Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני בשמאלי לא משנה באיזו מהירות אני נוסע - אם אני רואה רכב מתקדם במהירות אני מפנה לו את הדרך,

אלא אם יש עומס וסתם נצמדים \מהבהבים או שיש רכב איטי שעדיף לעקוף ואחריו לפנות את הנתיב.

פורסם

בדיוק באתי לפרסם את הסרטון הזה!

המון אומץ של הבחורה, אך ללא ספק בארץ זה היה כנראה נגמר ברצח.

לגבי סרטון ההבהובים,

במקרה כזה שאני מבין שהנהג לא מתכוון לפנות את הנתיב אחרי שהבהבתי לו פעם אחת, אני לא אהבהב שוב - חבל על העצבים.

אחכה בסבלנות להזדמנות הבטוחה הראשונה לעקוף אותו מימין - ואעקוף. גם אם זה אומר לנסוע אחריו במשך דקה שלמה כמו שנראה בסרטון.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם
אנחנו מדברים על כל הסרטון או רק על ה-15 השניות האחרונות שלו?

00:28 עקיפה ראשונה

00:34 עקיפה שניה

00:43 עקיפה שלישית

00:47 עקיפה רביעית

00:50 עקיפה חמישית

פעמיים היחידות שבהן היה לו מקום להשתלבות בצורה בטוחה חזרה לנתיב הימני הן אחרי שעקף את המאזדה 2 (לפני המשאית) ואחרי שסיים לעקוף את המשאית עם הנגרר הכפול (רגע לפני שהדליק אורות מצוקה). אז נכון לא מדובר בנהג הכי מתחשב בעולם אבל מה שאתה עושה הוא לא פחות מבריונות וסיכון כל הנהגים על הכביש עם הסינוורים שלך. אני לא אתפלא אם בסוף העקיפה הוא כבר נשאר בנתיב מתוך עקרון (ולא, אני לא מצדיק אותו).

ככל הידוע לי (ואשמח אם תתקנו אותי) בחוקי תעבורה אין שום חוק כזה או אחר האומר שעל נהג העוקף כחוק בנתיב שמאלי, לפנות את הנתיב לנהג הבא מאחוריו במהירות גבוה יותר, במיוחד אם אין לנהג דרך לעשות זאת בצורה בטוחה. גם אין שום איסור על ביצוע עקיפה של מספר כלי רכב בתנאי שאין איסור על ביצוע העקיפה ושאפשר להשלים אותה בבטיחות.

לעומת זאת אני יודע בוודאות ששימוש באורות גבוהים בנסיעה אחרי רכב היא עבירת תנועה.

בישביל פורום רכב , כמות הבורות שאנשים מפגינים בנושא היא מדהימה.

ביריונות?

עבירת תנועה?

על מה אתה מדבר?

היו לנהג ההונדה כמה וכמה אפשרויות לסיים את "העקיפה" שלכאורה הוא התחיל מבלי להתנחל לו בשמאל.

נהג ההונדה כנראה היה עסוק בדברים אחרים כמו הטלפון שלו ,

או שהיה חוכם כמוך ומנסה לחנך אחרים בכביש .

דבר אחד אני אגיד לm3x7r3m3:

כמו שאתה יכול לראות הצדקנים לא רק מתנחלים בשמאלי,

אלה גם מנסים להצדיק את הטעות שלהם בציבור תוך כדי התעלמות בוטה מהחוק.

אורות גבוהים לא מזיזים להם, אמא שלהם שכנעה אותם שהם תמיד צודקים.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
האוטו לפניך היה הרבה יותר מהיר מנתיב הימני. ברור שישים 4 וינקרים אחרי שסינוורת אותו בעקביות ולא ינסה להחליף נתיב כשהנוסע מאחוריו משוגע. התופעה הזאת שמישהו נוסע על 130 וחושב שכולם חייבים להבלע לתוך האדמה כדי לפנות לו את הכביש - מרגיזה הרבה יותר מהנתקעים בנתיב השמאלי.

