן שמשתלבים מנתיב פקוק אחד לאחר.

בקיצור, יו וורי טו מאץ', תירגע. בקצב הזה לא תאריך שנים.

באף השתלבות תקינה אתה לא גורם לרכבים מסביבך לבלום בחדות או לסטות מהנתיב.

המגאן גרמה לניסאן טראנו האדומה המסכנה לבלום בחדות, רק שאתה לא רואה את זה בסרטון כי המאזדה שלפניי שמרה מרחק.

ושאר הרכבים מהסרטון שלפני כן לא עוברים מנתיב פקוק אחד לשני, הנתיב הימני ביותר מדדה על מהירות של 0-5 קמ"ש, הנתיב שלידו על 20-30 קמ"ש, אתה יכול לראות שהרכבים בנתיב הימני מקטע לקטע מתחלפים.

אני גם לא דואג, כפי שאתה רואה אני מתמודד, אלא שזה הקנבס שלי, והסרטונים זו הדרך שלי להראות עבירות תנועה שלדעתי הן מסוכנות.

אם אתה לא מסכים עם דעתי תפאדל, לכל אדם יש את הדעה שלו, אבל אל תניח שאני טועה כי אני חושב אחרת ממך, וכי מבחינתי עבירות תנועה כאלה הן לא מקובלות.

יש לך צורת נהיגה מאוד לחוצה ומעצבנת .

תירגע בן אדם , אתה מתנהג כאילו שאתה בנית את הכביש וכולם צריכים לרקוד לפי החליל שלך .

צורת נהיגה מגעילה ובלתי מתחשבת בנהגים אחרים .

אני לא יכול להיות כזה .

לא, אני מתנהג כאילו יש תקנות תעבורה שקובעות כיצד צריך לנהוג וכאילו באמת צריך לנהוג לפי התקנות הללו.

זה שאותך התקנות הללו לא מעניינות, זה לא הופך את המשפט שלך לנכון, להפך, הוא מראה בורות.

חייב לציין שהרטוריקה שלך מדהימה. לפחות באותה רמה כמו הבנת הנקרא.

אני רק יכול לקוות שאף אחד לא יסע איתי על אותה דרך, ככה אגיע לכל מקום ממש ממש מהר. אבל כן הייתי סקרן לראות את שניכם נוהגים ביחד ומחנכים את כל השאר איך נהגים אמיתיים נוהגים.. :ok:

יאללה, הפסדתי בוויכוח, פעם הבא אני אקשיב לNINJMNKY

אני לא מחנך אף אחד בכביש, בשביל זה אני מעלה סרטונים.

על הכביש אני פשוט בורח מנהגים כאלה.

1. ואם אני נוהג בצורה לא רגועה? זה הופך אותי לעבריין? תצטט בבקשה את תקנת התעבורה הרלוונטית או שתתנצל.

2. קרא את המשפט הראשון בהודעה הזו, אני לא נצמד לתחת של אף אחד, למעט בסרטון של הניסאן כשההונדה עברה נתיב וקיצרה לי את המקום לבלימה. בכל הסרטונים שלי יש שמירת מרחק לפחות לפי הנדרש עפ"י התקנות, דהיינו לפחות שנייה אחת ומרחק שמאפשר עצירה.

3. זה לא מתחם חניה, למעשה למעט החניות של הגן ילדים בצד שמאל בהמשך למקום שבו עצר ה-I35, אין שום חנייה בכביש הזה זה כביש חד סטרי מעגלי לכל דבר ועניין!

יש לך הסקת מסקנות מעניינת, אתה תגיע רחוק(קרוב) בחיים אם תתחיל להסיק כאלו מסקנות מכל דבר שלא אומרים :)

לא פחות חשוב ממה שאתה כותב, זה מה שאתה לא כותב.

כשאתה כן דואג לציין מהירות חוקית, אבל לא טורח לציין זכות קדימה, על הקורא מוטלת האחריות להסיק את המסקנות שלו.

זה אגב סתם עניין לעתיד, שים לב למשל לניתוח נאומים של מנהיגים (למשל State of the Union המסורתי), פחות מתייחסים למה שכן נאמר, הרבה יותר מתייחסים למה שלא נאמר.

ברב המקרים מסכים איתך. פה היית יכול לתת לו להכנס.

הוא לאו דווקא מניאק, פשוט עוד אחד שמתעלם מתמרורים.

הייתי יכול, הייתי יכול גם לתת לעוד 50 רכבים להיכנס כי הם מתעלמים מתמרורים, הייתי יכול גם לא לצאת מהבית.

מילת המפתח במשפט היא "יכול", מכיוון שאני עומד בנתיב שאינו נסגר, והנתיב שלי צריך לקבל זכות קדימה, ואני כבר נמצא במקום שאליו הוא רוצה להיכנס, זו הבחירה שלי, האם לאפשר לו להיכנס או לא.

אם היה מסמן לי עם היד למשל הייתי נותן לו להיכנס, או שאם היה עומד ומאותת הייתי נותן לו להיכנס.

