Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
שדרות הציונות חיפה, ליד המקדש הבהאי - כיפת הזהב

כבר הרבה מאד זמן - כנראה אי אילו שנים - שלא נהגתי בקטע זה. בכל מקרה, אני יכול להבין מישהו שלא רוצה לעצור בעליה הזו, אבל זו לא סיבה לחצות באדום.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עוד יותר גרוע. בכל מקרה - הצבת הרמזורים שם שערורייתית, הם פשוט בלתי נראים למי שעומד בקו העצירה.

כחיפאי העניין לא זכור לי, אבל המקום לא במסלול השגרתי שלי וחלפו אי אילו שנים מאז הפעם האחרונה שעליתי שם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממליץ לראות במסך מלא. אחרת כמה דברים מתפספסים

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כמה שהילדים מטומטמים פשוט צחקתי מה לעאזאזל הם עשו שם?

שאר הסרטון, לצערי אם המעט שאני נוהג אני יכול להכין סרטון כזה באורך של חצי שעה בכל יום.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

נינג'ה בפניה שליד הקניון, אם אני לא טועה, שינו את הנתיב השמאלי. ניתן לפנות ממנו גם ימינה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...