הוא לא הרבה יותר מהיר מהנתיב הימני, הפרש בערך 5 קמ"ש.

ולפי מה שאתה כותב הוא פשוט אחד כזה של "אני עכשיו באמצע עקיפה (של 10 מכוניות) שכולם יזד**ינו, זה לא חוקי.

הוא לא צריך להיבלע לתוך האדמה, הוא צריך לסיים עקיפה (של רכב אחד), לעבור ימינה, ולצאת לעוד עקיפה.

עריכה: יש הבדל בין להבהב ללסנוור. אתה בהחלט סינוורת

שיעור 1 בתפעול רכב:

בד"כ יש מוט מאחורי ההגה בצד שמאל, שמפעיל את האורות, העלאה שלו מפעילה איתות ימינה, הורדה מפעילה איתות שמאלה, דחיפה מדליקה אורות דרך עד המשיכה, משיכה שלו למצב ההתחלתי מכבה אורות דרך, משיכה ממצב התחלתי מדליקה אורות דרך עד שאתה עוזב את המוט.

הבהוב = משיכת המוט, סינוור = דחיפת המוט. הבנו?

אנחנו מדברים על כל הסרטון או רק על ה-15 השניות האחרונות שלו?

00:28 עקיפה ראשונה

00:34 עקיפה שניה

00:43 עקיפה שלישית

00:47 עקיפה רביעית

00:50 עקיפה חמישית

שכחת לציין ב-00:17 הוא נעקף מימין ועד אז הוא נוסע בנתיב השמאלי כשאין אף אחד בנתיב הימני ולבסוף אפילו נעקף מימין.

קרא את החתימה של amir74: "אם עקפו אותך מימין סימן שאתה בנתיב הלא נכון".

היה לו מקום להיכנס לפני הטויוטה (עקיפה ראשונה), גם לפני המאזדה 2 (עקיפה שנייה), גם לפני המשאית (עקיפה שלישית), גם לפני הסוזוקי (עקיפה רביעית), גם לפני הפול טריילר (עקיפה חמישית, אוי כמה מקום היה שם).

שים לב ב-00:59 המאזדה 2 הכסופה בנתיב הימני נוסעת מהר יותר ממנו!

החל מ-01:00 בערך הנתיב האמצעי ריק!

פעמיים היחידות שבהן היה לו מקום להשתלבות בצורה בטוחה חזרה לנתיב הימני הן אחרי שעקף את המאזדה 2 (לפני המשאית) ואחרי שסיים לעקוף את המשאית עם הנגרר הכפול (רגע לפני שהדליק אורות מצוקה). אז נכון לא מדובר בנהג הכי מתחשב בעולם אבל מה שאתה עושה הוא לא פחות מבריונות וסיכון כל הנהגים על הכביש עם הסינוורים שלך. אני לא אתפלא אם בסוף העקיפה הוא כבר נשאר בנתיב מתוך עקרון (ולא, אני לא מצדיק אותו).

הוא לא צריך מקום להשתלב מבלי להוריד מהמהירות שלו, הוא צריך לסיים עקיפה, ולחזור לעקיפה כשניתן מבלי לקחת זכות קדימה של אף אחד.

מקום להשתלב חזרה בנתיב הימני ולהוריד 5 קמ"ש היה לו אחרי כל עקיפה, כל המכוניות בנתיב הימני שמרו מרחק לא רק כחוק (1 שנייה) אלא לפי ההמלצה (2 שניות).

לגבי סינוורים תקרא מה שכתבתי למעלה, ואת מי יש לי לסכן בדיוק? על הנתיב השמאלי נמצאים הוא, אני, ועוד בערך 15 מכוניות מאחוריי.

מי שנוהג על הכביש בניגוד לחוק בגלל עיקרון לא צריך להחזיק ברשיון נהיגה נקודה.