אבל כשהוא חושב שהוא עושה איתי "רייסים" כדי להיכנס לפניי, נצמד לי למראה הימנית וכמעט משפשף לי את האוטו, מבחינתי הוא ישאר שם גם עוד 30 שנה.

זה אגב מוכיח שהוא מניאק, ולא רק מניאק אלא גם כזה שלא אכפת לו לדפוק מכוניות, העיקר שהוא יכנס לנתיב

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה מטריף איך אתה נלחם לצאת צודק בכל מחיר אבל בפועל חוץ מלגרום לעומסים ולהפריע לזרימה של התנועה לא יוצא לך מזה כלום.

נכון שהמאזדה יכל להשתלב שמאלה מוקדם יותר וגם לאותת, אבל כשהנתיב מצטמצם והוא עבר שמאלה כשהיה מספיק מקום, אתה נדחפת כדי להפריע לו.

נכון שהאקורד יכל לחזור ימינה מוקדם יותר, אבל אתה המשכת להבהב לו גם כשהוא היה באמצע עקיפה של כמה מכוניות ולא היתה אפשרות לחזור. זה לא שהוא נסע באותה מהירות של הנתיב הימני אלא עקף, ואתה לא יכול להאיץ באנשים לנסוע כמו שמתחשק לך. מה אם יש לו תקלה בגיר או משהו והוא לא מסוגל להאיץ יותר? מה אם זה היה מכונית חלשה יותר שבסך הכל רצתה לעקוף משאית וגילתה שאחרי המשאית יש טור שלא מאפשר לחזור מיד?

relax dude. זה נראה כאילו אתה מחפש להיכנס למצבים של תאונה בכח.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
ציינת שמי שיוצא לעקיפה איטית הוא עבריין וגורם לך לאבד את המומנט, לכן בכדי לנסות ולשמור על המומנט שלך אתה נדבק, מהבהב וגם לפעמים מצפצף, אני הייתי מתבייש בהתנהגות הזאת במקומך

אם אותו נהג מחליט לצאצ לעקיפה בשעה שאני כבר נמצא בעקיפה ומאלץ אותי להאט, הוא בריון/עבריין. באשר לחלק של "לכן בכדי לנסות ולשמור מומנטום אתה מהבהב", את זה הסקת בעצמך. אני לא רשמתי כזה דבר.

ההתייחסות היחידה שלי להבהובים היתה בתחילת התגובה עם "מבלי להצדיק את ההבהובים של מאקסטרים".

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

על פי איזה תקנות בדיוק אתה פועל ? תקנות של בריון הכביש ?

להבהב לבן אדם כמו משוגע ?

לזגזג כמו פסיכופט ?

להיצמד לרכבים אחרים כאילו שעכשיו הרכב יצמיח כנפיים ?

אתה לא יודע לנהוג!

אתה רוצה בכוח לעשות תאונה .

בתכלס , למה נהגים אחרים צריכים לספור אותך ?

אתה נהג כמו כולם . אין לך זכויות יתר.

פורסם (נערך)
אולי חשוב לציין שהמצלמה היא G1WH, עם עדשה של 140 מעלות שעושה אפקט "עין הדג", המרחקים שנראים בוידאו הם לא המרחקים במציאות. הם מעוותים מימד עומק בדיוק כמו עינית של דלת.

אני לא עמדתי בשום פנייה שמאלה :roll:.

אבל לצורך העניין היא לא פספסה את ההשתלבות למחלף, היא ידעה וראתה את הפקק, ובדיעבד הבלימות שלה זה כדי לחפש מקום להידחף מבלי לעמוד בפקק של 15 דקות.

אולי 2+2=5, אבל יותר סביר שזה 4.

זה אגב נוהל סטנדרטי אצל לא מעט באותו כביש, רוצה לראות משהו דומה מאתמול, ההבדל הוא שהפעם אני הייתי בנתיב השמאלי ביותר?

זה כי אני רוצה לעקוף, ועקיפה עושים מהנתיב השמאלי, אלא שאני לתומי חיכיתי שנהג המונית יסיים את העקיפה שלו (שלא הייתה מעולם).

א. לא נצמדתי לתחת שלו, אלא שמבחינתי ברגע שהוא הבין שהוא עושה רוורס לתוך תנועה, והתחיל לנסוע בכיוון התנועה (חד סטרי להזכיר לך) הוא ממשיך בנסיעה, אלא שהבחור חשב (אחרי שהתחיל נסיעה) ואמר לעצמו "למה שאני יעשה עכשיו סיבוב? אני יעצור פה וידליק 4 וינקרים".

ב. מה נראה לך שהוא עשה אח"כ? לא עשה רוורס שוב בחד סטרי?

ג. מה הבנאדם חסך לעצמו? פחות מדקה לעשות סיבוב שלם בתוך הפארק ולחזור ולהיכנס לחנייה שהוא רוצה בצורה מסודרת, בלי לסכן אף אחד מהמשתמשים בדרך.