ככל הידוע לי (ואשמח אם תתקנו אותי) בחוקי תעבורה אין שום חוק כזה או אחר האומר שעל נהג העוקף כחוק בנתיב שמאלי, לפנות את הנתיב לנהג הבא מאחוריו במהירות גבוה יותר, במיוחד אם אין לנהג דרך לעשות זאת בצורה בטוחה. גם אין שום איסור על ביצוע עקיפה של מספר כלי רכב בתנאי שאין איסור על ביצוע העקיפה ושאפשר להשלים אותה בבטיחות.

תקנה 47 לתקנות התעבורה "עקיפה":

(א) נוהג רכב לא יעקוף בכביש רכב אחר, בין שהוא באותו נתיב-נסיעה ובין אם לאו, אלא מצדו השמאלי.

(ב) מותר לנוהג רכב לעבור על פני רכב אחר מצדו הימני במקרים אלה:

(1) נוהג הרכב האחר נמצא בנתיב לפניה שמאלה בלבד או מתכוון לפנות שמאלה ואותת על כך;

(2) בפניה שמאלה אל כביש חד-סטרי או אל כביש שיש בו שני נתיבים או יותר בכל כיוון נסיעה ועד שנוהג הרכב האחר השלים את פנייתו לתוך הנתיב השמאלי;

(3) נוהג הרכב נוסע בנתיב שיועד לתחבורה ציבורית;

(4) נוהג הרכב נוסע בנתיב המיועד לפניה ימינה בלבד.

(ג) בלי לפגוע בהוראות תקנת משנה (א) ותקנה 35, בכביש חד-סטרי שיש בו שני נתיבים או יותר באותו כיוון נסיעה, אשר מחמת צפיפות התנועה נעים בו כלי רכב בטורים בכל נתיב, לא יראו כעקיפה את תנועתם של כלי רכב הנעים בנתיב אחד והנוסעים במהירות העולה על המהירות שבה נוסעים כלי הרכב שבנתיב האחר, ובלבד שהדבר לא יגרום הפרעה או סיכון לתנועה.

(ד) נוהג רכב לא יעקוף רכב, אלא אם הדרך פנויה במרחק מספיק כדי לאפשר לו את ביצוע העקיפה ואת המשכת הנסיעה בבטיחות ללא הפרעה וללא סיכון לנסיעתו של רכב אחר, וללא הפרעה אחרת לתנועה מכל כיוון שהוא.

(ה) נוהג רכב לא יעקוף, לא ינסה לעקוף ולא יסיט את רכבו שמאלה או ימינה כדי לעקוף רכב או בעל-חיים באחד מאלה:

(1) הראות לקויה או שדה הראיה חסום או מוגבל;

(2) הוא נמצא אחרי התמרור א-30 לפני מפגש מסילת ברזל, ועד אחרי מפגש מסילת הברזל;

(3) הוא מתקרב אל מעבר חציה להולכי רגל המסומן על פני הכביש או על ידי תמרור המציין מקום מעבר חציה להולכי רגל, ועד שעבר את מקום מעבר החציה;

(4) הוא עובר בתוך צומת, או אינו משלים את העקיפה לפני הגיעו לצומת;

(5) הוא חוצה קו הפרדה רצוף, אלא אם כן בסמוך לו בצדו הימני נמצא קו קטעים;

(6) הוא נמצא במנהרה או בתוך 50 מטרים לפני מנהרה או 50 מטרים אחרי היציאה מן המנהרה.

(ו) הוראת פסקה (4) בתקנת משנה (ה) לא תחול על –

(1) עקיפה בכביש שיש בו שני נתיבים או יותר באותו כיוון נסיעה;

(2) עקיפת בעלי-חיים, רכב בעל שני גלגלים או רכב הנגרר על ידי בהמה, ובלבד שהעקיפה ממלאה אחר ההוראות האחרות של תקנות אלה.

(ז) נוהג רכב לא יעקוף רכב, ולא יעבור על פני רכב, שעצר לפני צומת, לפני מעבר חציה או לפני מפגש מסילת ברזל לשם מילוי אחרי הוראות חלק זה.

(ח) נוהג רכב לא יעקוף רכב עוקף אלא אם הכביש חד-סטרי או בכביש שהותרה בו העקיפה לפי תמרור או לפי הוראות תקנות אלה ויש בו יותר משני נתיבים באותו כיוון נסיעה; לענין זה לא יבוא במנין הנתיבים נתיב שיועד לתחבורה ציבורית. הוראות תקנת משנה זו לא יחולו על אוטובוס, למעט אוטובוס זעיר, ועל רכב מסחרי או על רכב עבודה שמשקלם הכולל עולה על 3,500 ק"ג ורכב כאמור לא יעקוף רכב עוקף אחר בכל דרך.

הידוע לך לא נכון, עקיפה היא עקיפת רכב אחד בלבד ולא עקיפת טור מכוניות.

אין שום ספק שלא מדובר כאן בפקק (ואין צפיפות תנועה, רואים את זה יפה), ושני טורים של מכוניות שנוסעים במקביל, יש נתיב ימני ויש את גאון הדור ומאחוריו פקק.

שים לב לסעיף ד', נהג לא יעקוף רכב אם העקיפה גורמת הפרעה לתנועה מכל כיוון שהוא (זה במפתיע, כולל גם את הרכבים שמאחוריו).

יותר מזה, אני יכול להגיד במפורש שאף אחד מכם לא עבר כחלק ממבחן הנהיגה המעשי גם עקיפה, שכן במבחן נהיגה מעשי על עקיפת טור מכוניות כשיש מאחוריך רכב נכשלים. הדרך הנכונה היא לסיים את העקיפה שלך בדרך המהירה ביותר (כלומר לבטל את העקיפה או לסיים לעקוף רכב אחד) ולחזור לנתיב הימני, לאחר מכן לצאת לעקיפה נוספת כשמתאפשר.

לעומת זאת אני יודע בוודאות ששימוש באורות גבוהים בנסיעה אחרי רכב היא עבירת תנועה.

הבהוב היא לא עבירת תנועה, קרא את ההסבר על המוט של תפעול האורות.

בסרטון עם ההונדה פשוט נהגת בצורה בריונית חסרת סבלנות וההיבהובים האלה מיותרים.

חוץ מזה, מתחילת הסרטון אתה בשמאלי כששני הנתיבים ריקים. כמו שנאמר "קשוט עצמך תחילה".

עד 00:08 היה רכב שרצה לצאת לעקיפה מימין (אפשר לראות את האורות שלו לצידי, מעט אחורה), שמרתי על מהירות קבועה וסימנתי לו עם היד שהוא יכול לעבור ואני לא מתכוון לדחוק אותו לפינה, הוא בחר בסביבות 00:08 בסרטון להשתלב אחריי.

גועל נפש עם ההבהובים האלה שלך .

מה הלחץ ? הגיע סוף העולם ואני לא יודע ?

סע לאט - תגיע מהר .

מה הלחץ? יש מאחוריי פקק של 15 מכוניות, וכולנו צריכים לחכות שה"צדיק" הגאון יסיים לנסוע בנתיב השמאלי במשך 20 שניות, ואז שהאדון גם יסיים לעקוף את כל הטור הימני ב-5 קמ"ש יותר, ואז לבסוף הרכב בנתיב הימני יותר מהיר ממנו, וגם כשנפתח נתיב שלישי, והוא נמצא לבד על הכביש הוא עדיין נוהג בנתיב השמאלי.

זה אומר שהאדון הנחמד והצדיק הגאון נוסע בנתיב השמאלי, פשוט כי הוא חושב שזה תקין, הוא נסע בנתיב השמאלי לפני שעקף (ואפילו נעקף מהנתיב הימני) והמשיך לנסוע בנתיב השמאלי גם כשהיה לבד על הכביש וגם הקיה ריו שרואים בסוף השאירה לו אבק.