ד. המקום שהוא בחר לעשות בו רוורס נמצא בדיוק לאחר פנייה עיוורת ימינה מהכניסה לפארק, ששמו בגללה מראה, רק שלא טרחו לנקות אותה.

ה. אם מבחינתך ה-I35 הזה שעושה רוורס נגד כיוון התנועה בחד-סטרי הוא מסכן ואני נהג מסוכן, אני מצטער להגיד לך אבל אתה צריך דחוף בדיקת ערכים, אני חושב שה-+ וה-- שלך התבלבלו.

באף השתלבות תקינה אתה לא גורם לרכבים מסביבך לבלום בחדות או לסטות מהנתיב.

המגאן גרמה לניסאן טראנו האדומה המסכנה לבלום בחדות, רק שאתה לא רואה את זה בסרטון כי המאזדה שלפניי שמרה מרחק.

ושאר הרכבים מהסרטון שלפני כן לא עוברים מנתיב פקוק אחד לשני, הנתיב הימני ביותר מדדה על מהירות של 0-5 קמ"ש, הנתיב שלידו על 20-30 קמ"ש, אתה יכול לראות שהרכבים בנתיב הימני מקטע לקטע מתחלפים.

אני גם לא דואג, כפי שאתה רואה אני מתמודד, אלא שזה הקנבס שלי, והסרטונים זו הדרך שלי להראות עבירות תנועה שלדעתי הן מסוכנות.

אם אתה לא מסכים עם דעתי תפאדל, לכל אדם יש את הדעה שלו, אבל אל תניח שאני טועה כי אני חושב אחרת ממך, וכי מבחינתי עבירות תנועה כאלה הן לא מקובלות.

כמו שאמרתי, אני לא מתכוון להכנס לוויכוחים על מי יותר או פחות צודק. אני רק אציין שאם היה מישהו אחד שלא מסכים איתך, הייתי מקבל בהבנה ויכוח. אבל ברגע שכמעט כל מי שמגיב אומר לך פחות או יותר דבר, היית עושה בדק בית.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ואו השרשור הזה הופך למגוחך מיום ליום.

זה גם לא עושה אותך משתמש דרך שכיף לחלוק איתו את הכביש כשנהג מונית "מתנחל" בשמאלי ואתה גם לא חוזר ימינה.

צודק. ובנוסף, בסוף הסרטון רואים אותך, ליאור, מתחיל לבצע עקיפה של המונית מימין. אני מסכים איתך במיליון אחוז שנהג המונית מעצבן ולא בסדר. רק שבאותה המידה מישהו יכול להעלות לכאן תגובת "נהג וולוסטר מתעצבן על נהג מונית בשמאלי ומבצע עקיפה מימין".

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אולי חשוב לציין ש...

לא יודע כמה מחבריי הפורום קוראים את הספרים שאתה כותב, אני בוודאי שלא. למה שלא תפתח בלוג, תפרסם שם סרטים כראות עינייך, תכתוב סיפורים, תמציא חוקים חדשים ובכלל כל הדברים שאתה אוהב?

פורסם (נערך)
16/09/14 בלילה, כביש 5, נהגת בדייהולט אבאו 98-359-56 היא נהגת בפאניקה, בולמת מספר פעמים בחדות ללא שום סיבה (00:04, 00:14 00:20), כשהבנתי אחרי הפעם השנייה שהיא נהגת פאניקה רציתי לברוח לנתיב הימני, גיליתי שהוא מכיל פקק ליציאה לפתח תקווה והוד השרון, אז חזרתי לנתיב האמצעי, היא מגלה מאוחר מדי (00:30) שהיא צריכה לפנות במחלף הזה, אבל יש כבר פקק בנתיבים של הפנייה, אז הגברת פשוט תעצור על הנתיב האמצעי של כביש מהיר (!) כדי שהיא תוכל להשתלב ליציאה ימינה (רק ב-00:44).

למי שמתכוון להעיר לגבי ההבהובים - תחסכו את זה מעצמכם, פונקציית ההבהוב נולדה בדיוק בשביל מקרים כאלה.

[video=youtube;t3FA-F8aB44]

אתה יודע איפה הסוגיה שאתה מסרב להבין, ושכולם מעלים אותה כאן בשרשור? היא מוצגת נהדר בסרטון הזה.

אז כן, אולי בלמה קצת יותר מידי, כן, הצטרפה לפקק מאוחר ממה שהיא צריכה להצטרף, אבל אולי באמת היא לא מכירה את המחלף?

ובכל מקרה, למה אתה מהבהב לה, במקום פשוט לעקוף בצורה בטוחה מהנתיב השמאלי וחוסך את כל הטררם הזה?

לחסוך עצבים, לחסוך להלחיץ סתם מישהו/מישהו, ולחסוך לנו את הזמן שלנו בצפייה בסרטונים המשעממים האלה.

עריכה אחרונה על ידי Caveman

!AWDSOME

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...