מבלי להצדיק את רצף האיתותים של m3x7r3m3, כשאני מבחין ברכב שיוצא לעקיפה ואני כבר נמצא בתהליך עקיפה, אני מצפה שיעשה זאת עם מצערת פתוחה לרווחה ויחזור במהרה לימני מבלי לדפוק לי את המומנטום, וזה תקף לפיקנטו כמו ל M3. רכב שיוצא לעקיפה שהיא מהירה בקמ"שים בודדים ולוקח את הזמן, זו בריונות לא פחות מאחד שמעוניין להמשיך ולשמר את ה 180 שלו.

זה גם מה שהתקנות אומרות, עקיפה צריכה להתבצע מבלי לגרוע מזכות הקדימה של אף נהג באף כיוון, כולל הרכבים שמאחוריך.

אני לא מבין מה אתם יורדים עליו.

הנתיב הימני נסע 90, הוא עקף אחד אחד את הרכבים על 92.

בהנחה שיש הרבה רכבים בימני שנוסעים 90 וההונדה לא מאיצה אז נתקענו מאחורי מישהו שבטכלס עוקף, אבל לא באמת מתקדם לשום מקום ולעולם לא נוכל לעקוף אותו.

כמובן שבברור רואים שאין אף אחד לפני, הוא פשוט תקוע.

שיכנס בין הרכבים ייתן לרכב שמאחוריו לעקוף, אחרי זה הוא יכול לעקוף אותם ב 2 קמ"ש יותר מהם.

אני שונא את התופעה הזאת שמתעלקים על השמאלי.

in deed, מה גם שחלק מהרכבים בנתיב הימני נסעו מהר יותר ממנו, הפוקוס למשל שעקפה אותו מימין בהתחלה, והמאזדה 2 שנעלמה מהר מהר למחלף ענבה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

i pitty the fool שמנסה להוכיח משהו ל/להתווכח עם m3x7r3m3.

חבל על הזמן, הביטים במאגר הנתונים והקלוריות שתשרפו בהקלדה שלא תועיל במאומה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אם אני בשמאלי לא משנה באיזו מהירות אני נוסע - אם אני רואה רכב מתקדם במהירות אני מפנה לו את הדרך,

אלא אם יש עומס וסתם נצמדים \מהבהבים או שיש רכב איטי שעדיף לעקוף ואחריו לפנות את הנתיב.

זה גם מה שאני עושה, ואין גם דרך אחרת לעבור טסט על רכב.

כל דבר אחר הוא עבירה בריונית של "הפרעה לתנועה".

לגבי סרטון ההבהובים,

במקרה כזה שאני מבין שהנהג לא מתכוון לפנות את הנתיב אחרי שהבהבתי לו פעם אחת, אני לא אהבהב שוב - חבל על העצבים.

אחכה בסבלנות להזדמנות הבטוחה הראשונה לעקוף אותו מימין - ואעקוף. גם אם זה אומר לנסוע אחריו במשך דקה שלמה כמו שנראה בסרטון.

כי לעקוף מימין זו לא עבירה?

בישביל פורום רכב , כמות הבורות שאנשים מפגינים בנושא היא מדהימה.

ביריונות?

עבירת תנועה?

על מה אתה מדבר?

היו לנהג ההונדה כמה וכמה אפשרויות לסיים את "העקיפה" שלכאורה הוא התחיל מבלי להתנחל לו בשמאל.

נהג ההונדה כנראה היה עסוק בדברים אחרים כמו הטלפון שלו ,

או שהיה חוכם כמוך ומנסה לחנך אחרים בכביש .

דבר אחד אני אגיד לm3x7r3m3:

כמו שאתה יכול לראות הצדקנים לא רק מתנחלים בשמאלי,

אלה גם מנסים להצדיק את הטעות שלהם בציבור תוך כדי התעלמות בוטה מהחוק.

אורות גבוהים לא מזיזים להם, אמא שלהם שכנעה אותם שהם תמיד צודקים.

הם גם צדקנים גרועים, כי התקנות עומדות כנגדם.

כנראה יש לנו פשוט אוסף מייצג של אותם נהגים שנתקעים בשמאלי כי הם באמצע עקיפה של שיירה של 9000 מכוניות.

זה נכון כשאני צודק, ולצערם אני הפעם צודק.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מילים כדורבנות!

לגביך m3x7r3m3,

בחלק מהמקרים אתה צריך קורס "סדנת עצבים".

סבלנות (גם אם היא מיותרת בחלק מהמקרים - לדעתך), ממש לא תזיק לעולם חסר הסבלנות וחסר החמלה שאנו חיים בו.

לא כולם נוהגים ומתנהגים כמוך.

גם אם זה "לא בסדר" או "לא חוקי" לדעתך (או לפי התקנות וחוקי התנועה), זה עובדה מוגמרת - האנשים האלו איתנו על הכביש.

קבל את זה ושחרר קצת מהמושכות.

הנ"ל לא נאמר כנזיפה (כי אני לא רוצה להכנס לוויכוח איתך) :wink:

פורסם

במקומות שלדעתי יש מקום לסבלנות אני משתדל לתת לרכבים אחרים להשתלב ו/או להשלים פעולות, גם כאלה שנמצאות עמוק בתחום השחור.

במקרה הזה באמת הגיע למצב שמאחוריי היו 15 רכבים, אחרי המחלף ספרתי אותם, חלקם כמובן הרבה יותר עצבניים.

ועדיין לא התעצבנתי, אלא סימנתי לנהג שהוא באמת מפריע (באמצעים המקובלים בישראל, אם זה היה באירופה הייתי מאותת שמאלה) ולא רק לי.

ולכן הפירוש של איתות האזהרה שלו היה לדעתי "עזובת'י באמאש'ך לא יודע מה אתה רוצה ממני" ולא "אני מסיים לעקוף את כל טור המכוניות ואני חוזר בשנה הבאה לנתיב הימני"

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

...

הם גם צדקנים גרועים, כי התקנות עומדות כנגדם.

כנראה יש לנו פשוט אוסף מייצג של אותם נהגים שנתקעים בשמאלי כי הם באמצע עקיפה של שיירה של 9000 מכוניות.

זה נכון כשאני צודק, ולצערם אני הפעם צודק.

אתה אולי צודק אבל לפעמים להיות צודק זה לא מספיק.

יש הרבה משתמשים בכביש, לא כולם שולטים ברכב באותה הרמה, לא לכולם אותו הנסיון ולא כולם עם אותה היכולת שהיית מצפה. זה לא אומר שצריך להוריד מהכביש את כל מי שנוהג אחרת.

סבלנות וסובלנות היא מוצר שמאוד חסר במחוזותנו וגם אם צדקת לחלוטין בטענותיך כלפי הנהג בנתיב השמאלי רצף ההבהובים לא היה במקום.

רוב המבקרי הפורום, מהיותם חובבי רכב ונהיגה (כך לפחות אני מניח), מודעים יותר לקורה על הכביש מהנהג הממוצע ורובנו היינו רוצים שהנהגים מסביבנו יהיו נהגים טובים יותר. ברור לכולנו שזה לא המצב וגם לא יהיה. התהנהגות רגועה יותר תתרום יותר לתנועה בכביש מנסיון לגרום לאחרים להתנהג כמו שהיינו רוצים.

סע רגוע, זה יועיל לך ויקל על משתמשי הדרך האחרים.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
יש הרבה משתמשים בכביש, לא כולם שולטים ברכב באותה הרמה, לא לכולם אותו הנסיון ולא כולם עם אותה היכולת שהיית מצפה. זה לא אומר שצריך להוריד מהכביש את כל מי שנוהג אחרת.

יש רמה מינימלית שנדרשת על מנת לקבל רשיון נהיגה, הנהיגה שרואים בסרטון היא מתחת לרף הנדרש!

בנוסף לכך מי שנוהג אחרת מהתקנות בהחלט צריך להוריד אותו מהכביש, במיוחד אם הוא אפילו לא מבין מה הוא עושה לא בסדר, משמע הוא אפילו לא מודע לסידורי הנהיגה בנתיבים.

סבלנות וסובלנות היא מוצר שמאוד חסר במחוזותנו וגם אם צדקת לחלוטין בטענותיך כלפי הנהג בנתיב השמאלי רצף ההבהובים לא היה במקום.

רוב המבקרי הפורום, מהיותם חובבי רכב ונהיגה (כך לפחות אני מניח), מודעים יותר לקורה על הכביש מהנהג הממוצע ורובנו היינו רוצים שהנהגים מסביבנו יהיו נהגים טובים יותר. ברור לכולנו שזה לא המצב וגם לא יהיה. התהנהגות רגועה יותר תתרום יותר לתנועה בכביש מנסיון לגרום לאחרים להתנהג כמו שהיינו רוצים.

אני אמנם לא מקליט קול בסרטונים שלי, אבל בסרטון היו המון, המון, המון צפירות של הרכבים שמאחוריי, ורצף ההבהובים נועד לכך שאותו נהג ישים לב שהוא עושה משהו לא בסדר ואפילו מסוכן לכל המשתמשים בדרך כולל אותו (שים לב איך הפוקוס עוקף אותו בתחילת הסרטון, מימין, וגורם לו לבלום).

לצורך כך עדיף עשר אלף הבהובים ולא שמישהו ינסה להשתחל בינו ובין הרכב בנתיב הימני ויעיף אותו לקיר ההפרדה.

וזה אגב דברים שכבר ראיתי קורים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
מבלי להצדיק את רצף האיתותים של m3x7r3m3, כשאני מבחין ברכב שיוצא לעקיפה ואני כבר נמצא בתהליך עקיפה, אני מצפה שיעשה זאת עם מצערת פתוחה לרווחה ויחזור במהרה לימני מבלי לדפוק לי את המומנטום, וזה תקף לפיקנטו כמו ל M3. רכב שיוצא לעקיפה שהיא מהירה בקמ"שים בודדים ולוקח את הזמן, זו בריונות לא פחות מאחד שמעוניין להמשיך ולשמר את ה 180 שלו.

תמשיך לחיות בסרט שלך.

אולי גם תרשום מה אתה עושה כאשר אותו "עבריין" דופק לך את המומנט?

הכביש לא שייך לאבא או לסבתא שלך, ואם בא לי לצאת לעקיפה בטווח המהירות החוקית אני יעשה זאת ואתה תמתין בשקט, אם בא לך להבהב כמו דביל, תהבהב.

עריכה אחרונה על ידי adi89
פורסם (נערך)

נאלץ להאט ומתבאס שברכבי מותקן מנוע שמספק פחות מ 12 קג"מ, כמובן. אתה יודע איזה סיוט זה להאיץ חזרה מ 80 ל 110?

ופה הטעות והסתירה שלך, ידידי.

אתה לא יכול לבוא אלי בטענה שהכביש של אבא שלי, בעוד אתה לא טורח להסתכל במראה השמאלית לפני שאתה יוצא לעקיפה ולהעריך שתפריע לי אם לא תאיץ כהלכה. אם אתה מתכנן לקחת את הזמן, תמתין שלא יהיה אף רכב מאחוריך שכבר יותר ממהר ממך.

ואולי זה יפתיע או יזעזע אותך, אך ברוב המוחלט של הפעמים אני ממתין ואפילו לא מעט טרם היציאה לעקיפה, ממש כמו תלמיד בשיעורי נהיגה, ולמה?

א. אני מודע ליכולות הפחית בה אני שוהה.

ב. יש לי סנטימנטים לאחרים בכביש.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
אווויייי זה טוב!

וזאת בחורה!

למרות שזה נראה מעט מבויים, אני מאמין שיש שם קטעים אמיתים - חלק מהם.

זה ממש לא מבוים, לא נראה לי שמישהו מהם שמח שישפכו עליו גלידה/מילקשייק של מקדונלדס או מאפרה ציבורית

היא מלכה ללא ספק (: מנצלת היטב את זה שהיא יכולה לברוח בקלילות על האופנוע חח

הבעלים הגאה של הקיה ריו הכי רעה באיזור חיוג אפס-תשע.

~ אני בחורה ~

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...